- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
karldergroße #7499 üzenetére
Onnan sincs ahol te vagy, ilyen beszólásokból jöt össze a rangod, szánalmas
-
karldergroße
senior tag
válasz
Dexter-2000 #7496 üzenetére
Te jó ég: faLYta. Innen nincs lejjebb.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Sajnos az egyik barátomnak beázott az M8 -a. Esetleg tudtok ajánlani valami szervizét, ahova nyugodtan fordulhatok?
Van egy műszerész ismerősöm, aki szokott ilyenek csinálni, de azt mondta, hogy valami kijelző táp IC ment tönkre, amit ki tudna cserélni ugyan, de ezt fel kell programozni, amit ő nem tud...
-
ferob
őstag
válasz
bladekettő #7495 üzenetére
Igen, amerikai AT&T szolgáltatótól származó GSM modell, amit tudsz itthon használni.
(#7496) Dexter-2000: Az leginkább a fajta szó lesz, amit használni szerettél volna, de ha az alábbi parancs eredményét megosztod, akkor meg lehet mondani, hogy melyik modell.
fastboot getvar mid & fastboot getvar cid
-
Dexter-2000
őstag
A developer es m8 ak mar kaptam frissitest gondolom utana jonnek az unlocked verziok aztan fene tudja hogyan tovabb (talan a regiofelosztas akkor ia mukodik) a kerdes az hogy azt honnan tudom milyen falyta az m8-am?
-
bladekettő
tag
Ha egy M8-nak a MID-je 0P6B120, akkor US verzió?
Ugyanúgy lehet itthon használni? -
bencze
senior tag
válasz
karldergroße #7491 üzenetére
Arra legalább voltak leírások, binárisok, összefoglalóban infó, és - nekem - működött is gond nélkül.
-
bencze
senior tag
Igen, hülyén fogalmaztam, mobilnet osztás. Wifi hotspot a telefonon, a pc kap ip címet rendesen, tudom pingelni a telefont, de a netet nem érem el (nem dns hiba vagy ilyesmi, semmi nem megy ki). Egy darabig ment egyszer, talán a lollipop környékén de nem esküdnék meg, elment és azóta sem megy. Gyári visszaállítást már próbáltam többször.
Szóval valami ilyen 'egyszerű' újratelepítés mint az Odin volt az előző, samsungomon, itt nincs?
-
kirkri
addikt
Ilyen nekem is van időnként.
A wifi hotspoton keresztül csatlakoztatott eszközök egyik pillanatról a másikra nem kapnak netet. A telefonon továbbra is megy a mobilnet, lehet böngészni. És biztosan nem a csatlakoztatott eszközökkel van a gond, mert több készülékkel is csinálja. -
bencze
senior tag
Hali,
Az m8-ammal egyre több a probléma (kb 1.5 éves). Wifit nem tudok megosztani (látszólag minden okc sak nem érem el a netet), a bluetooth is megbzhatatlan, a kamera képes is mintha nem fókuszálna rendesen egy jó ideje.
Szeretnék egy igazi "resetet" (nem a beépített), hátha megoldja. Ezekre van olyan, egyszerű megoldás, hogy újrahúzok rá gyári fw-t (os-t, hogy hívják ezeket)? Vagy csak a szerviz tudja? ők tudják egyáltalán?
Remélem, hogy csak szoftveres a gond.
A gond még annyi, hogy leejtettem és bukfencezett aszfalton, semmi baja teljesen egyben van, csak a sarkain látszik. Ez akadályt jelenthet a gariztatásban, ha nem hiszik el, hogy a problémák előtte is megvoltak... (a wifi biztosdan, az majd 1 éve megvan) -
Shokkolo
addikt
válasz
Nuada herceg #7483 üzenetére
vagy háromszor is ?!
(hülye kérdésre, hülye válasz kategória ?!
)
-
Nile
csendes tag
EU-s M8-re mikor jön az új update? Olyan régóta várom már!
Független a teló, ha ez számít.
-
opr
nagyúr
válasz
Nuada herceg #7474 üzenetére
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Egy tisztán gyári rootolt 5.0.1 szoftvert tud esetleg linkelni valaki?
Köszönöm előre is.
Illetve mi a legfirssebb gyári szoft buildja?
4.16.401.13 ? -
Nuada herceg
őstag
Nem lehet, hogy elértettük ennek az Android 6.0, sense 7.0 patchnek az érkezési idejét?
Karácsony az jó, csak 2016! -
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
bladekettő #7468 üzenetére
Harmadik alkalom és egy kis ráhatás után igen. Hogy teljesen új-e, jó kérdés, fóliás volt, nagyon úgy festett. Azóta az rendben van. Gari újra indult szóval ez nekem így megfelelt.
-
dejvid8
őstag
válasz
Nuada herceg #7464 üzenetére
Igy van, Huawei Watch.
Valóban sokkal szebb ezzel szíjjal...Azzal a tesztben levő ezüst fémszíjjal,valahogy nem az igazi nekem(persze kinek hogy)
így meg nagyon menő -
MittuDomain_
őstag
válasz
Nuada herceg #7464 üzenetére
Ha minden igaz, Huawei watch, Bog is tesztelte.
Viszont anyám, mennyivel jobb ez bőrszíjjal a fenti képeken, mint a tesztelt fémmel... -
dejvid8
őstag
Tegnap társaságban, úgy 4 óra hossza után kérdezte meg valaki, hogy "az a mutató világít, vagy csak a fény úgy esik rá?"(olyan watch face volt rajta, ahol a mutató kék volt,a többi ilyen bronzos-feketés). Mondom neki igen, világít. Aztán még találgatták ott, hogy ez milyen óra lehet, analóg,vagy digitális...
Végére elmondtam, hogy ez biza' okosóra,és az egész kijelző világít, nem csak a mutató
Szóval senki se mondta meg,hogy smartwatch.
Persze, észre lehet venni, ha nagyon figyeli az ember,vagy ha nagyon ért hozzá. De nehezen. Ez a leg"órásabb" okosóra, ami van jelenleg. -
dejvid8
őstag
Bocsi az offért.
Gyönyörűség -
simico
aktív tag
Tényleg elég sok kis bug volt. Én felraktam az amcsiknak kiadott verziót, fél óra után ment is vissza a Lollipop mentésem. Olyan akadások voltak, hogy csak lestem, pár dolog nem működött rendesen, stb. Egyébként szokás szerint maga az MM 6.0 is tele van bugokkal, úgy látszik guglinál az első főverzió és még utána az első kis javítás is csak kvázi publikus bétateszt...
Magam részéről inkább várok még egy hónapot, hogy normális ROM-ot kapjak. Egyébként se láttam semmi olyat az MM-ben, ami hiányozna. A kisebb újdonságok egy részét a HTC vette ki, mások meg Nexuson is szarul működnek -
kirkri
addikt
válasz
Dexter-2000 #7456 üzenetére
Nem bánnám, ha végül cserélnék. (Anno ezt is One X helyett kaptam)
Besárgult a kijelző kétszer, most pedig azért van szervizben, mert a frissen cserélt kijelzőtől elvált az érintőképernyő a bal alsó sarokban. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
bladekettő #7457 üzenetére
Nekem is volt... 3x volt szervizben, mire kicserélték a telefont. Először úgy sikerül visszaküldeni hogy egy horpadás volt az előlapi kamera alatt... Szóval nem túl jók a tapasztalatok, de küld be mindenképp.
-
bladekettő
tag
Hali
Egy fehér pötty/folt van a kijelző jobb alsó sarkánál. Ezt garanciában javítják? -
kirkri
addikt
válasz
Shokkolo #7454 üzenetére
Persze akkor is ezt mondanák, ha szimplán csak nem lettek volna készen vele időben. Mennyivel jobban hangzik, hogy azért nem adjuk ki, mert még nem tökéletes.
Mondjuk engem nem igazán mozgat meg az update, az eddigivel sem volt gondom, ráadásul újra (harmadszor) van szervizben az M8, mire visszakapom már talán lesz frissítés. .
-
Latency
senior tag
válasz
MittuDomain_ #7450 üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
Gyerekek, van valami hír, mikor jön végre mályva az európai gépekre?
-
Dr. Maci
tag
Sziasztok!
Hogy állunk Marsallmellow meg Sense 7.0 terén? Eddig egy emberek frissült a telefonja? Nem bánnám, ha már jönne, mert az akku teljesítményének javulását várom tőle. Most szinte minden nap töltenem kell.
Egyébként akinek már van az tud valami biztatót mondani a fenti tekintetben?
-
ferob
őstag
válasz
Janaboy #7441 üzenetére
Azért van ez, mert nem minden másodpercben deríti fel az elérhető hálózatokat a készülék, ha az a cél, hogy azonnal kapcsolódjon, akkor célszerű valamilyen alkalmazást vagy NFC-t használni az ilyesmihez.
Az, hogy a mobilinternetet használja tovább a készülék, mert a WiFi megszakad az teljesen egyszerű folyamat, de a készülék magától nem fogja tudni, hogy te éppen akkor érkezel haza és azonnal kapcsolódnia kell, mert elérhető az a hálózat.
-
Janaboy
veterán
Van-e valami ötletetek arra, hogy miért csinálja ezt a teló:
Nekem mindig aktív a mobil net, ha belépek otthonra akkor sajna sűrűn tapasztalom, hogy nem megy automatikusan wifire a zsebembe (bár gondolom ez azért van, mert egyfajta készenléti módban van (vagyis tételezzük fel ezt)), a legszebb, hogy amikor bekapcsolom akkor kb 15-20mp mire megtalálja a főrouterem wifijét (van több wifi is a lakásban, azokat látja azonnal, bár azok nincsenek beállítva, hogy ne ugráljon közöttük), hanem kb 20 mp után látja csak, a legszebb, hogy már volt azóta router csere és azzal is ugyanezt csinálja, mind2 tp-link amúgy.
A korábbi megjegyezésemre, hogy miért nem vált automatikusan wifire a zsebben pedig azért fura, mert pl automatikusan levált mobilnetre a zsebembe, ha gyengélkedik a wifi. Próbáltam már kikapcsolni azt is, hogy ne váltson át mobilnetre ha gyenge a wifi, de a helyzet változatlan.. -
istnag
addikt
Amúgy mindegy, mert közben megtaláltam ezt az appot, ami tökéletesen, észrevétlenül teszi, amit kell:
[Screen Notifications] -
ferob
őstag
-
ferob
őstag
A környezetfüggő kijelző lényege pont az, hogy AMOLED kijelzővel fekete képernyőn csak az értesítés jelenik meg, így minimális a fogyasztás, de mivel ezek a készülékek SLCD kijelzővel rendelkeznek, ahol mit sem számít, hogy fekete pixelek hada van a képernyőn, ezért ez se az M8-nál, se az M9-nél nem lesz elérhető.
A dolog miértje az AMOLED panelek működésében keresendő, mivel azok a panelek nem rendelkeznek háttérvilágítással, hanem a subpixelek bocsátják ki magukból a fényt, így lényegében a fekete pixelek egyáltalán nem merítik a készüléket, míg az SLCD háttérvilágítással rendelkezik és teljesen mindegy, hogy a sötét vagy világos pixelek vannak többségben a képernyőn, mivel ugyanannyit fog fogyasztani.
-
ferob
őstag
válasz
Janaboy #7431 üzenetére
Leginkább csak attól függ, hogy ki mire használja a készüléket, de a nagy felbontású videó rögzítéséhez és a nagyobb méretű fájlokhoz értelemszerűen a magasabb osztályú előnyösebb, de összességében class 4 alá nem érdemes menni ugyanúgy, ahogy a legújabb technológiájú és leggyorsabb kártyákat sem érdemes megvenni, mivel úgysem lehet kihasználni az adottságait.
-
istnag
addikt
válasz
Janaboy #7429 üzenetére
Az SD kártyára telepíthető alkalmazás?
Áthelyezhető rá, az alkalmazás egy része.Mennyire számít, hogy hanyas class a kártya?
Sokat számít, az jelöli a kártya sebességét.Illetve milyen fájlkezelővel tudok ráhelyezni állományokat a belső memóriából?
Gyári fájlkezelővel, ill. alkalmazásokat, az Alkalmazás kezelőből. -
Janaboy
veterán
Az SD kártyára telepíthető alkalmazás?
Mennyire számít, hogy hanyas class a kártya?Illetve milyen fájlkezelővel tudok ráhelyezni állományokat a belső memóriából?
-
Nile
csendes tag
Sziasztok!
Ma tapasztaltam az m8 telefononom, hogy a kijelző egyik oldala kipattan a kávából. Ha megnyomom apró reccsenéssel visszamegy. Létezik az, hogy a ragasztás elengedett a kijelzőnél? Kutya baja a telefonnak, nem volt elejtve + a kijelzőnek sincs baja. Mennyire lehet garis az ilyen?
-
ferob
őstag
válasz
Vitriol87 #7420 üzenetére
Ahogy említettem is, a problémát a MID okozza, mivel ez egy USA régiós készülék, aminek a MID-je 0P6B12000, míg az európai 0P6B10000 ettől eltérő.
Sokan, így a kínaiak sem tudják, hogy a SuperCID megléte nem elegendő, mivel az csak fastboot alatt old fel minden korlátot a felrakható firmware tekintetében, míg egy esetleges OTA frissítés alkalmával a dolog elhasal a MID ellenőrzésénél.A megoldás az S-OFF miatt egy módosított firmware felrakása, majd root hozzáféréssel ADB shell alatt módosítani kell legalább a MID-et a megfelelőre.
Ezek után lehetőség van a legfrissebb RUU lefuttatására, hogy később minden frissítést fel tudj rakni a készülékre.Az, hogy ennek kezdjél-e neki, csak te tudod, de ha nem érted teljesen azt, amit az előbb leírtam, akkor nem tanácsolom, mivel esetleg egy működésképtelen készülékkel találhatod szemben magad.
Ha akarod, akkor tudok közvetlenül is segíteni, ha megkeresel privátban. -
Varoz
addikt
-
Aucor
senior tag
Boldog újévet mindenkinek!
-
WolfLenny
senior tag
Üdv.
HTC garanciális ügyintézése mennyire jó Magyarországon?
Kihez tartozik?
Sony-ról szinte csak rosszat hallottam. LG közepes, Samsung elég jó.
HTC?
Kinek mi a tapasztalata?Előre is köszi a választ!
-
ferob
őstag
válasz
bladekettő #7416 üzenetére
Azzal nem lesz problémád, mert a frissítéseket is időben megkapja.
-
ferob
őstag
válasz
bladekettő #7414 üzenetére
Ha megkérdezted az ügyfélszolgálatot, akkor nem lehet gond.
A CID a bootloaderben látható, ha kikapcsolt állapotban egyszerre lenyomva tartod a bekapcsoló és a hangerő lefele gombot, de úgy is meg tudod nézni, ha az áruházból feltelepíted valamelyik CID Getter alkalmazást, bár ez körülményesebb vásárláskor, mint bootloaderből megnézni. -
ferob
őstag
válasz
bladekettő #7412 üzenetére
Az semmit nem jelent, hogy független, mert ettől még származhat szolgáltatótól és kérhetik a számlát.
Inkább kérdezz rá, hogy mi a készülék CID-je, mert abból sok kiderül, majd célszerű lenne a HTC telefonos ügyfélszolgálatától megkérdezni az IMEI alapján, hogy van-e rá garancia. -
ferob
őstag
válasz
bladekettő #7410 üzenetére
A nyelv beállítása nem módosít semmit, így nem befolyásolja a jótállást, de ha nem választható a magyar nyelv, akkor elég nagy eséllyel olyan készülékről van szó, amit nem fognak neked garancia keretében javítani, sőt ha külföldi szolgáltatótól származó készülékről van szó, akkor az eredeti számla megléte alapfeltétel a javításhoz.
A magyar nyelv beállításához nézd meg ezt a hozzászólásomat.
-
bladekettő
tag
Hali
Vennék egy ilyen telefont használtan, de nincs benne magyar nyelv.
Ha Morelocal-al teszek rá magyart akkor ugrik a gari?-inkább magyar régiós készüléket keressek?
Illetve ha jön a 6.0-ás frissítés akkor megint eltűnik a magyar nyelv belőle? -
madmike
őstag
Sziasztok!
Néhány napja M8 tulaj lettem (LG G2-ről váltottam). Egyelőre nagyon megvagyok elégedve a készülékkel. Vodafoneos fw (5.0.1) van rajta, de szívesen raknák rá valami független 6.0-át. Tudnátok segíteni, hogy melyiket szedjem le, illetve, hogy működik a frissítés?
Előre is köszönöm! -
Halkow.
senior tag
Sziasztok!
Egy röpke fontos kérdésem lenne.
Ha alaposan belakjátok a telót és szinte zero a tárhely, akkor ez érezhető sebességben v. belassul tőle a telefon? -
ferob
őstag
válasz
Vitriol87 #7402 üzenetére
Tedd fel a gépedre a HTC drivert, engedélyezd a telefon beállításaiban az USB hibakeresést, majd csatlakoztasd a készüléket a géphez és töltsd le, majd tömörítsd ki az android eszközöket, ezt követően nyiss egy parancssort abban a könyvtárban, majd add ki az alábbi parancsokat és írd meg válaszként az eredményt.
adb devices
adb reboot-bootloader
fastboot getvar all
fastboot reboot -
Vitriol87
csendes tag
Köszönöm! Esetleg találok vhol leírást ennek megoldására? Merjek egyáltalán egyedül nekiállni, mennyire rizikós/bonyolult dolog ez?
viktor82: Teljesen hibátlan, vadonat újnak kinéző készülék, eredeti dobozában, utángyártott tartozékokkal. Patika állapotú karc és használat jeleitől teljesen mentes.
-
ferob
őstag
válasz
Vitriol87 #7398 üzenetére
A problémát a MID okozza, mivel ezeket a telefonokat ellátják erre a régióra alkalmas szoftverrel az eladás előtt, viszont a MID átírását nem teszik meg, mivel eredetileg más a két régióba szánt készülék azonosítója, így kapod a tapasztalt hibát.
(#7400) Dexter-2000: Felesleges, mert ezek a készülékek már mind SuperCID-del kerülnek eladásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest