-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #8982 üzenetére
megvan, google driveban volt eldugva elméletileg, már csak vissza kéne állítani a telefont, hogy lássam ott van e még
-
Dexter-2000
őstag
telefon gyári visszaállítása után mikor bejelentkezünk a telefonba felkínálja, hogy visszaállítjuk e a telefont egy korábbi mentésből.
ez mind szép és jó, csak az a mentés még egy sense es mentés és azóta gpe az m8.
kérdés, azt a mentés hol tudom eltávolítani? sajnos hibával kidob, mikor arra szereném visszaállítani a telefont
-
Dexter-2000
őstag
S-OFF-ot bootloader nyitása nélkül nem tudok ügye?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #8794 üzenetére
erre valaki?
-
Dexter-2000
őstag
Második alkalommal csinálja a telefonom:
kb 1 hete volt utoljára, most ismét reggel mikor lehúznám a töltőről a telefont 86%-on megakadt a töltés.
jelzi a telefon hogy töltés alatt van, pirosan világít a led, illetve ki is írja, hogy még 11óra van vissza míg feltölti maxra.lehetséges hogy a töltő ment tropára?
akkor ebay-ről beújítok egy újra -
Dexter-2000
őstag
szoftveresen támogatva van még a telefon?
7.0 már nem jön ki aztán gondoltam akkor már áttérni gpe verzióra.
szerintetek? -
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #8696 üzenetére
kép továbbá itt se lett jó
-
Dexter-2000
őstag
picivel több mint másfél órát ír amikor 10% ról akarom feltölteni a telefont.
ez normális én vagyok türelmetlen?
illetve langyos is a telefon de gondolom ez belefér -
Dexter-2000
őstag
a sense-n kívül van más rom ahol lehet a gyári beállításoknál kalibrálni a giroszkópot?
pl.cyanogenmod-ban lehet ? -
Dexter-2000
őstag
rátettem a gpe-t annyi hogy sensnél volt gyári gyroscope kalibráló, itt viszont nem találok.
ez azért kellene mert valamiért alapból úgy érzékel a telefon mintha az oldalára lenne döntve.
próbáltam már fulloks hard resetet de nem segített.esetleg ha root-al lehetne még valamit mókolni az jó lenne.
-
Dexter-2000
őstag
köszi a töltős válaszokat!
pluszban még rendeltem egy lg kábelt is az egy kicsivel hosszabb mint a htc-é így kényelmesen elér az ágyamhoz -
Dexter-2000
őstag
szűkségem lenne még egy töltőre a telefonhoz.
mit ajánlotok ami megbízható, és legalább olyan gyorsan tölti mint a gyári?
ebay is szóba jöhet, vagy aliexpress min1 -
Dexter-2000
őstag
egy megbízható írást dobnátok(angol is lehet) ahogy gpe-síteni tudom az m8-am?
köszönöm előre is -
Dexter-2000
őstag
az innen rendelt telefonokat rá lehet bírni hogy megkapják a 6.0-t? annyit olvastam hogy hibátlanok a telefonok csak nem lehet őket frissíteni.
ez a 32gb os eu-s modellnél is ugyanúgy működne, vagy 32gb-os eu-s verzióban nincs?
illetve ha gpe-s verziót akarok belőle csinálni akkor is mind1-hogy 16/32Gb-os? -
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #8095 üzenetére
lemaradt, de lehet csak én vagyok maradi
-
Dexter-2000
őstag
itt most hogyan működik a tárhely?
van nekem benne + egy 16gb os tárhely (6.0). és ahogy elnézem egybe van olvasztva a belső és a külső?
csak azért mert azt írja, hogy 30 gigából 15-öt használok, de mutatja külön-külön hogy mennyire van betelve a 2 tárhelylehetséges hogy ide eljutottunk 2016-ban?
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
tehát tolom mobilon a hs-t (mobilneten) amikor jött egy hívásom, és ezért időtúllépés miatt buktam az arénát.
wifinél nincs gond akkor beteszem a repülő üzemmódot és nem zavarnak, de mobilnetnél mit lehet csinálni?
tiltolistára nem tehetek mindenkit az donolom tu macer
-
Dexter-2000
őstag
köszi a válaszokat!
még egy olyan kérdés, hogy 6.0 ban lehet automatikusan "tiltani" azokat akik privát számon hívnak?
ha jól emlékszem 5.1-nél nem lehetett(itt valami gyári beállításra gondolok, nem pedig appra)
-
Dexter-2000
őstag
ha már előkerült a töltés,
van egy lg g2 töltőm ami 1,8A-es azzal is tölthetem nyugodtan a telót, vagy maradjak inkább a htc-nél? -
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #7791 üzenetére
akkor no?
-
Dexter-2000
őstag
root nélkül a wifi jelszavakat ki lehet menteni?
-
Dexter-2000
őstag
visszanéztem azért vannak gondok.
feltöltöm 60% ra utána kiteszem a teraszra és úgy frissítem le.
elötte már volt hard reset, meg rögtön utána is csinálok szerintem... -
Dexter-2000
őstag
55 hozzászólás plusz1
miaz hogy akár 1 óra is lehet a frissítés? -
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #7503 üzenetére
közben lejárt a szerkesztés.
win10 alatt csinálom vagy az vagy valamit én bénázok nem jó.
win 7 alatt próbáljam, vagy rosszul csinálom? -
Dexter-2000
őstag
A developer es m8 ak mar kaptam frissitest gondolom utana jonnek az unlocked verziok aztan fene tudja hogyan tovabb (talan a regiofelosztas akkor ia mukodik) a kerdes az hogy azt honnan tudom milyen falyta az m8-am?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Vitriol87 #7398 üzenetére
akkor az még nem nagy para, nézd meg hogy a simple CID Getter mit ír
-
Dexter-2000
őstag
3g, 4g, vagy wifi hogyan van az aksi evési sorrend melyik eszi a legkevésbé?
[link]most így állok (nem buzeráltam a telefont kb..) csak mégis kíváncsiskodásból kérdezősködöm
-
Dexter-2000
őstag
billentyűzet nektek is néha eltűnik?
újraindítás után jó szokott lenni. -
Dexter-2000
őstag
a rejtett számos hívásokat lehet automatikusan tiltani?
g2-nél még volt ilyen opció -
Dexter-2000
őstag
belehet állítani hogy a rejtett számos hívásokat ne fogadja a telefon?
-
Dexter-2000
őstag
M8 ba belefer az m9es aksija?
Most fogok kijelzot cserelni meg aksit is aztan gondoltam ha lehet akkor miert ne -
Dexter-2000
őstag
arra van mód hogy megnézzem milyen állapotban van az aksi akár csak a hdd, ssd-nél?
-
Dexter-2000
őstag
az jó mert csak akkor működik rajta az időjárás ha be van kapcsolva a helymeghatározás, ha manuálisan adom meg akkor kiirja hogy nincs kapcsolat stb..
-
Dexter-2000
őstag
a zár képernyőn lévő óra widgetet hogyan tudom módosítani?
-
Dexter-2000
őstag
Lezárási képernyőn lévő órát hogyan tudom eltávolítani esetleg mást odatenni?
-
Dexter-2000
őstag
tudnátok egy a "nyugodt szívvel letilthatom alkalmazásokat" listát küldeni?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
karldergroße #6877 üzenetére
noname ultrasim m8 tok 210 forintnál nem több postával
kb ez a neve de tényleg jót tok
-
Dexter-2000
őstag
válasz
santaclaus #6867 üzenetére
Simple CID Getter mit ír?
am ahogy elnézem és marad még akkor rendelek én is egy m8-at az emagtól
-
Dexter-2000
őstag
válasz
santaclaus #6861 üzenetére
majd írj ha megérkezett a telefonod!
én már a 2. m8-at cserélem mert nem voltak képesek normálisat küldeniha jó lesz lehet én is lecsapok 1-re.
am néztem hogy lehet garit venni hozzá 1, vagy 2 év.. tehát +16k ért 4 év teljes körű garis m8-at vehetek?
-
Dexter-2000
őstag
visszatérve az arabic_j15 ös cidre.
Átírni úgy hogy később is megkapjam a frissítéseket már nem is lehet? -
Dexter-2000
őstag
Mit vettetek helyette?
-
Dexter-2000
őstag
köszönöm
sokat segítettél.
telefon megy vissza mindenképpen mert recseg az alsó hangszórója
az m9 amúgy aksiidőben jobb vagy rosszabb lett? az m8-hoz képest? 2 naponta töltöd vagy naponta? -
Dexter-2000
őstag
bocsánat nem leszólni akartam az m9-t
maradi vagyok eléggé úgy néz ki. csak úgy vagyok vele a mai napig hogy a kevesebb több...na mind1 lehet veszek valami cheap phone-t aztán azzal elleszek
-
Dexter-2000
őstag
jaja ezt bebuktuk.. most vagy megvárom az m10-et vagy veszek valami más telefont.. az a baj hogy nincs normális telefon
m8 előtt i5s volt ami nagyon bejött nekem csak azt napi 2x töltöttem úgyhogy az felejtős volt...
m9 nél csak 2x4 maggal van bajom teljesen fölösleges.. MINEK?? eszi az áramot és melegszik... ja és akkor a topikjukban ezzel viccelődnek, hogy úgy is itt a tél, majd melegíti a kezüket....
-
Dexter-2000
őstag
mondjuk az eléggé vicces eddig német cid es telefonokat lehetett kapni a gsm boltokban, most 2 hétig nem volt készleten sehol, és megjöttek az arab cidesek...
egyáltalán lehet kapni még "normális" m8-at mert ha ezen múlik akkor már többet költök rá nem érdekel csak legyen már fixen egy telefonom...
m9-et nem akarok szerintem az el lett rontva...
-
Dexter-2000
őstag
a jóistenbe már
elkezdtem a beszélgetést olvasni az elejéről gondoltam befejezi a kolléga a végére mive elolvasom.. erre meg itt tököl még nyomasd már bátyja
-
Dexter-2000
őstag
haha
ma megjött az M8(huhuuuu)
mondom gyorsan megnézem a cid-et hmmm HTC__J15 Arabic na az emlegetett szamármondom oké ezt még talán megoldjuk de
van egy apró hajszál a jobb alsó sarokban a kijelző alattmiez? emiatt vissza lehet küldeni vagy valami?
nyomattam ilyen rezgős appokat hátha lelehet rázni de nem jött össze a dolog
-
Dexter-2000
őstag
na úgy néz ki hogy a szürke m8 elég rendesen fogyóban van, úgyhogy váltok az ezüstre.
remélem ez is ugyanúgy fog tetszenimost vettem észre, hogy a szürke m8s sötétebb mint a sima m8 és kevésbé látható rajta hogy szál csiszolt
-
Dexter-2000
őstag
emberek ez az M8s egy retek
reggel fél 7-kor szedtem le, délután 3 körül már 15%-on volt az akkumulátor folyamatos 4g vel és 0 beszélgetéssel.
fb messenger volt egyedül amit használtam.
állandó melegedésről nem is beszélve. na mind1 várom az M8-at már nagyonlehet kifogtam a telefont de azért ez gáz egy 3 napos telcsitől
-
Dexter-2000
őstag
kérdés:
ez a 8 mag mire jó?
mert azon kívül hogy több áramot eszik, jobban melegszik mást nem vettem észre rajta.
vagy ez ilyen felvágásos dolog hogy jobban el lehessen adni és kész?(ez tisztára amd vs. intel -> több gyengébb mag vs. kevesebb erősebb... nos én úgy vagyok vele hogy a kevesebb több
)
-
Dexter-2000
őstag
HTC__102 ger ahogy elnézem
-
Dexter-2000
őstag
m8 áll rajta és m8-at rendeltem az megnéztem én is (mosolyogtam is)
viszont akkor már ha kezemben van akkor pár mondat róla így elsőre.
-csak az appokat frissítem rajta és melegszik a telefon úgy érezhetően de nem zavaróan
-a bekpcsológomb beljebb van így kényelmetlenebb megnyomniesetleg bármi kérdésetek van mi milyen rajta igyekszem válaszolni
-
Dexter-2000
őstag
na megjött az m8.
m8-nak m8a cid-et hogyan, és hol tudom leellenőrizni?
illetve egy megbízható imei ellenőrző oldalt is küldenétek?
eddigi észrevételeim:
egyből csináltam egy hard resetet angol lett a menü..
ahogy elnézem valószínű vagy az üveg alá bekerült valami kosz, vagy pixelhiba van rajta de.BASZKI most vettem észre hogy M8s készüléket küldtek
-
Dexter-2000
őstag
na berendeltem a gsmhome tól és meglátjuk, hogy mi lesz.
mire figyeljek leginkább ilyenkor? van szériahibája?
-
Dexter-2000
őstag
nem lesz rajta semmi vettem egy neoprén tokot aztán abból fogom kicsúsztatni
bocsi hülyén fejeztem ki magam, annyi hogy azért ez már jóval drágább és elgondolkozik az ember hogy ennyit ki akar érte adni. most néztem még a gsmhome ot ott mondták hogy péntekre érkezne meg hozzám (vidékre) magyar nyelvel és magyar régiókóddal. telefonon ezt mondták és ott ügyebár 120e az ára.
erre aludni kell vagy fene tudja..
-
Dexter-2000
őstag
az a 2 év az eléggé jól hangzik viszont az ára így rizikósabb.
megmondom őszintén nem tudom. kb most jönnek ki az új telók és akkor várjam meg azokat, és akkor gondolom kijön valami jó cucc hogy "jajj miért vettem meg az m8-at" igaz szerintem az m9 az nagyon béna lett nem tudom az hogyan gondolták az egész gáz ahogy van...most hogy mondod a htc-nek még van ilyen garanciája ha betöröm a kijelzőt véletlen akkor 2 éven belül azt díjmentesen cserélik nem?
-
Dexter-2000
őstag
hmm. mobilkereskedést felhívtam, mondták hogy hoznak majd m8-at viszont az nem magyar nyelvű de a szervizben megcsinálják hogy frissítés után is az maradjon... ezt nem csak bootloader kinyitásával lehet ami garivesztéssel jár?
-
Dexter-2000
őstag
érdemes jelenleg m8-at venni?
gondolok arra hogy ink akkor már várjam meg az újakat stb..
120 ért venném meg függetlenül újonnan.
vagy másik opció ? -
Dexter-2000
őstag
van különbség az ezüst és a szürke m8 között?
talán azt vettem észre hogy az ezüst kevésbé karcolódik/kopik -
Dexter-2000
őstag
[link] ez mennyire paraszt ár már?
nem tudom egyszerre hányan veszik meg de ilyenkor mi van ha elfogy a termék és elment a pénz?
vagy már elég okos a rendszer hogy egy tranzakciót engedélyezzen? -
Dexter-2000
őstag
MX-ről van már valami hír?
-
Dexter-2000
őstag
az m8 és az m8 eye között a kamerán kívül van más különbség?
szoftveres támogatása milyen? -
Dexter-2000
őstag
az m8 és az m8 eye között a kamerán kívül van más különbség?
szoftveres támogatása milyen? -
Dexter-2000
őstag
(#5620) Matada2.3
nézegettem ahogy említettétek olcsón nem úszom meg.
viszont ha lúd akkor legyen kövérmég egy szürke hátlapot is cserélek a telefonon.
[link] lcd-t itt találtam és az oldalról eddig jókat olvastam meg youtubon is nyomatják az ipart.
szerintem bepróbálkozok vele aztán megmondom milyen a végeredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest