Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Én nem vagyok ilyen, hogyismondjam, előítéletes
Fel is raktam amúgy a FroydVillain 1.5-öt. Eddig tök jó, gyors meg minden, igaz azért szoknom kell hogy nincs sense. Aksit viszont eszi..
Az alap theme egy módosított GalaxyS theme, hát nem a legjobb,de már jönnek ki az egyéb theme-k.
Aztat nem tudjátok hogy hogy lehet beállítani hogy ne 3 alapképernyő legyen hanem 5? -
Azt eddig is sejtettem, hogy nem egyformák a készülékek, de nem is gondoltam, valamelyik nem bírja a 691Mhz-et. Nekem még 710Mhz-en is atom stabil. Elméletileg van olyan Hero is ami 748Mhz-et is bírja.
Elméletileg a Product Number alapján kilehet következtetni, hogy melyik sorozatba tartozik. -
Amik miatt én nagyon szeretem a sense-t:
contactok között gyors keresés (olyan, mint a T9-es prediktív szövegbevitel -asszem így hívják)
Fehér háttér előtt feketével vannak a contactok nevei és szebb is az az alsó csík, mint androidban az a felső
amikor hívnak sokkal szebb kép jön be, mint az alap androidnál.
Sokkal több mindent lehet egy contacthoz rendelni (de legalább is egyszerűbb)
Tők jó widgetek, amiket amúgy úgy kellene összehalászni
És egy csomó egyéb apróság, amiktől a sense nélkül a falra másztam
.
.
.Más:
Igen, én sem szeretem a Villain csapatot, de sokszor nekik van a legjobb romjuk. Egy régi froydvillaint próbáltam anno, és már az is hibátlan volt (a kamera is jó, talán a led is), csak akkor még a gps volt instabil. Most nem tom mi a helyzet -
magyar777
tag
közbe már sikerült megcsinálnom
-
magyar777
tag
Hellosztok tudnátok segiteni mert nem tudom a mobilnetet beállitani a telon
T-mobil-os vagyok
Name:
APN:
Proxy:
Port:
Username:
Password:
Server:
...stb
ide miket kell beirni? -
tothl
addikt
-
-
ASDAM
csendes tag
1 kérdés
Ha a Contactoknál beállítom hogy a Facebookról szedje le a Képet akkor teljesen jó éles "felbontásban" jelenik meg a Contact Profiljában ( hívásnál pl stb. ) viszont ha egy saját fotót vagy képet állítok be legyen az bármekkora felbontású csak 1 pixeles életlen fosszar lesz mintha vmi 8 bites szar lenne erre van vmi megoldás ?
Mert ez így finoman szólva is röhelyes és nevetséges hogy fb ről bármilyen szar profilképet teljesen jól megjelenít de ha Én állítok be vmit akkor egy fos életlen kép lesz helyette
2.1 es Hero
Köszi
Adam
-
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Van valami utólagos megoldás a gyroscope sensor kalibrálása 2.1-en vagy 2.2-őn? -
KaoszTom
aktív tag
Tegnap én is kipróbáltam a 2.2-es romokat. Érezhetően gyorsabb, "simább" mint a 2.1-esek. Egy valami zavar csak, a tárcsázó-telefonkönyv-sms design, a 2.1-hez képest elég gáz kinézetű. Láttam, hogy lehet rá tenni más skin-t, de nem találtam a 2.1-hez hasonlót. Ha valaki tud ilyenről, linkelje be.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #5671 üzenetére
Megoldottam: noJIT patch-el kikapcsoltam jit-et, utána már bootolt.
Előtte leszedtem és felraktam a legújabb kernelt a chronos oldalról, most vagy amiatt szarakszik vagy a dalvik és a cache törlés miatt.Közben lejött már a Froydvillain is, gondoltam ha már minden ugrott akkor felrakom azt, azért azt mert vannak hozzá theme-k, legalább nem a csúnya alap androidot kell bámulni.
Holnap szerintem felrakom ígyis, vagy megvárom az 1.5-t míg kiadják(hamarosan). -
-FreaK-
veterán
Baj van, újraindult a teló menet közben(szokásos JIT problem) de bebootolni már nem tudott mert újraindul még pin beírás előtt, talán annyit tudok tenni hogy lehúzom a lockscreent ilyenkor sense FC, erre ok-ot nyomok ekkor elkezdi tölteni a sense-t a fehér háttérrel, de megint újraindul. Recoveryben wipeoltam cache-t meg dalvikot, de nem segít.
Valami tipp hogy mit próbáljak meg?Ja előtte állítgattam ezt-azt settingsben de csak ilyet kapcsoltam be hogy windows animation: összes.
Cumi van mert nem tudom használni a telót...
Ötlet: wipeolom még ext particiót, de ott mi tárolódik pontosan? Az alkalmazások adatai nem? Mert akkor minden alkalmazás által tárolt adat bukta.
Van valami progi ami mondjuk nand backup-ból tud valami restore-t csinálni? -
Szafi77
tag
és is maradok a 2.2-nél már már ténylej jó! Már ha ért hozzá az ember mert egy ilyen romot felkonfigurálni kb 2 nap
A Fusion fényképezője és a videója ugyan olyan mint a cronos-é!
Nekem se kell a sense!
A Fusion romban az tetszett hogy van egy alap konfig ami nagyon gyors! ha bekapcsolsz pár extrát - főképeryő forgatás stb. - akkor lehet hogy kicsit lassab lesz de ha para kikapcsolod!
A 2.2-es rom settingse horror, még nekem is
nagyon sok opció van! szóval néha bújtam a netet hogy mit is állítok be/át/ki
-
tothl
addikt
válasz
Szafi77 #5664 üzenetére
A 11 -es végű radio rommal frankó a gps cronosnál.
Igazság szerint a trackball led és a fényképező ami jelenleg a gyenge pontja, de alakul.
A Fusion fényképezője mennyire működik ? Fókusz, videofelvétel, gyorsaság ?Amúgy egészen berendezkedtem már Froyora, vettem launcherpro -t, beautiful widgetet meg tapatalkot...
Nem megyek vissza a sensere ha néger gyerekek potyognak akkor se. Marha jó ez a 2.2 és nagyon jó űtemben hibátlanodik. -
Még mindig nincs sense-es 2.2 ?
-
Szafi77
tag
ezzel picit vitatkoznék!
kipróbáltam a 2.2-es romokból párat : FroydVillain 1.4.4; FusionRom 7; Cronos...
És ezekből a FusionRom jött be legjobban!A Cronos-al az a volt a gondom hogy néha nem oldott, a GPS elég rapszodikusan működött - ezér lett lecserélve!
Villain-t elvből nem használok
A fusion-nal eddig semmi gondom .. gyors stabil minden megy ...
-
tothl
addikt
viszont a cronos froyo meg kiraly
-
gyiku
nagyúr
válasz
próbakocka #5656 üzenetére
igo megy 2.1el is
-
tothl
addikt
válasz
próbakocka #5659 üzenetére
Froyo.
-
Blue@X
senior tag
Használ itt valaki Cronos 1.0.3/4-t? Másnak is nagyon szar minőségű a video felvétel?
-
próbakocka
senior tag
nálam, 1 hét késéssel !, ma reggel lejött G2 touchra a 2.1-eshez való FOTA, és jönne le a 2.1, ennek kapcsán;
- érdemes? nem zárom be magam olyan szituba, ahonnét nincs kiút? (habár goldcardolni gondolom 2.1-ről is lehet)
- kellene lementeni bármit is, el fognak veszni dolgok? ha igen, mivel ?
- vannak e olyan programok, amik NEM fognak 1.5 után 2.1-en futni (pl igo, vagy ndrive ?)szóval most örüljek, vagy feküdjek vissza aludni ?
-
Zoltán77
csendes tag
Ahhh, értem, szóval a gyárin nincs értelme próbálkozzak vele.
Ez gáz, mert nagyon úgy tűnik elértem a Hero korlátait, és kipróbáltam volna, hogy egy kis húzással használhatóan működik-e rajta a Mikrosonic RD3 virtuál-analóg szintije röccenésmentesen. Sajnos a gyári rommal húzás nélkül nagyon szaggat... -
Zoltán77
csendes tag
sziaszok!
rootoltam a telom, overclock-ra melyik programot erdemes hasznalni? -
KevinHero
csendes tag
Láttam egy tesztben egy szép mobilarena widget-et ahol az aktualitások voltak folyamatosan frissitve - tudjátok esetlek hol találom???
-
qfm
őstag
Sziasztok, goldcard-al kapcsolatban segítségre lenne szükségem.
Frissiteni akartam erre:
RUU_Hero_HTC_WWE_1.76.405.1_R3_WWE_release_signed_NoDriver
Elkezdte, majd hibát jelzett. A RUU logba ez került:
<T130707><DEBUG><OUT>sending 'zip' (95761 KB)...</OUT>
</DEBUG></T130707>
<T130721><DEBUG><OUT>OKAY</OUT>
</DEBUG></T130721>
<T130721><DEBUG><OUT>g the signature contained in this image...</OUT>
</DEBUG></T130721>
<T130745><DEBUG><OUT>INFOzip header checking...</OUT>
</DEBUG></T130745>
<T130745><DEBUG><OUT>INFOzip info parsing...</OUT>
</DEBUG></T130745>
<T130746><DEBUG><OUT>INFOchecking model ID...</OUT>
</DEBUG></T130746>
<T130746><DEBUG><OUT>INFOchecking custom ID...</OUT>
</DEBUG></T130746>
<T130746><DEBUG><OUT>INFOchecking main version...</OUT>
</DEBUG></T130746>
<T130746><DEBUG><OUT>FAILED (remote: 43 main version check fail)</OUT>Melyikkel frissitsem akkor amelyik rootolható? (jelenleg g2 rom, nem 2.1)
-
KevinHero
csendes tag
Nektek kibír a telefonotok egy teljes napot ugy h egész nap be van kapcsolva a mobilnet??!!
Mert nekem nem, pedig a fényerőt is levettem róla 50%ra!!
Vmi 5let?! -
tothl
addikt
válasz
Polllen #5642 üzenetére
Ha ez neked nem elég gyors akkor nem ez a te telefonod.
Nem tudom mi ez a szemforgatás, vegyél hasonló áron gyorsabbat.....de majd szólj, hogy melyik az...Samsung Galaxy S -t ajánlom, nagyon ott van a szeren.
Ha most vennék azt venném, de csak mert megjelent nem fogom eldobni a Hero-t.Jelenleg nem érdekelnek az újdonságok egy telónak, ha jó legalább 2-3 évet ki kell bírnia, különben teljesen gazdaságtalan.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Ez a video mennyire állja meg a helyét gyorsaság szempontjából? Nem tűnik teljesen röccenésmentesnek a kicsike...
Mobilcserén gondolkodom, hero is előkerült, mint megfizethető készülék, de nem tűnik igazi villámnak a kicsike...
-
Titi76
aktív tag
(#5634) szrobi66: Köszönöm.
kicsit OFF
Pár napja sógorom hazajött angliábol egy iPhone 4-el. Egymás mellé letéve a Hero-mat és Szifont nem nem dobtam hanyat tőle. (VillainROM 12 van a Hero-n.)
Az alap op.rendszer semmivel sem gyorsabb. Az app-okat kb ugyanolyan sebességgel nyitották meg a telefonok.
Amivel vitathatatlanúl jobb az iPone4 a kis fehér hősőmtől, az a videó és képkezelés. Nagyon gyorsan készíti a képeket, a kész képek megnyitása és zoom-olása rögtön akadás nélküli töltögetések nélküli, a video szintén igen jó ami a Heróról nem mondható el.
A web böngésző picivel lassabb csak a Herón. Itt is csak a ngyítás minősége számottevő.
Ha lesz időnk csinálok egy rövid videót... Ami biztos hogy annyit tuti nem ér mint amennyit itthon kérnek érte. (kint 0 azaz 0 angol font, a havi előfizu: 30.-Font vagyis 10e.-Ft (korlátlan nettel beszéddel)
Nem bántam meg hogy annak idején Hero tulaj lettem és nem iPhone3GS. -
tothl
addikt
válasz
Szafi77 #5638 üzenetére
Én megvettem a launcherpro plus-t és a beautiful widget -et.
A Launcherpronak vannak jó kis widgetjei, és igéri a srác a többi sense-s widget kiváltását is.Amúgy nálam is Cronos. Feeyo megőrült egy picit atom tempóban fejleszt, ontja a fixeketés kerneleket, de szerintem hamarosan beérik és kurva jó lesz.
-
Szafi77
tag
Felraktam a két legjobb 2.2 romot a telefonomra. A egyik a Cronos Froyo 1.0.3 + hotfix 1 a másik a FroydVillain 1.4.2. Meglepően stabil mind a kettő és gyors is. Ami szívás hogy tényleg minden widgetet nekem kell levadászni ...
Aki használt már ilyet milyen widgetet tud ajánlani ami hasonló a Sense SMS, mail, maptár widgetéhez ...már a Cronos Froyo van a telefonomon, és ez marad a fixes mert Villaint elvből nem használok
-
nemduma2
csendes tag
Gyors kérdés:
Ha felteszem a T-Mobilos 2.1 frissítést utána tudok még custom romot feltenni?
Megszűnik a romcsere lehetősége?(Mintha olvastam volna itt nemrég, hogy a HERO hivatalos frissítést feltette valaki és írtátok, hogy megszívta.)
Előre is kösz.
-
kbalage2
aktív tag
válasz
kenny123 #5631 üzenetére
Reggel restartoltam a telefont, jött egy notification hogy töltsek le egy 3 megás frissítést, utána meg hogy telepítsem:
Itt rögtön restartolt, aztán bootolás közben a T-Mobile logónál szüttyögött vagy 10 percig, de végül eindult. Most már elérhető a Settingsben a System software update, de ennek majd otthon állok neki wifin
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt a telefonnal, hogy annak ellenér, hogy be van kapcsolva nem csöng ki, illetve az a fél aki az én számomat tárcsázza azt az üzenetet kapja, hogy a "hívott számom előfizető nem kapcsolható". Továbbá heti egyszer újraindul és kitörli az összes sms-t.
Valaki találkozott már ilyen hibajelenségekkel?Válaszokat előre is köszönöm!
-
szrobi66
aktív tag
-
szrobi66
aktív tag
Van flykernel 10!!! Felraktam a villain12re, már a flykernel 9el is volt olyan gyors, mint a cronos, de ezzel...
Egyébként 1x nem indúlt újra a teló, tetszik a villain, főleg a kernelekkel (régen ezt használtam, a cronosok előtt), egy baja van, az akksit nagyon szívja!! -
KevinHero
csendes tag
Nem biztos, hpgy új dolgot irok de: MEGJÖTT A HIVATALOS G2 TOUCH UPDATE
-
RatSon
aktív tag
ha valakinek lenne kedve segíteni AutoKiller vagy Autorun Killer fordításban, ne habozzon csatlakozni
http://crowdin.net/project/autokiller/invite
http://crowdin.net/project/autorun-killer/invite -
Back to sense... 'cause I love it
-
rjg
őstag
Teljesen korrektül megy. Én először az iReader-t vettem meg, a fejlesztő oldalán keresztül. Akkor beregisztráltam a kártyámat a Google fiókomhoz - ne kérdezd, mi a neve, de ez is valamilyen G akármi szolgáltatás
. Amikor legközelebb a Market Enabler-rel meg akartam venni a Setting Profiles-t, meg a MyBackup Pro-t, azonnal felkínálta a kártyámmal való fizetés lehetőségét és amikor elfogadtam, levette a megfelelő összeget. Azóta pedig - már Market Enabler nélkül is - frissülnek a megvásárolt app-ok.
-
tothl
addikt
Vásárolt már valamelyikőtök a marketről ?
Market Enablert használok...mennyire van rendben a kártyás fizetés ? -
Arról tudtok valamit, hogy most akkor megy a flash rajta? Nekem nem. Azt mondja, h nem kompatibilis a teló.
-
tothl
addikt
válasz
nyogo83 #5620 üzenetére
Az 1.0.2 -t ha föltetted van ott egy 1.0.1 -es kernel patch, azt tedd rá mindenképpen...
A goggles nekem simán fc -zik, nem tudom elindítani... :/
Egyébként szuper, nagyon megszerettem a Froyo-t, egy csomó mindent jobban tud pl. e-mail app nagyon jó, és a launcherpro -val is maximálisan meg vagyok elégedve, atom gyors és stabil, meg szép...No meg javaslom böngészésre az opera mini -t. ..... -
nyogo83
senior tag
Auto brightness - Igaz, most hogy nezem nalam se mindig allitja utana egybol, fel se tunt eddig
Notification sound - Smsnel vagy Emailnel nem rezeg :S Es nem tudom hol lehet beallitaniKameraval es googlessel nalad mi a baj? Nalam latszolag normalisan megy.
Egyebkent neked nincs olyan erzesed mintha eleg eroteljesen lecsokkent volna a settings menuben illetve az almenujeiben a testreszabhatosagok szama? Ertem ezalatt pl a Sound settings.
-
Na, kipróbáltam a Froydvillaint (1.3.1). Egy csomó minden zseniális benne: iszonyat gyors (de tényleg nagyon), eddig nulla fc, minden megy rajta a kamera, az autobrightness és a goggles is, launcher pro van benne, ami nagyon jól használható.
DE! A sense nekem nagyon hiányzik. Az, hogy a felső "notification" csík fehér nagyon zavar (talán a legjobban). Valahogy a HTC telefonok finom eleganciájához nekem mindig is hozzátartozott a sense, és az amilyen kényelmi szolgáltatásokat pluszban nyújt (gondolok itt pl. a sok nagyszerű widgetére, amit így a marketről kell összevadászni, de mivel a legtöbb különböző, így nem is annyira stílusos)
Szal én még egy kicsit játszom vele, aztán megy vissza a VR12 vagy a Chocolate, de az már szinte biztos, hogy ha a sense-t nem számítjuk, akkor lesz hibátlan froyo Herora (most még két bugról tudok: ha lehúzzuk töltőről, csak újraindítás után alszik ki a led, valamint a gps nem elég stabil, de elvileg ezekre a napokban kiadnak egy frissítést) -
tothl
addikt
szerintem a kamera AZ auto brightness es a goggles nem Jo amugy hibatlan
-
tothl
addikt
szerintem a cronos froyo zsenialis. van Meg egyket bug de szuper. orom hasznalni.
-
válasz
gyuszmó #5609 üzenetére
Helló!
Ez attól függ... Ha rootolt, akkor így hirtelen nem látom okát, hogy miért ne (főleg, ha van wifid). Ha nem az, akkor nem tudom tudnád-e rootolni usb nélkül, és ha nem, azt lehet később megbánnád (a root amúgy többek között a nem hivatalos szoftverfrissítéshez kell, ami jobb, mint a hivatalos). -
szrobi66
aktív tag
válasz
KaoszTom #5597 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál (villain12+flykernel09), én nem tapasztaltam ezt a hibát! milyen órajelen használtad?? simán gvan olyan gyors, mint a cronos, és ha jól emlékszem stabil is.... + az apró kis finomságok, pl a böngészőben való kijelölés... már rég meg kellett volna lépnem.
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Lenne 35 ért egy hero,annyi a baja,hogy nem látja az usb-t.
Lehet ennélkül is használni,megéri meg venni?
köszi -
szrobi66
aktív tag
Eddig bírta a Cronos 2.1.3 a factory óta... lósz**...most sokaltam be
-
-FreaK-
veterán
válasz
nyogo83 #5603 üzenetére
Meg sense nelkuli a Chronos froyo ugye?
Meg 2.1es chronost hasznalok, eddig a leggyorsabb amit hasznaltam, csak neha azert lefagy es ujraindul. A szabad ram meg csak 30mb koruli es nem fut sok minden, emiatt pl bongeszot sokszor bezarja a hatterben ami eleg idegesito. De gyanitom erre csak egy Desire jelente megoldast -
Xmodule
őstag
hi. root nelkuli telora nem lehet kulönbözö temakat feltenni?
-
nyogo83
senior tag
válasz
Seraph 16 #5602 üzenetére
Cronos Froyo van fent lassan 3 hete. Nekem eddig bitang stabil, gyors (OC nelkul 3,4 MFlops, OC vel 4,7-4,8MFlops), valamint nekem a 2.1-hez kepest szinte megduplazodott az akksi ido(BatteryLeft szerint 90-98 ora, ami valos is) durvan 4 napot bir ki.
Kameraval eddig semmi FC-t, bugot nem tapasztaltam, nekem tokeletes
-
Ma tapasztaltam, h ha rádugom a gépre a telót, kiírja, hogy usb debugging, de nem jön fel a képernyő, hogy mit akarok vele csinálni, és hiába állítom az alapértelmezett kapcsolatot diskdrive-ra, akkor sem tudom elérni a gépről az sd kártyát, csak recovery-ben. Vkinek vmi ötlet
Más
Milyen a Froyo? Akku? Stabilitás? Kamera? -
tothl
addikt
Az ajánlatom : Cronos Froyo 1.0.1
A LauncherPro -t is megvettem komoly 600 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest