Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28336 üzenetére
Én 10 éve Sony-fan vagyok (voltam), sosem volt más színes kijelzőjű telefonom (monokrómban nyilván csak Nokia
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).
Ezt viszont kifejezetten imádom! Hívhatsz fanatikusnak, igen, az lettem! Én csak leírtam a tapasztalatom. Nekem az életben nem kell más márka, csak HTC!
(amúgy köszi
)
(#28337) NandorHUN: Dettó... a Swiftkey nálam alap alkalmazás volt. Elsőként volt telepítve erre is, amint hazaértem a T-Mobileból, Play áruház---> SK letöltés. Nem is csináltam addig semmit a telefonnal, amíg be nem volt állítva. És tessék... elrontják.
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest