- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Pixelhiba miatt leadtam 1 hete a készüléket, és mivel hűséget hosszabbítottam, ma nézem vissza is állították, tudok rendelni másikat. Pontosabban már megrendeltem, de van bennem egy para, mert fél 2 körül néztem, akkor webshopon rendelni csak feketét engedte volna, fél órája viszont beszéltem webshoposokkal, azt mondták 13 db van raktáron, ekkor már neten is engedte megrendelni, választható volt.
Amitől félek, hogy 1-2 óra leforgása alatt lett ismét 13 db, nem lehet, hogy ezek valamilyen visszaküldött telefonok, és ismét értékesíteni akarják? Mert akkor valószínű ezzel a készülékkel is valami gond lesz, és küldhetem megint vissza, de már szeretném használni is a telefont.Azt már nem is akarom megemlíteni, hogy a barátnőmnek rendelt Padfone 2 dokkolóján 3 pixelhiba van, kettő egymás mellett, egy külön, viszont a telefon maga hibátlan Valószínű ez is megy vissza hétfőn. Nem tudom, hogy én vagyok ennyire berögzülve, de egy ekkora értékű készülékeknél, nem várhatja el az ember, hogy aránylag hibamentes legyen? Meg tudok békélni apróságokkal, de ezek kibökik a szemem amióta észrevettem, hogy ott vannak, és piszkosul idegesít, hogy két készülékből mindkettő hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest