- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Strengar #727 üzenetére
Én is vigyáztam az i5-re még csak sima asztalra sem tettem le soha úgy, hogy valamit ne tettem volna alá. Zsebben sem volt mellette soha más. Mégis az éleknél lepattogzott sok helyen. Amikor kicserélték garanciában utána tettem rá fóliát előre, hátra meg oldalra spectra wrap matricát. Na utána már nem volt baj, de akkor meg oda az alu tapintása. (Karcmentesen adtam el) Ott vagy ahol a part szakad. Nem tudom miért kell erőltetni a festett dolgokat.
szerk.: Vagy veszel rá tokot és/vagy full body fóliát vagy elviseled hogy kopni fog.
#728: A Nexus4-nél nem tudom hol van ilyen alu felület, mert az csuma műanyag meg üveg. (Szerencsére)
#730: Az iPhone sem festve van, hanem felületkezelve. Az alu külső része van "átszínezve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest