Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronocs
tag
válasz
Zoltán77 #5098 üzenetére
Előző hozzászólásomat revideálom.
A Task Manager okozta a problémát. Leszedtem, tettem helyette egy Advanced Task Killer-t, és azóta nincs gond. A terv most az, hogy visszarakok egy szűz Task Manager-t, mert az jobban bejön. Ahogy előttem a kolléga írta, valószínüleg kinyírta a Sense-t, de hogy miért, az rejtély.
Amit észrevettem, hogy a gyári böngészőben simább a görgetés, de ezzel eddig sem volt bajom. Az viszont, hogy ugyanaz a gyári böngésző úgy tördeli az oldalt, hogy egymásra csúsznak a linkek, kicsit elszomorít. Eddig simán csak azt használtam, mert elég volt, egyszerűbb volt, mint egy Dolphin. Most viszont nem kényelmes, mert olyan anomáliákkal ajándékoz meg, amik idegesítőek, mert a használhatóság rovására mennek.
Így leszedtem a Dolphin HD-t, ami úgy néz ki, be fog válni.Másrészt van egy-két apróság, ami mindenképp pozitív.
Hívás közben eleve ott van a némítás és a kihangosítás bazi nagy gombja. Ezt eddig csak menüből lehetett elérni.
Végre van teendőlistás HTC calendar widget. Pontosan erre volt szükségem. A Market-en nem találtam megfelelőt.
Ha már Market, van screenshot, aminek örülök.Alapvetően viszont úgy érzem, hogy egy kicsit távolabb kerültem a telefon lelki világától, de lehet, hogy csak nagyon friss az élmény.
-
Zoltán77
csendes tag
Jól látom, hogy a legtöbbeknek itt akinek a gyári 2.1 van fenn, valami nyűgje van az új szoftverrel?
Kissé elment tőle a kedvem (mármint, hogy várjak a t-mobile frissítésre) és inkább valamelyik főzött romot rakom fel mostmár. nincs kedvem kontaktokkal, sms-sel, low disk space-szel szívni...Mit gondoltok?
-
Criton
veterán
Most megnéztem jobban, Google Contac-tból jönnek le az adatok ami ok, de mikor linkelem a Facebookra akkor a képet nem rakja be a név mellé, és azt veszem észre, hogy kb 1-2perc múlva már nincs link a Facebook-al, hanem visszaállt a Google-re, ötlet vagy másnak is van ilyen?
Én azt vettem észre, hogy a 2.1 egyébként gyorsabb szerintem mint az 1.5, de viszont sokkal több a hiba
-
schummy
tag
nekem viszont azót az sms-ekkel van gondom, megkaptam a számlát a vodafone számáról, viszont kitette ahhoz a számhoz egy ismerősöm fb-képét, ráadásul ma már küldtek több sms-t is, és még egyiket sem kaptam meg:S
-
OgreImre
senior tag
Nekem is felment kedden a 2.1. A contactok kicsit kavarodtak, de egy újraindítás megoldotta.
Viszont a telefon belső memóriája az elfogyott. A 165 Mb-ból 150 foglalt. Új programot nem telepítettem. Az értesítési sávon megjelent a Low on Space értesítés is. Amit találtam, az a Gmail Storage nevű alkalmazás (?) ami 65 Mb-ot foglal. Törölhetem-e? -
Ninja-Metal
tag
Ti is azt vettétek észre, hogy a 2.1 óta kicsit akadozósabb a görgetés?(csak egy hangyányit..2.1 előtt nem volt)
-
Lord Soth
tag
válasz
aronocs #5086 üzenetére
Én tegnap raktam fel a 2.1-et, azt tapasztaltam, hogy egy este alatt 50%-ot esett az akksi feszültsége. Remélem nem lesz megint ilyen jellegű hibám, mert már volt egyszer kb 2 hétig, hogy valami úgy zabálta az akksit, hogy csak na.
Az általad említett probléma nekem még nem jelentkezett - remélem nem is fog - igaz én még csak 12 órája álltam át az újra, és este nem túl sokat használtam a telefont.
Criton: Amúgy a contact-ok nekem is rakoncátlankodnak. Bállítottam, hogy csak a telefon memóriájában lévőket mutassa, de amikor ki akarok tenni egy shortcut-ot, hogy hívni tudjak valakit a home screen-ről, akkor minden létező helyről begyűjti az emberkéket (google, facebook, sim card, telefon).
-
aronocs
tag
Feltettem én is a 2.1-et, de azóta instabil a teló. Sokszor olyan, mintha valami system alkalmazást lőtem volna ki, ami újra kell, hogy induljon. Ilyenkor megjelenik a fehér kijelző HTC logoval, aztan Loading egy ideig.
Megnéztem, hogy talán az Task killer csinál valami huncutságot, de úgy néz ki, hogy nem. Másnak van ilyen problémája? -
Criton
veterán
Másnál is előfordul(t) 2.1 alatt, hogy a Contactok ami össze vannak linkelve a Facebook-al, Google-al, a friss képeket nem szedi le?
Értem itt, hogy egy Contact ha eddig módosította a profilképét, akkor az a telefonban a Contactlistán is megváltozott, most nem frissül a kép, mindig a régi marad bent és nem tudom miért.Egyébként ha a Contact-nak két profil képe van fent Facebookon (a Portrék-on belül), van a régi és beállított magának egy újat, akkor az újnak kéne elvileg megjelennie nem?
Vagy lehet a 2képet nem képes elválasztani, hogy melyik az új?Google valamint Facebook-al is össze van linkelve de semmi
-
KaoszTom
aktív tag
Kimera 2.1-et próbálta már valaki? Kíváncsi lennék rá, de most a Villain 10.3 jól be van lőve...
-
-
Lord Soth
tag
Köszi, akkor én is frissítek majd a hétvégén! A kontaktok meg sms-ek nem a sim kártyán vannak? Azokat nyilván nem lövi ki. Programoknál a már meglévő adatok nem szálltak el? Van pl egy moneymanager nevű progim, amiben az elmúlt 2-3 hónapot vezettem. Nem lenne jó, ha ezek elszállnának, de a program üresen megmaradna.
-
tybcy
csendes tag
Autokiller fent van, tudom mire gondolsz de nem az a problémám, én azt a 150 megát keveslem amire programokat telepíthetek (phone storage). Hiába keresek nem találtam megoldást SD kártyára telepítésre.
Lord Soth: igen, végre lehet bluetooth-on küldözgetni fájlokat, szép új market, rakás új widget
Én rányomtam hogy Settings-About phone-System software updates-Check now és már rá is kérdezett hogy telepítheti e.
-
Lord Soth
tag
válasz
pepe1970 #5072 üzenetére
Köszi! Mik a legfontosabb változások az 1.5-höz képest? Ha jól tudom, akkor most már lehet file-ok küldésére/fogadására is használni a bluetooth-t, ugye? Egyéb? És még pár láma kérdés: ha csatlakozom a wi-fire, hogy tudom elkezdeni a 2.1 letöltését? Jól sejtem, hogy minden, ami nem az SD kártyán van el fog szállni? Köszi!
-
kenny123
addikt
Nektek átlag mennyi hely van a telefonotokon?
Nincs fenn sok program szerintem, de 58M memória nem kevéske picit? -
Lord Soth
tag
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de kijött már a hivatalos 2.1 kis hazánkban is?
-
próbakocka
senior tag
Használt herot vennék, ennek kapcsán kérdezném, mire érdemes figyelni, mik lehetnek a buktatók.
pl; Sorozatszámot mivel lehet ellenőrizni, stb ?
-
tybcy
csendes tag
Nem tudjátok 2.1-re nincs valami program amivel végre telepíthetek programokat a memóriakártyára is nem csak a telefonmemóriára? Vagy ezt csak rootolással lehet megoldani mind1 hogy 1.5 vagy 2.1?
Engem ez zavar a legjobban a telefonban, ráadásul hiába uninstalálok, egy idő után megtelik a memória úgy, hogy alig van kb 10-15 megányi program fent. Mintha az uninstalnál valamit mindig fenthagyna és megint lehet factory reset.
-
zero977
tag
Végül sikerült, felment hiba nélkül a 2.1.
Nekem kicsit csalódás, sok különbséget nem látok.
Van esetleg vmi összefoglaló, mik az újdonságok a 2.1-ben? -
Fionella
tag
A 2.1 telepítése után amikor kérte a kód berajzolását, a dátum mellett ott volt egy kis jel és egy érték (talán %-ban). Arra gondoltam, hogy az akksi állapotát jelzi. (Lehet, naiv vagyok
) Most viszont már nincs ott. Valaki tud segíteni?
-
Zsé2003
aktív tag
Tudna valaki segíteni? Hogy lehet átállítani, hogy a számom ne legyen rejtve? 1.5 alatt már megcsináltam, de 2.1 telepítése után valahogy nem jön össze.
-
Fionella
tag
Megkérdezhetem, milyen progikat tettél fel, hogy ennyi helyed maradt?
Nekem eddig ezek voltak fent:ASTRO File Manager
Advanced Task Killer
Compass
Handcent SMS
IGO
Jewels
Lookout Mobile Security
MSN
Nimbuzz
Note Everything
Opera Mini 5
Star Translate
Sudoku Bomb
Swype
TuneWiki Media Player
Yz Free -
szrobi66
aktív tag
válasz
Fionella #5050 üzenetére
a bluetooth küldés működik, a lényeg hogy ne az astro filemmanageren keresztül küld, mert úgy nem megy, én úgy szoktam, hogy a Meridian médiaplayer van installálva, azzal úgy látod a számokat, mint egy filamanagarel, rámész a számra, hosszan nyomva tartod, kiválasztod, hogy Share, aztán Bluetooth, ígyműködni fog!
-
Fionella
tag
Sziasztok! Felkerült az én telómra is a 2.1. Jól látom, hogy vagy 20 MB-tal nagyobb a helyigénye? A megszokott 91-92 helyett most 71-72 MB szabad helyem van. (Cache törölve)
Megörültem, hogy végre működik a bluetooth, de mp3-mat csak fogadni tudok, küldeni nem. Van erre valami (root-mentes) megoldás?
Más: Handcent SMS-t beállítottam úgy, hogy felugorjon a teljes szöveg, mikor sms érkezik. Vagyis nem kell a zárat kioldani, mert látom ki és mit üzent. Ez nagyon szuper mindaddig míg nem navigáció közben érkezik az üzi. Kikapcsolnám, de nem emlékszem, hol kell.
Köszönöm előre is a segítséget! -
pepe1970
tag
Az alap androidot sense nélkül elő lehet valahogy csalogatni? Az 1,5 romon ment a dolog egészen addig míg egyszer alapértelmezettnek állítottam be a sense-t.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha nem szeretnék várni T-mobile által kiadott módosított 2.1-re, hogyan tudnám megcsinálni magamnak, garanciavesztés nélkül?
Máté
-
Criton
veterán
válasz
zero977 #5039 üzenetére
Nekem is szerencsére probléma nélkül felment.
Most nekem a Software information alatt a Baseband version-nál PU van bent, eddig EU volt ugye 1.5 alatt, ez mitől van, talán nem EU updatet kaptunk?Egyébként azt vettem észre, hogy gyorsabb mint a 2.1, néha lagzik, de nem annyira vészes mint 1.5 alatt.
Ha jól emlékszem, akkor valami 80mb volt az amit le kellett tölteni, akinek nem sikerült a telepítés, nem nézte, hogy hány mb volt?
HTC fórumán eddig az van, hogy akinek nem megy fel, azoknak volt 'gáz' akik már babrálták a telefont, vagy HW hiba.
A 2.1 egyébként csak FOTA-n keresztül lesz csak elérhető? Mert valahol azt olvastam, hogy a HTC nem rakja fel az oldalára, hogy a ROM-ok alatt le lehessen tölteni, ez igaz?
-
zero977
tag
Úgy látom más is úgy járt ahogy én ...
-
szrobi66
aktív tag
válasz
zero977 #5032 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, de mintha erről olvastam volna rootolás előtt tavaj augusztusban, és emiatt fostam a rootolástól, szóval nincs kizárva, hogy féltégla lett a telefonodbol
Ne legyen igazam!!!!
Rootolt a telód? Mindenképp az apply sdcard: update.zip-el kell kezdened valamit, ha rootolt, akkor lehet fel tudsz rá tenni egy főzött romot, ha nem, akkor a gyárit kell megszerezn, és azt megpróbálni felrajni úgy, hogy a romot átnevezed p.l xy.zip-et update.zip-re, felrakod a memóriakártya gyökerébe, és alkalmazod a apply sdcard: update.zip-et.
Nagyon remélem sikerül valami!! -
nyogo83
senior tag
Utobbi egy, masfel het problagatasai:
Villain 10.3 - max fel nap volt fent, az alatt is rengeteg FC es Bug hegyek. OC widget nelkul Linpack 1,7-1,8 MFLOPS.
Cronos 1.7 - fasza, OC kernellel teljesen szuper. 1 het utan lassulas, neha akadozik, 2-3masodperc kell mire magahoz ter, egy ket FC elokerul. Egyik lassulas utan toltam egy restartot es utana tobbe nem bootolt be
. OC widgettel 691Mhz-en 2.8 - 3 MFLOPS max.
SenseHero 2.1 b5 : Zsenialis, jelenleg a legnyerobb
Nagyon frankon nez ki, nulla FC, sebesseg, stabilitas toppon van. Sajna egyelore OC kernel nelkul, alap frekin, de azon 2.2-2.3 MFLOPS es iszonyat stabil. Ha kovetkezo releaseben OC engedelyezve lesz, akkor vegkepp megvett kilora
-
-
Pfund
csendes tag
Sziasztok,
10.3 as Villian rom van a Heromon. Érdemes rootolt telefont is frissíteni a gyári 2.1-re?
És ha lehet akkor mit kell tennem?
És ha nem jön be akkor vissza lehet tenni Villiant vagy más főzött romot?
Előre is köszi a segítséget! -
zero977
tag
Elindítottam a 2.1 installálást, de lefagyott közben, kivettem az aksit, visszakapcsoltam a telót, de csak addig jut el, amikor az elején kiírja a fekete képernyőn hogy HERO.
Ezt csinálja már vagy fél órája ...
Nem reagál semmire.Mit tudok tenni?
-
Criton
veterán
most vettem csak észre, hogy nekem nem volt bent telepítés alatt az SDCard, tett fel rá valamit a telepítő?
Bent kellett volna lennie? -
fenomen24
csendes tag
Ha ez így van, megyek és kihajítom a kukába. Minden normális cég telefonja frissíthető. Itt meg csak a független? Mekkora trógerság ez... Azt hiszem most döntöttem el, hogy ez volt az első és utolsó HTC-m.
Remélem, nektek azért frankón működik 2.1-el és nem csúsztok ilyen kelepcébe.
-
fenomen24
csendes tag
-
Ninja-Metal
tag
System software updates->Check now
Már tölti is! Kíváncsi vagyok!
Vicces, hogy pont ma kérdeztem, hogy mikor jön.
-
Criton
veterán
Ha valamikor kellene egy Factory Resetet csinálnom, akkor a 2.1 marad már fent, igaz?
Nekem a 2.1 nagyon gyorsan felment.Másnak is?fenomen24: független a telefonod?
-
fenomen24
csendes tag
Sziasztok!
Hát, én nem tudom, nagyot csalódtam a HTC-ben. Állítgathatom én akárhova, nem csinál ez semmi frissítést. Még rootolni se tudom
mert a legutolsó rom van rajta. Megcsináltam mindent, amit írnak az xda developers fórumon, de hibára fut, amikor a backupot csinálnám a telefon a flash recovery-vel. Valakinek valami ötlet? Egyébként jelenleg Skóciában dolgozok, Three nevezetű szolgáltatónál vagyok előfizető. Azt hittem, ide azért ha nem is korábban, de legalább Magyarországgal egyidőben elér a frissítés. Szóval, amennyire beharangozták a Hero-t, annyira le is szarják az egészet, már bocsi.
-
MrRobi023
csendes tag
válasz
-FreaK- #5005 üzenetére
SZia hát nem tudom,de az teló nekem maximálisan bejön,nem tom de én nem cserélném el iPhonra tesomnak az van ,fasza de nem tetszik a menüje , bár aláirom ,h picivel jobb gyorsabb de nem olyan sokkal mint az 5800 ám,az volt az egy geci lassú takony teló .Ez a hero okos kis stabil mobil én nagyon szeretem,ha elcserélném az is sztem Htc lenne vagy xperia10.
-
Criton
veterán
Letölthető a 2.1 Android
Megjött a Notification 2.1re, 80mb azt hiszem, már töltöm is le -
-FreaK-
veterán
Nekem is kezd elegem lenni belőle. Bár lehet hogy úgy a Hero-val álltalában.
Tele vagyok idegesítő hibákkal..
-A sense folyamatosan leáll, nincs hibaüzenet meg semmi, csak ha visszalépnék kéri a választást hogy hova. meg betölti újra. Napi 3-4-5x..
-Ébresztőóra sokszor nem mutatja elsőre az időpontokat, ilyenkor ->home (néha ilyenkor újratöltés) ->ébresztő megint.
-A phone rész lassú, engem nagyon idegesít hogy várni kell a műveletekre, néha csak fél mp, néha 3.
-Ritkán de van hogy miután lerakom a hívást, vagy kinyomom, megőrül a teló és nem hagyja abba a csörgést, a trackball is villog mint állat pedig nincs semmi folyamatban. ilyenkor ha felhívok valakit talán megjavul, másik lehetőség az aksi ki. Ha hívok valakit akkor meg rohadt lasú.
- órajel állítás nagyon lassú, éledes után pár mp-ig nem használható a telefon, ez igen idegesítő mikor gyorsan kéne valami.
-összességéb az egész egy tetü lusta sz@r ha telefonként tekintünk rá, én a hajam tudom tépni néha..Lehet kipróbálom Daguu-t vagy ráveszem magam és valamelyik gyors vanilla-t.
Kéne vennem egy N1-et vagy Desire-t hátha.. kezdem kételkedni benne hogy azok elérik egy iPhone szintjét sebességben.
-
tothl
addikt
Ajánlom a Daguu 1.3 -mat.
Szerintem kenterbe veri akármelyik Villain Edition-t.
A Villainból újfent kiábrándultam, 1 hét használat után már rettenetesen instabil volt. -
Ninja-Metal
tag
Senki nem tudja, hogy vajon mikor jöhet már ki a hivatalos 2.1?
-
VIBO
őstag
feltettem az uj cronos droid romot
első indiitás van és nagyon régoota tölt már
10 perce is
ez normális?
5000+5001
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Last Epoch
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest