- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2977 üzenetére
nye-he-he
Spark_777-nek is:
Egyébként abból kezd elegem lenni, hogy egy afrikai banánköztársaságban élünk, és mindenért a szomszéd országokba kell rohangászni, ha nem akarok rá a megjelenés után hónapokat várni.Semmi sem hibátlan, eddig nem is volt nagyon ilyen telefonnal, hogy megjelenéskor azonnal ugrottam érte, de most nagyon szivesen vettem volna a legelső szériából is...
A flippes tok meg bizonyos helyzetekben lehet hasznos, de inkább kiahagyom.
Régóta ez lesz az első telefonom, ami nem kap majd tokot.
Egy használati tárgy. Ha makulátlan állapotú, mint pl a HD7 még mindig tokban van. Mintha most vettem volna ki a dobozból. És mit értem el vele? Eladni nincs értelme. Az eredeti 160k-s árából egy év múlva a felét sem, ma pedig már 40-60k-t ér max. Annyiért inkább megtartom backup/játszós telefonnak, vagy odaadom valakinek a családban.
Ennek meg majd mikrokarcok lesznek az üvegen, talán kicsit megkopik az eloxált alu ház... Majd lecserélem... Unom már, hogy hímestojásként kell vigyázni minden ilyen kis apró szarra.Ez már ki kívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest