- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
pixelmester. #7378 üzenetére
Nekem ez is elég prémium készülék. Sőt, elgondolkodtam egy A9-esen. Mondjuk a most bemutatott X9-es sem tűnik rossznak.
-
ShadowX
őstag
válasz
pixelmester. #7375 üzenetére
Azt hittem a kommentedből, hogy ha nem lesz maholnap 6.0, akkor mész szifonért. Én biztosra veszem, hogy nem kapunk a közeljövőben, így arra céloztam, hogy mehetsz a szifonodért, de mivel a két ünnep közt jellemzően nagy a forgalom az üzletekben (nem konkrétan szifon vásárlásért, hanem úgy általában, csere, levásárlás, stb. miatt), így nem árt felkészülnöd.
-
ShadowX
őstag
válasz
pixelmester. #7373 üzenetére
Addigra lesz 6.0-nk is, mire lesz új szifon. Bár nem tudom miért van az eu mindig sz@p@ágon minden tekintetben...
-
ShadowX
őstag
válasz
pixelmester. #7370 üzenetére
A két ünnep közt sokan lesznek, vigyél hideg élelmet és palackos vizet.
-
ShadowX
őstag
válasz
Nuada herceg #7340 üzenetére
Gondolom szokás szerint EU régió az utolsó lesz...
-
ShadowX
őstag
válasz
tippszmiksz #7331 üzenetére
Nagyon fontos a 32gb-os verzió? Csak azért kérdem, mert a 16-os is bôvíthetô sd kártyával.
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
Lacee1986 #7113 üzenetére
Pedig van valami ebben a sense dologban. Vagyis nemcsak a sense-ben, hanem az egész szoftverélményben. Nekem ez az elsô htc-m, és be kell vallanom elôször nagyon nem tudtam miért vannak oda az emberek érte. Aztán amikor már 3. hete nem kellett újraindítani a telefont, mert nem volt belassulva, meg amikor reggel megnyitottam a chrome-ot és nem töltött újra, meg minden folyékonyan történik, akkor kezdtem nagyon hozzászokni. Plusz furcsa, de elôször tényleg idegenkedtem a sense-tôl, de aztán mikor ráérez az ember, akkor minden ésszerûnek tûnik benne. Persze van amit cseréltem a gyári appok közül, mert egyszerûen használhatatlannak tartom, pl. gyári launcher, gyári billentyûzet, de ezt minden telefonomon megtettem eddig.
Plusz nálam hatalmas pozitív csalódás, hogy nem ilyen színes csili-vili a kezelôfelület, hanem egyszerû színekkel operál.
Az tény, hogy az M9 nem lett nagy újdonság, de ki kellett adni a frissítést, hiszen már az M8 idejében is 805-ös procikkal szaladtak a csúcskészülékek, miközben ebben 801 duruzsol (mellesleg semmi hátrányát nem látom). Emiatt lépni kellett. Az, hogy design-ban nem volt elôrelépés, nem feltétlen hátrány. Apple is csak kétévente vált design-t, mégis veszik, mint a cukrot. A marketing, na az maradt el csúnyán. Bemész egy boltba és mit látsz? Mindenhol samsung feliratot. Emiatt nem is tudnak a HTC-rôl az emberek, mert cikinek érzik ha nem galaxy-juk van. Így ez is rétegtelefon lett.
-
ShadowX
őstag
válasz
Janaboy #7102 üzenetére
Ezért kellene a HTC-nek az alma stratégiáját követnie...egy évben egy telefon (illetve kétévente egy alap, majd egy frissített telefon), kiemelkedô szoftverrel és jól megcsinált marketinggel. Az okostelefont használók 95%-a azt sem tudja mi az a snapdragon, nemhogy annak melyik verziója van a telefonban.
Így lehetne gyártási költséget is csökkenteni, meg minden évben finomítani a dizájnt, szoftvert.
Meglepô, de mióta megvan a telefon, még nem rootoltam (ilyen androidos telefonom még nem volt) pedig régen ezzel kezdtem. Egyedül azt hiányolom, hogy nem lehet az összes gyári app szabadon eltávolítható.
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
karldergroße #6888 üzenetére
Az a "gomb" lehet olyan lesz csak, mint a One Plus 2-nél, hogy nem is gomb, csak ujjlenyomatolvasó. De alkothatna már valami vékonykeretes telefont a htc. Mintha nem is törekednének rá.
-
ShadowX
őstag
Hátha lenne belőle valami januárra.
-
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #6564 üzenetére
Shokkolo, opr: Senki nem mondta, hogy -e szerint élek, hiszen jó pár elektronikai eszközöm van, amit imádok. Csak annyit írtam, hogy ez jut eszembe róla.
Apropó, problémába ütköztem és nem tudom mi lehet a ludas. Egyszerűen hiába van mobilnetkapcsolat (le- és felfelé töltés is) nincs adatforgalmam. Semmi nem jön be, minden timeout-al elszáll. Néha wifin is ezt tapasztalom. Első gondolatom a SIM kártyára terelődik, hogy azzal lehet a gond. Amikor mobiltárcával fizetni szeretnék, akkor is előjön és meghiúsul a fizetés. Remek 4g meg minden, de amint a kassza mellé érek leesik edge-re a jelerősség és semmi adatforgalom (a jelzés ellenére se). Másnál előfordult hasonló?
-
ShadowX
őstag
válasz
karldergroße #6558 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
CptAdamica #6322 üzenetére
Szintén...
-
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #6167 üzenetére
Érdekes. Én valamelyik nap tapasztaltam, hogy a chrome beta 5 tabbal nyitva maradt, amibôl az egyik a 9gag volt futó .gif animációval. Reggel meglepôdve tapasztaltam, hogy változatlanul, újratöltés nélkül tudtam böngészni. Közben az miband szinkronizált, meg volt más app is a háttérben. Inkább azt vettem észre, hogy egy-egy app update után durván bezárja saját magát. Ilyen pl. az fb messenger. Egyik update után hasít, a következô után forrósodik tôle a telefon, meg meríti az akkut + újra is tölti magát. Aztán másnap új update és minden a régi. Tipikusan ilyen még a chrome beta is.
-
ShadowX
őstag
válasz
dejvid8 #6055 üzenetére
Megkapja, csak nincs konkrét release dátum. Ami megint nem fair, mert nem kell akkor augusztust ígérni, ha nem lehet tartani. Pont ezért is esett a választásom most a htc-re, mert az eddig olvasottak alapján stabil és jó updatejeik vannak (ez most is így van az 5.0.1-el), ráadásul a csúcs készülékekre viszonylag gyorsan is jöttek ki. Erre van ez
-
ShadowX
őstag
Az mitôl van, hogy egyik este 2%-ot, majd másik este 20%-ot merül a telefon készenlétben? Megint sz@r a play services?
-
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #5488 üzenetére
Én is azon kaptam magam, hogy nem rootoltam a telefont. És nem is hiányzik.
-
ShadowX
őstag
Nos. Tegnap egy alkalmazás miatt 3 hét után újra kellett indítanom a telefont. Amit feltétlen meg kell említenem, hogy ez az elsô olyan telefonom, ami ezalatt a 3 hét alatt szó szerint semmit nem lassult (pedig volt stock droidos telefonom is). Hihetetlen, amit a szoftverrel mûveltek. Nagyon szépen optimalizált. Még az olyan apróságokra is odafigyeltek, mint a status bar lehúzásának röccenésmentessége, meg az animációk folytonossága.
Remélem még az android M-et is megkapjuk és akkor még legalább egy évig tudom használni a készüléket.
-
ShadowX
őstag
válasz
spawn21 #4973 üzenetére
Az ilyen emberek általában nem csinálnak full wipe-ot és abból rengeteg probléma lehet. Fôverzió váltásnál pedig még inkább jellemzô a probléma. Nekem semmi gondom nincs vele. A moto x-emen nem volt ilyen gyors a rendszer stock android + stock kernellel. Ráadásul minden funkció mûködik.
Érdekes, hogy itt nem kell x naponta újraindítani a rendszert, mint az eddigi telefonjaimnál (valamilyen ok miatt mindig belassultak).
-
ShadowX
őstag
válasz
dwelablack #4785 üzenetére
Kijelzô tényleg nagy, de gyönyörû. Egyedül a világos háttereknél néha látszó bevilágítással akad gondom.
A gyári billentyûzetet ma cseréltem le google keyboard-ra, mert azon nem nyomok mellé, míg a gyárin igen. Egyébként az elsô dolgaim egyike amúgy, hogy kikapcsolok minden nyavalyát, auto correct, dictionary, stb. Meg nem volt szimpi, hogy automata nagybetû van a mondat elején.
A motion gesture szerintem jó (bár moto x után hiányzik az active display), nekem nincs vele bajom. A bekapcsológomb vegyes...a motion launch miatt nem baj, hogy a tetején van, de az oldalán valóban jobb lenne. Amúgy alapmûveletekre egykezes a telefon, a többire kétkezes. A formája és a kidolgozása tökéletes (nekem arany van) csak csúszós. Vettem nillkin tokot rá, az segített némileg a dolgon.
Ami nagyon nagy pozitívum, hogy eszméletlen "smooth" a rendszer. Ilyennel még droidon nem találkoztam. Nekem még a moto féle stock romnál is folyékonyabbnak hat. Kár, hogy az 5.1 után már jó eséllyel nincs több update (pedig a google folyamatosan csökkenti a rendszerkövetelményeket).
A hangszóró pedig...hihetetlen. Minden reggel majd leesek az ágyról
Az az s-off érdekes...
-
-
ShadowX
őstag
Gondolom a blinkfeed launcherben root nélkül nem lehet átlátszóvá tenni a status bar-t. Rootolni meg nem lehet bootloader nyitás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest