- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
billentyűzet nektek is néha eltűnik?
újraindítás után jó szokott lenni. -
viktor82
őstag
Üdv,imei alapján lehet tudni ,hogy garanciás-e még a készülék?
-
fain89
csendes tag
Sziasztok m8 társak!
Szeretném egy olyan kolléga segítségét kérni aki imei szám alapján segítene tisztázni egy kérdést, illetve főzött romokhoz is vágja egy kicsit!Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
F. -
Nuada herceg
őstag
válasz
pixelmester. #7294 üzenetére
Elég szarul néz ki!
Én inkább fel sem rakom akkor a frissítést! -
AaronOS
tag
válasz
karldergroße #7291 üzenetére
Számomra az pont a világmegváltás.
Kevés dolog van amit még tökéletesítenék a HTC rendszerén, a Sense 7 pedig pont ezt a kevés dolgot tökéletesíti.
Ezeket a dolgokat pedig az M9 óta várja az ember, ami nem kis idő. -
AaronOS
tag
válasz
karldergroße #7288 üzenetére
Van aki nem az Android 6-ot várja hanem a Sense 7-et.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
karldergroße #7288 üzenetére
"az Android 6 semmi komolyabb újdonságot nem hoz" - ezt azért így nem jelenteném ki, de az tény, hogy nem fogunk belehalni, ha még kell várni két hetet a frissítésre...
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #7286 üzenetére
Igazából a mostani rendszer is közel tökéletes, szóval szerintem felesleges ennyire rohanni, pláne ha gányolni kell érte.
-
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #7284 üzenetére
Ennyire fontos, hogy azonnal meglegyen?
Azért nem ajálja fel, mert még abban a régióban, amibe a telód tartozik nem indították el a frissítést. De nyugalom, 1-2 hét és megkapod, könnyen lehet, hogy még karácsony előtt.
-
Ha nem ajánlja fel OTA-n a frissítést,van rá mód letölteni és felrakni a legfrissebbet számítógépen keresztül,val/vel?
-
AK007
újonc
válasz
pixelmester. #7281 üzenetére
pontosan, így szerintem még kényelmesebb is lett a lezárás.
-
Janaboy
veterán
Kepzeljetek ranyomtam a frissites keresesre (htc_032) es
.
.
.
.
.
Es nincs ujMost pedig esti tornaora
-
válasz
Nuada herceg #7278 üzenetére
Köszi -
Nuada herceg
őstag
válasz
TheBikerider #7275 üzenetére
Persze hogy kapsz!
Nagyjából együtt kapsz velünk. Régiófüggő, de nem szolgáltatófüggő.
Szóval Európában nagyjából egyszerre kapjuk.Amúgy Isten hozott a klubban!
-
Janaboy
veterán
válasz
pixelmester. #7253 üzenetére
Biztos m8? Esetleg gpe kiadas?
-
opr
nagyúr
válasz
TheBikerider #7275 üzenetére
Hát, előbb-utóbb kapni fogsz.
Márkától függetlenül az update rollout mindig szakaszos, hogy ne döglendjenek bele a serverek. De ha minden igaz, akkor még az év vége előtt minden m8 megkapja az update-et, szóval türelem marshmallow-t terem.
-
-
dejvid8
őstag
Na végre, megkezdődött a frissítés
Bár én még nem kaptam meg, reménykedem hogy a napokban nekem is jelez.
-
Varoz
addikt
Hmm.. 20 hsz. Megjött a frissítés? Hát majdnem.
Szóval a tökéletes még tökéletesebb lett? Klafa! Várom szeretettel! -
ferob
őstag
válasz
ulmikukac #7270 üzenetére
Mivel x.x.709.x ezért Taiwan, feltehetően GSM boltos készülék, ami HTC__621 CID-del rendelkezik.
(#7269) The Nuke: Az a 24 órán belüli frissítés a developer edition készülékekre volt bejelentve, mivel az illető tweetjei csak az USA régióra vonatkoznak, ami azóta már el is érhető akár custom ROM formájában is, szóval S-OFF mellett bárkinek van lehetősége.
-
Nuada herceg
őstag
Nálam még nincs frissítés!
Egyébként már hiányoltam, hétfőn láttam egy olyan tweetet, hogy a következő 24 órában elindul az M8 frissítése az EU-ban. Akkor lecsekkoltam, semmi, azóta meg nem is néztem, csak most, ahogy jeleztél. De akkor legalább már tudom, hogy közel van! -
AK007
újonc
Csak update volt nálam.
Sok időm még nem volt szórakozni vele, viszont annak ellenére hogy szerintem gyorsaság terén eddig sem lehetett komolyabb panasz M8-ra még így jelentősen gyorsabb és gördülékenyebb lett maga a telefon.
M8 is megkapta azt a funkciót ami M9-nél már volt miszerint a navigációs gombokat kilehet bővíteni 4-re. A képernyő kikapcsolását jelzi a jobb szélső ikon egyébként.
-
opr
nagyúr
válasz
ShadowX #7261 üzenetére
Hsz-ben benne van a link, de konkrétan innen, és innen.
publikus béta: Egyébként igen, ez így van, legalábbis az alábbi minimális mintám, amit nem csak láttam, hanem konkrétan volt/van nekem vagy asszonynak is ezt támasztja alá. Gyakorlatilag nincs olyan, hogy egy update miatt aggódni kéne, azt htc-nél max csak várjuk, vagy még azt sem, mert tökéletes a jelenlegi is.
A minta: desire, desire hd, sensation, one x, one m8s
-
opr
nagyúr
One m8s-el rendelkező társaimnak:
Eszerint a htc one m8-ra, mint már többen írták 2015Q4 a marshmallow. (Tehát kb most valamikor.)
A htc one m8s-re pedig szokás szerint kis késéssel, de jön, konkrétan 2016Q1-ben mi is megkapjuk a Marshmallow 6.0 + Sense 7.0 UI kombót.Szóval, innentől kezdve engem nem érdekel, majd egyszer szól a telefon és örömbódottá, addig is a sima m8-as kollegáknak nagyon szépen köszönjük a tesztelést!
-
Aucor
senior tag
válasz
Nem jött ki a telefonra csak az 5.0.1. Esetleg úgy lehetett 5.1, hogy valami főzött rom volt rajta, nem gyári.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Talan ez az oka?
-
pixelmester.
aktív tag
Ujraraktam a telomat, de 5.0.1.-nel nem akar tovabb frissiteni. Pedig kprabban 5.1 volt mar rajta...
Amugy mikorra varhato a 6.0? -
dejvid8
őstag
válasz
-=Starwing=- #7250 üzenetére
Bár nem gamepaddal, de micro usb-s billentyűzettel próbáltam, azzal tökéletesen működik. Szerintem bármilyen gamepad jó hozzá, hisz OTG képes a teló.
-
-=Starwing=-
tag
Valamelyikőtöknek van tapasztalata Usb-n (nem wireless megoldás) rácsatlakoztatott gamepaddal?
Melyikkel működik tutira úgy, hogy a teló mondjuk nem rootolt, és hagyjuk ki a playstation/Xbox kontrollereket.Tudom, hogy a Gugli mindenki barátja, de én most kifejezetten a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
-
papp54
aktív tag
válasz
Nuada herceg #7246 üzenetére
Pont ugyan ez van nekem is.
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem megoldást ajánlani a problémámra!
Sajnos a hangerővel van bajom! Alapvetően nagyon hangos a telefonom minden szempontból, de amikor skype-olok, vagy UPC phone-on beszélek, vagy más voip hívást kezdeményezek egyszerűen alig lehet hallani a másik felet, még teljes hangerőn sem. Városi zajban pedig teljesen kuka! Ha kihangosítom akkor jó, de legtöbbször ez nem megoldható. Köszönöm a válaszokat. -
Nuada herceg
őstag
Szia! Nekem volt. Bár hogy ugyanaz e a hiba?
Még M7-nél volt, horizontálisan egy csíkban nem érzékelt a kijelző! ÉS ahogy húztam volna le a státuszbárt, ott úgy érzékelte, mintha elengedtem volna és visszaugrott. Néha sikerült, ha nagyon gyorsan húztam. Próbáld ki valami játékkal,rajzolóssal, hogy nem e rossz az érzékelő ott környéken egy csíkban. -
papp54
aktív tag
Sziasztok olyan problémám lenne hogy vagy 10-dikre tudom lehuzni a státusbárt volt valakinél ugyanez a hiba már?
-
papp54
aktív tag
Sziasztok ma vettem egy m8-at s-off és super cides roothoz nyitni kell a bl-t?
-
ferob
őstag
válasz
Shokkolo #7238 üzenetére
Még várhattok legalább két hetet, ha átmegy a teszten és nem találnak semmi hibát, mert akkor onnantól plusz egy további hét, ha újra kell tesztelni, és ha még akkor se sikerül összehozni, akkor csúszni fog az ünnepek miatt.
Egyelőre a frissítés csak az USA-ban a developer edition készülékekre érhető el, szóval ha valakinek S-OFF állapotú a készüléke, akkor gond nélkül tudja frissíteni a firmwaret és fel tudja rakni a ROM-ot.
-
dejvid8
őstag
válasz
MittuDomain_ #7231 üzenetére
Heló,üdv köztünk!
Nos,én egy darabig használtam dot view tokot, jó is volt,de nagyon összekoszolta folyton a kijelzőt,minden alkalommal takarítanom kellett mikor kinyitottam... Akkor még sima fólia volt rajta,azzal oké volt a dot view.Azóta már tempered glassom van,és most ki is próbáltam. Hát,nálam nem csukódik le teljesen a tok...hozzáteszem ,kínai a tok és a fólia is,de szerintem az eredetinél is így van. Nem tudom létezik e valalmi ultavékony tempered glass,azzal lehet hogy jó. De ezzel ami nekem van(aliexpressről 2 euró kb),ezzel nem jó. Bár nekem nem is gond,mivel úgy sem használom a dot view-et. Próbáltam sok felé tokot,de egy ilyen prémium alumínium telefonnál,mint az m8 ,jobb a telefont fogni mint egy tokot -
Janaboy
veterán
Ha egy MHL kábellel akarom kiküldeni tv-re a képet, azt be kell kapcsolni vhol? Thx.
-
Jött valakinek frissítés?
-
MittuDomain_
őstag
Friss hús a csapatban, üdv mindenkinek!
Imáim meghallgattattak, szegény One S helyét egy M8 veszi át gariban, remélem egy hét múlva már megjön.Ahogy olvastam, elég vegyesek a tapasztalatok dot view + tempered glass együttes használattal.
A tok nagyon bejön, innovatív, design is nagyon rendben, de üveget mindenképpen szeretnék - nekem általánosságban jók vele a tapasztalataim és egy hete ejtette pofára az M8-át a kollégám és GG3 ide vagy oda, a kijelzőnek annyi.Az LCD-digitizer ép, csak az üveg tropa, de fájt ránézni is... Meg vágja a kezét ha nem figyel - most jut majd csak szervizbe.Szóval, lehet-e együtt használni őket?
És mennyire kell félni a kínai termékektől? (Eddig minden tokom onnan jött és nem panaszkodtam, de most kaptam egy eredeti BB Z10 tokot, hát valami álom.) -
d3tox1c
senior tag
válasz
brainticket #7223 üzenetére
Akármilyen kábellel kotom ossze, mindenre lassu toltest ir, ha erre az lg toltore teszem barmilyen kabellel, rendesen tolti....
Nem tudom mi lehet a gond. -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjatok az mitol van, hogy barmire csatlakoztatom a telot, azt irja hogy lassu toltes, meg hogy hasznaljam az eredeti toltot....
Egyetlen egy toltom van, amire nem sikitozik, egy lg.
Vettem gyors toltot amazonon, arra is azt irja, lassu toltes, stb.
Autos toltovel a helyzet ugyan ez, most varok ahhoz is gyorstoltot, szerintem feleslegesen.
Ez egyebkent mostanában jott elo a telonal, eddig minden tolto jo volt neki, most meg a gyorsra is azt mondja, lassu :/
Ez mitol lehet?
Van valami beallitas, vagy valami?
Koszi a segitseget. -
Varoz
addikt
No, mindjárt friss, ropogós Androidunk lesz?
-
ShadowX
őstag
-
-
ulmikukac
tag
Jó hírek.
-
istnag
addikt
FB Messenger megakadásánál, azt vettem észre, hogy csak M8-nál jelentkezik. Páromnak most vettünk egy M9-et és semmi gond vele, haverom M7 -t használ ott sincs probléma. (csak érdekesség képpen írtam le, amúgy is kiszoktam kapcsolni azokat a kuttyogó hangokat.)
-
-=Starwing=-
tag
És nem volt rootolva a telefon?
Ha jól gondolom, akkor az Usb-s nano vevőegységét csatlakoztattad OTG kábellel a telefonhoz?Valamint a "XID" üzemmódban?
-
válasz
-=Starwing=- #7203 üzenetére
Szia! Én egyszer próbáltam ágy logitech f710-el, valami zombis játékot, azt vitte simán..
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Jodanovich #7198 üzenetére
Na ugye hogy ugye...
Srácok!
Valamelyikőtöknek van tapasztalata Usb-n rácsatlakoztatott gamepaddal?
Melyikkel működik tutira úgy, hogy a teló mondjuk nem rootolt, és hagyjuk ki a playstation/Xbox kontrollereket.Tudom, hogy a Gugli mindenki barátja, de én most kifejezetten a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
-
Latency
senior tag
válasz
Jodanovich #7198 üzenetére
Mondjuk én fültisztító pálcikával csináltam, de ezek szerint úgy is működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest