- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Normális működés-e, ha Telenor hálózatán Budapesten, épületen belül, hálózati módnak 2G/3G/4G-t, 2G/3G-t, illetve csak 3G-t választva csak 1-2 pálcikányi az antennajel? (Akkuhasználatnál nézve a sáv narancs-citrom színű.) Épületen kívül 3-4 pálcika.
(Csak 2G esetén épületen belül 5 pálcika, zöld sáv.) -
Nuada herceg
őstag
Egy ideje sárgul a kijelzőm. A várt android m frissítés óta, kicsit túl hevült. Gondoltam megvárom a nyarat a nagy meleget vészelje már át így, utána garanciában cseréltetem. De napok (hetek) óta feltűnt, h néha hülyén reagál. Ha írok, nem vesz be egy-egy gombot. Néha ha lapoznék, nem lapoz. Szóval elkezdtem tesztelgetni, és kiderült, h egy foltban nem érzékel a kijelző. Érdekes, ugyanez volt az M7-el is. Az is sárgult. Mikor még csak kicsit, akkor nem cserélték. Aztán mikor nagyon, akkor meg észrevettem, h már nem is érzékel egy foltban. Most is ugyanezt tapasztalom. Na mindegy, hamarosan megy gariba.
Szóval ennyi, csak egy kis tapasztalat. Ha valakinek sárgul, nincs mire várni, később csak rosszabb lesz. -
ferob
őstag
válasz
tippszmiksz #7990 üzenetére
Jelent, mégpedig azt, hogy a bolt nem fog neked semmilyen gyártói garanciát érvényesíteni, de sajnos te sem, mivel a szolgáltatótól származó papírok kellenek hozzá, ami se neked, se a boltnak nincs meg, és mivel a gyártónál sem hülyék, ezért tisztába vannak azzal, hogy a készülék szürkeimportból származik és adott esetben megtagadhatják a készülék javítását.
Így érdemes arra felkészülni, hogy amennyiben a készülék meghibásodik, akkor várhatóan nem megfelelő módszerekkel lesz javítva, ha egyáltalán erre sor kerül és nem csak szimplán elhajtanak az üzletből valamilyen indokkal.
Mivel ugye előzőleg egy elég kellemetlen dologba futottál bele a másik GSM bolt kapcsán, ezért csodálom, hogy újra nekifutottál hasonló kategóriában, ami később a valós jótállás hiánya miatt okozhat nehéz perceket.
Ezek az esetek és az előforduló problémák ellenére is az emberek megpróbálkoznak az olcsó GSM boltos vétellel, pedig ha bárki jobban belegondol, akkor tudhatja, hogy semmi sem ok nélkül olcsóbb.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy mivel külföldi szolgáltatótól származik a készülék, ezért a frissítéseket is lassabban kapja meg.
-
Kronk
őstag
válasz
tippszmiksz #7986 üzenetére
Ahogyan egy régebbi hozzászólásomban felsoroltam a cideket, ott a tiéd is pontosn ez: O2-DE O2___102
Ez az O2 szolgáltató németeknek (talán osztrákoknak) szánt telefonja, gondolom függetlenítve szolgáltató, bolt, vagy gyártó által -
AaronOS
tag
válasz
-=Starwing=- #7985 üzenetére
Jó, hogy ezt kilinkelted, de ez csak GPE M8-ason működik. Az általad linkelt videón is látszik, hogy az a készülék nem HTC Sense-zel rendelkező romot futtat.
Szóval ha olyan HTC M8-asa van valakinek ami Sense-t futtat, az akár nyalókán akár mályván van, semmit sem fog elérni az android verzió nyomogatásával. -
-=Starwing=-
tag
-
-=Starwing=-
tag
Lollipop... How to get Flappy android
-
madmike
őstag
válasz
-=Starwing=- #7979 üzenetére
Lollipopon működött,de Marshallowon nekem nem jön elő.
-
-=Starwing=-
tag
Lehet hogy csak nekem újdonság, de ezt most olvastam:
"Google typically buries an Easter Egg deep in its Android releases—for example, Lollipop comes with a hidden Flappy Bird clone. The Flappy Droid game lives on in Android 6.0, but with a new Marshmallow theme.
Go to Settings > About phone, then tap the Android version repeatedly until a stylized “M” icon appears onscreen. Tap it again, and a marshmallow with Android antennae appears in place of the M. Next, tap and hold the icon for a second or two, then repeat this process until the Flappy Android game opens. Press the Play button to start a game. When you’re done, press the Home button to return to the homescreen."
-
Kronk
őstag
válasz
tippszmiksz #7976 üzenetére
Mi a cid-je?
-
s4tch
veterán
válasz
tippszmiksz #7976 üzenetére
Köszi az infót, használd egészséggel!
-
gydani20
tag
Üdv! Vki meg tudja mondani hogy van már hivatalos marshallow frissités?
-
cashzoli
aktív tag
Hosszú ideig szoftveres hülyeség miatt nem tudtam frissíteni, két hete xda-n kaptam segítséget. Most volt egy laza hétvégém, és egyszer csak azt vettem észre, hogy harmadik napja nincs töltőn
3 nap 10 óra után, kevés nyomgatással tettem töltőre 10%-al. Hihetetlen jó ez a doze
Persze sok apró javítást is észre vettem, ahogy te is. Például, nem hal be a fájlátvitel mac-en, nem fagy be a kamera, ha más alkalmazás használta, gesztusok külön kapcsolhatók ki-be, egyesével lehet jogokat adni alkalmazásoknak... Mennyi mindenről lemaradtam eddig
Mondok negatívat is. Nagyon hiányzik, hogy zárolt képernyőn mutassa a következő naptári eseményem. Sajnos erre nincs már lehetőség.
-
cashzoli
aktív tag
Nem tudom, hogy hányatoknak van fent 6.0; nektek is fantasztikus lett a standby idő?
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Fürkésző #7959 üzenetére
A class 10 sebességosztály az azt jelenti, hogy minimum 10MB/s átviteli sebességet képes a kártya tartani (vagyis, ennél lassabb sosem lehet). Előfordulhat, hogy alacsonyabb osztályúak is képesek erre, de csak a megfelelő osztályban garantált egy adott sebesség.
Vehetsz lassabbat is, de ma már annyira elérhető áron lehet rendelni, hogy (szerintem) nem éri meg. Sandisk, Kingston, ezek az olcsók. Másolatokra vigyzáni kell!Igen, 2 ampert lazán fel tud venni a telefon (korábban írtam, hőmérséklettől/telítettségtől függ ez). De ha megteheted, vásárolj QuickCharge töltőt. Nem csak gyorsabb, hanem adaptív is (persze a telefon akkujában is van elektronika, a "buta" töltők sem teszik tönkre könnyen, még ha meg is hibásodnak).
-
Fürkésző
tag
válasz
karldergroße #7947 üzenetére
Jó ezt olyantól olvasni, aki saját maga is megtapasztalta. :-)
Köszönet mindenkinek, aki megpróbál(t) segíteni, válaszolni.
-
Fürkésző
tag
válasz
cashzoli #7945 üzenetére
Ezek szerint minden class 10-es megfelelő?
Nem ilyen extrém helyeken használnám. :-) Sok éves műanyag érintőkijelzős mobilom is megúszta néhány finom karcocskával fólia és tok nélkül. De le is esett néhányszor zsebmagasságból padlóra. Meg se kottyant neki.
Tehát 2 Amperesben érdemes gondolkozni.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
madmike #7954 üzenetére
Láttam működni.
1) Sajnos csak 0,5 amerrel tölt.
2) Valahogy rá kell rögzítened, tehát tokba kell rejteni.
3) Ha rajta a tok, és ezzel elfogaltad az USB csatit, akkor mindig szét kell szedned az egészet, ha hozzá akarsz férni. Pl. autós töltő, adatátvitel.
Cserébe tudsz vezeték nélkül tölteni. Nekem nem ér meg ennyit, de kinek a pap, kinek a papné. -
cashzoli
aktív tag
Eddig nem tűnt fel, hogy ugyanazok lehetnek... de a Tronsmart-al nagyon meg vagyok elégedve. Ha minden termékük ilyen, mint amit én használok, akkor biztos te sem fogsz csalódni. (Az Aukey-ről is csak jót hallottam) Bónuszban jött a töltőhöz egy 1.5 méteres, vastag kábel. Nem melegszik, és tényleg tud egyszerre 3 eszközt tölteni a 42 wattjával (HTC+iPad+bluetooth füles).
Persze ha két iPad-et tennék rá, sokat lassulna a töltés, de akinek ilyen kéne, létezik erősebb modell is. -
kirkri
addikt
válasz
brainticket #7953 üzenetére
-
madmike
őstag
válasz
Janaboy #7952 üzenetére
Akkor felejtős.
Belföldön kamionozok és elég sokat ugrálok ki a kocsiból, mivel a telefonrol megy a Waze,igy ilyenkor ki-be huzigálom a kábelt. Félek nehogy kikopjon a csatlakozo.
Néztem,hogy van olyan QI-s cucc amit bedugsz a telefonba,visszahajtod a tok alá és tudod QI-vel tölteni.
Arrol vélemeny? -
cashzoli
aktív tag
válasz
karldergroße #7947 üzenetére
Meg is lettem volna lepődve
Hivatalosan úgy emlékszem 2TB-ig mindent tud olvasni, akkora pedig "nem létezik" (512 giga talán, ami kapható).
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Fürkésző #7936 üzenetére
Kártyában azt mondanám, hogy érdemes minimum class 10-est venni. Ha videózol, akkor feltétlen, nálam a zene könyvtár hatalmas, és nem szeretek várni. Feltettem egy 6.0-ás gyári ROM-ot, úgy formázod a kártyát, ahogy jól esik, de 16 giga belsővel én bőven elférek.
Fólia: minden eddigi telefonomom volt, de ennél meguntam. Tudok rá vigyázni, de előbb fog a fém kopni, mint a kijelző karcolódni - kivéve ha homokos helyen is használnád (motoron, biciklin, túra alatt zsebben, építkezésen...).
Autós töltő: egyet értek, ha megteheted, érdemes jobb minőségűt venned. De valami csoda folytán nekem a két usb-s 2A noname kínai is bírja. Nem ez az általános tapasztalat
Szvsz quickcharge-ot kéne mindenhova tenni.
-
kirkri
addikt
válasz
madmike #7939 üzenetére
Kétoldalas micro USB kábelt én nem ajánlanék a fórumtársnak, mert sokaknak lötyögős lett tőle az USB csatlakozó. Minden egyébben egyetértünk.
Ha több jó minőségű kábel is kell, akkor esetleg szintén ajánlott a Tronsmart. Nagyon jó a Blitzwolf, csak több darab belőle elég drága és ugyanolyan jó a minősége a Tronsmart kábelnek is. -
kirkri
addikt
válasz
Fürkésző #7938 üzenetére
Hát, végülis itthon is megveheted dupla áron ugyanazt, mint amit megvehetsz Kínából is.
SD kártya ügyben nem tudok igazán hozzászólni.
A fólia a karcoktól védi a kijelzőt, mert Gorilla, ide, vagy oda, mikro karcokat elég könnyen össze lehet szedni.
A töréstől a tempered glass véd(het) csak, a fólia nem arra való. -
madmike
őstag
válasz
Fürkésző #7936 üzenetére
Szia!
2
a
Autós töltő kapcsán egyértelműen Blitzwolf. Sokfélét kipróbáltam és volt ami már új korában se ért semmit, volt ami pár hónap után adta meg magát. 4x2,4A-es Blitzwolfom van, hibátlan. [link]b
használhatsz hosszabb kábelt mint a gyári, viszont fontos itt is a jó minőség, Nillkin, Blitzwolf például. Utóbbinak van olyan kábele, amit nem csak egy féleképpen tudsz bedugni, mint a gyári usb kábelt.
1 méteres: [link]
2 méteres: [link]3
a
Kijelzővédő fólia; a fólia gyorsan karcolódik, míg a gorillaglass-t elméletileg csak ásványi anyaggal tudod karcolni. Így a fóliát én nem ajánlom, ellenben a temperált üveget igen. Noname üveget pár száz forintért kapni kínából, de ha normálisat szeretnél akkor Nillkint vegyél. Nem fog karcolódni, illetve ha leesik a telefon és törne a kijelző, akkor elvileg csak ez az üveglap törik.
[link]b
tudtommal ugyanaz kell m8s-re mint m8-ra. -
kirkri
addikt
válasz
Fürkésző #7936 üzenetére
A kettes ponthoz azt tenném hozzá, hogy érdemes Quick Charge 2.0 töltőt venned (mondjuk nem csak autóba, hanem otthonra is) hihetetlenül gyorsan feltölti a készüléket. Ha nem probléma a külföldi vásárlás, akkor Kínából Blitzwolf, Xiaomi, Tronsmart, Aukey márkák bármelyikét jó áron meg tudod venni.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Htc One M8s készülékemből szeretném a legjobbat kihozni. Ebben kérem tapasztalt felhasználótársaim segítségét.
Az első "néhány" kérdésem:1. SD kártya
a) Hány GB-osat érdemes venni, aminek a kezelése még nem terheli agyon a rendszert? (Tudom, hogy max. 128 GB-osat kezel, de állítólag attól már fuldoklik.)
b) Mekkora olvasási / írási sebesség ajánlott? (Vagy a leglassúbb Class 10-es kártya is jó?)
c) Appokat át lehet rá pakolni? (Leírás szerint igen, de tapasztalat?)
d) Az SD kártyát miért érdemes / érdemes-e belső tárhellyé formázni?
Ekkor teljesen úgy viselkedik, mint a belső tárhely?
Így formázva másik készülékben nem használható. De a rajta lévő képek/videók/zenék/hangok kódolatlanok és átmásolhatók másik eszközre?
Egyáltalán Nyalóka alatt lehet így formázni, vagy meg kell várni a Mályvacukrot (ha egyáltalán kijön rá)?2. USB-s autós töltő
a) Hány amperes töltőt érdemes venni, ha nem szeretném, hogy pl. navigációs alkalmazás használatakor (le)merüljön a készülék?
b) A gyári rövidke USB kábel helyett használható hosszabb? Mire kell figyelni vásárláskor?3. Kijelzőfólia
a) Érdemes? Kevésbé karcolódik a műanyag fólia, mint a Gorilla üveg??? Vagy kevésbé törik az üveg, ha van rajta fólia?
b) M8s-re jó az M8-hoz gyártott fólia? Nincs itt-ott néhány (tized)milliméteres eltérés a kivágásoknál? (Képeken én egyformának látom a burkolatokat.)Remélem, tudtok segíteni! Köszönöm.
-
dejvid8
őstag
Láttátok az LG G5-öt? Hát én ilyen csúnya telefont nem láttam még...
Nem az LG éve lesz ez sem.
A G5 mellett az M10 koncepció gyönyörűnek hat... -
HoriBali
csendes tag
Nem M8, csak mini 2, de az a topik áll.
Szóval, kb. 2 hetes a telefon, ma csináltam egy teljes törlést, és azóta az alkalmazásváltó gomb nem működik.
Szerviz, vagy én is megtudom csinálni?
Köszönöm! -
gydani20
tag
Üdv! Valaki tudná ajánlani M8-hoz mhl-hdmi kábelt vagy adaptert tv-n szeretnék filmet nézni a telorol mert wi-fi directen keresztül azt írja hogy a fájlt nem lehet lejátszani a tv samsung ue46es6140
Simán usb összekötéssel csak a képeket jeleníti meg a telorol ezért kéne vmi hdmi átjátszó hozzá!!! -
s4tch
veterán
válasz
madmike #7915 üzenetére
+(#7916) Lacy6
Köszönöm a válaszokat!
(#7928) tippszmiksz: olvastam a sztorid, örülök, hogy végül így alakult. Melyik bolt kínálatát nézed? A gyártói garancia ér valamit, a boltival kitörölheti az ember. Én tennék feljelentést, persze csak akkor, ha megfelelően alá tudnám támasztani a mondandóm.
-
tippszmiksz
csendes újonc
válasz
Janaboy #7829 üzenetére
Visszakaptam a pénzemet!
Minden simán alakult, a körülményekhez képest. Nem jeleztem neki az elállás során, hogy miért küldöm vissza - ugye nem kell indokolnom -, de nem szeretném, ha egy következő vásárló, aki ennél a boltnál venné a telefont, így járna, mint én. Szóval, jelezzek neki, hogy mi volt a valódi oka a telefontól való elállásomnak (ennek, így utólag lehetnek-e következményei?) vagy, mint azt már valaki tanácsolta a fórumban, tegyek fel névtelen feljelentést?
Mivel a telefonból továbbra sem ábrándultam ki, csak az említett kereskedőből, így továbbra is a vásárlását tervezem.
Találtam is egy kiszemelt boltot, ahol 2 év gyártói garanciát adnak a telefonra, pontosabban, idézem: "24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával". Ezt érdemes lehet megvenni? Az ára teljesen rendben van. Tehát a kérdésem, ami elég nyilvánvaló, az, hogy a gyártói garancia jobb, mint a forgalmazói?Köszi, hogy vettétek a fáradságot, hogy elolvassátok. És még plusz kösz, ha segítetek dönteni.
További szép hétvégét!
-
ferob
őstag
válasz
gydani20 #7922 üzenetére
Azért nem tudod állítani, mert az amerikai készülékek más frekvenciát használnak, így az európai LTE hálózat nem érhető el vele, viszont ha akarsz, akkor írj nekem egy privát üzenetet, mert meg lehet oldani, hogy európai firmware legyen rajta, így akkor már elérhető lesz vele minden, ami egy ebbe a régióba szánt készüléken.
-
gydani20
tag
Üdv volna egy olyan problémám hogy a hálózati beállitásoknál nem tudom kézileg állítani hogy lte/wcdm/2g között ez lehet amiatt hogy at&t készülékem van vagy ez a lollipop miatt van? Vki tapasztalt már ilyet?
-
kirkri
addikt
válasz
karldergroße #7920 üzenetére
Folt jelenik meg. Ez mondjuk egy extrém módon besárgult One X. Általában kis foltok fordulnak elő, az elején még csak "olyan mintha."
Jellemzően a bal szélén a kijelzőnek felülről 2-3 centi magasságban, vagy valamelyik felső sarokban.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Nuada herceg #7919 üzenetére
Hogy látja meg az ember ezt a sárgulást? Az egész egyformán sárgásodik, vagy foltok jelennek meg? Nekem van olyan érzésem ha belépek olyan menübe, ahol fehér a háttér, hogy az egész egy nagypn picit sárgás, de foltokat nem látok.
-
Nuada herceg
őstag
Hát a kijelző sárgulásról annyit, hogy 3 htc-m volt most egymás után.
HTC 8S, aztán M7, aztán most meg M8. Sajnos mind a háromnak sárgult durván a kijelzője. Bár az M7 melegedett is rendesen, az M8 nem annyira. Viszont garanciában mindig cserélték, szóval azon a 2 héten kívül amikorra meg kellett válni a telól, nem volt nagy gond. Imádom ezt a telefont, tavaly előtti, de még mindig dicsérik. Van a közeli ismerősöknek S6 is, meg egyéb nyalánkságok, de mindenkinek ez tetszik. -
kirkri
addikt
Talán én vagyok a legérintettebb ebben az egész sárgaság témában.
Anno a One X telefonjaimat és most az M8-at is azért cserélte végül új készülékre a HTC, mert többször egymás után besárgult a kijelzője.
Tapasztalataim szerint amit nem bír a telefon az a wifi hotspot + töltés párosítás.Én napi szinten használom a hotspot-ot és értelemszerűen ilyenkor töltőn is van a készülék. 2-3 hónap után minden kijelző besárgul tőle. One X kijelző háromszor, M8 kijelző kétszer volt cserélve. A héten váltottam M9-re, kíváncsi vagyok az hogy fogja bírni.
-
madmike
őstag
Enyém gunmetal szín. Tokban van,de előző tulaj tok nélkül használta,nincs megkopva. A telefon mellett szól,hogy az elődöm valószínű a telefon távdobó világbajnojságra készült. A bal alsó saroknál konkrétan hiányzik a telefonból. Ennek ellenére a kijelző teljesen sértetlen, mondjuk temperált üveg védi.
-
Lacy6
senior tag
Nekem nem kopik és 1,5 éve nálam van.
Tok nélkül használom, csak vigyázok rá.
Képet tudok csinálni a hátlapról, hogy mennyire látszik rajta az idő múlása ha gondolod.
A sárguló kijelző szinte minden telefonnál előjöhet, ha a magas hőmérséklettől elválik a ragasztó a kijelzőnél.
Nyáron fokozottan figyelni kell, hogy nem szabad kirakni a napra -
-
s4tch
veterán
Köszi a választ! A kopás kicsit aggasztó... Nem játszom, nem használok sok prociigényes folyamatot, szóval remélhetőleg nem főzném meg a kijelzőt. Egyébként ha gari nélküli telefonról van szó, kb. mennyibe kerül egy kijelzőcsere?
A kivitelekkel kapcsolatban: a verizon és az angol o2 is árult vörös One-t, sőt, hivatalos honlapról el lehet jutni ide, és ha lenne készleten, lehetne venni pinket is. Ez már kicsit elüt a bugyimtól, szóval kihagyom, de a vörös vadállat, és itt is elég gyárinak tűnik.
-
Varoz
addikt
Visszatérő típushiba nem nagyon van. Egyedül amiről tudok az a kijelző sárgásodás, de ez csak akkor jön elő, ha sűrűn, nagyon meleg a telefon és a ragasztással lesz valami. De szerencsére nem olyan gyakran fellépő dolog.
Nekem fegyvermetál szürke van. Ez sajnos kopik. Még tokban is, ha tud benne mozogni vagy be tud menni kosz, akkor ilyen pöttyösre tudja koptatni. Kár egyébként, mert szerintem ebben a színben a legprémiumabb.
Viszont jelzem neked, hogy csak 3 szín a gyári, az ezüst, az arany és a szürke. A másik kettő valami utángyártott lehet.
Nem tudok zavarót a telefonról. Egy bitang jól összerakott készülék.
A többire nem tudok válaszolni. -
s4tch
veterán
Sziasztok, agyalok ezen a telefonon. Szétnéztem az xda-n, nagyjából átolvastam az elmúlt 30-40 oldalt, és olvastam a Vitriol87 által vásárolt telefonról, ami az aliexpressről jött. Én is onnan vennék egy M8-at (vörösben egyszerűen büntet, hasonlóan szép telefon azóta sem készült), viszont még vásárlás előtt szeretnék okosodni. Sosem volt HTC-m, Xiaomi felől érkeznék, ott a bootloader gyárilag nyitott, és gyakorlatilag bármit, pofonegyszerűen fel lehet tenni a telefonokra, szóval teljesen idegen terepen mozgok.
Tehát:
- ha jól értem ferob hozzászólását, ezeket a telefonokat szoftveresen félig-meddig igazítják a régióhoz, de ahhoz, hogy megkapjam a frissítéseket, ez nem elég, hanem át kell írni az MID-t is?
- Lehet-e brickelni a telefont, ha nyitott a bootloader? Szoftverhibás Xiaomit simán vissza lehet hozni, remélem, ezeket is nehéz kinyírni.
- Mivel Kínából érkezne a telefon, feltehetően lemondhatok a garanciáról; ezért kérdezem, hardveresen mennyire stabilak ezek a telefonok, vannak-e visszatérő típushibák?
- Akinek nem ezüst, hanem mondjuk arany, szürke, kék vagy vörös színű telefonja van, attól kérdezem: mennyire kopnak ezek a nem anyagában színezett házak? A felirat az M7-ről könnyen lekopott, az nem zavarna, viszont a fém rész jó lenne, ha nem avulna gyorsan. Az M8 mennyire bírja a nadrágzsebet?
- Használja valaki a telefon MHL kimenetét? Nekem ez lenne az egyik fő felhasználási terület (autóhifire kötném), ezért fontos, hogy stabilan működjön. Kell-e bármiféle speciális átalakító, vagy egy szabvány MHL/HDMI kábel elég?
- Többnyire elégedett tulajok vannak itt, de mégis, ha valami zavarót kellene mondani a telefonról, mi lenne az?Tudom, hosszú lett, szóval külön köszönöm előre is bárkinek, aki veszi a fáradságot és válaszol.
-
karldergroße
senior tag
Nálatok is hiányzik a Beállítások / Wi-Fi / Speciális / A keresés mindig elérhető opció? Ennek beállítása fontos lenne az e-robot funkcióinak beállításához.
-
gydani20
tag
A barátnőmnek sony xperia z van és azon szépen gyorsan megy minden fb,chrome pedig az sztem gyengébb mint a htc m8 nem tudom olvasgattam más fórumokon is hogy az 5.0.2 vel nem minden alkalmazás fut rendesen pl ma miután ide írtam nem jelent meg a billentyűzet sehol (sms,chrome,fb,stb) csak ujrainditás után azért is kérdeztem hogy van e már 6.0 ás frissités és hogy at&t szolgáltatós gyárilag csak függetlenitve lett és hogy csak at&t frissitést rajhatok rá vagy rakhatok esetleg vmi eu-s stock romot meg ha lehet akkor hogyan kell ?
-
gydani20
tag
Üdv! A napokban került hozzám egy m8 amerikai at&t-s de független mert t-mobil kártyával használom azt akarom kérdezni hogy van már 6.0 android m8ra mert ez a gyári 5.0.1 nem igazán jó az fb akadozik,fagy meg a google chrome is elég lassú . Meg azt nem tudom hogy a telo csak at&t által kiadott marshalow frissitést fog csak kijelezni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest