Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamee_
csendes tag
válasz KaoszTom #1579 üzenetére
iGO nincs még androidra tudtommal, de ezerrel készítik. Én Copilotot használok, az háttérbe megy, amikor hívásom van, felveszem beszélek lerakom visszajön a Copilot és megy tovább minden. De a Copilot nem free. Az alap gmaps annak jó, aki eltévedt. Navigálni nem tud. Ha minden igaz a 2.0-ba lesz google navi. És ha Magyarországon is mükszik, akkor az lesz a tuti.
-
sazabi
aktív tag
-
Fionella
tag
válasz KaoszTom #1836 üzenetére
Én vettem hozzá gyári képernyővédő fóliát a gyors boltban. Nem vettem észre, hogy bármennyire is csökkent volna az érzékenysége.
Megvettem hozzá a nagyobb akksit. Nem tudom mikor fogom használni, mert olyan ocsmány (gagyi) a hátlap amit adnak mellé, hogy nincs gusztusom feltenni a Hero-ra. -
chros
őstag
válasz KaoszTom #1848 üzenetére
Csomo iranytu program van a marketben, en pl. a "3D Compass"-t hasznalom. Pl most lakasvasarlasnal jol jon: milyen a fekvese
Mas:
1. memoriakartya.
Szeretnek venni egy 8GB-osat (mikrosd-nek irja): Mem.kártya SDHC Micro 8GB Kingston 1év
[link]
De hogy ez CL2, CL4, CL6 lenne ???? Fontosak ezek egyaltalan?
Es akkor rogton, miutan megvan, goldcardot csinalok belole ...2.
- Particionalni erdemes (pl. apps2sd miatt)? Es ha igen:
- milyen aranyban (pl. 1 GB ext2 -re a tobbi marad fat32)
- milyen sorrendben? (fat32 elol, utana ext2 , vagy mindegy?)
- particionalas elott vagy utan goldcard-ozas ??? (ha goldcart van eloszor, a particionalas nem rontja el, vagy forditva ?)Koszi, a netcountert kiprobalom, aztan majd jelzek ...
Koszi
-
őstag
válasz KaoszTom #2059 üzenetére
Nekem is G2 touch van. Én nem vettem észre súgó hangot telefonálás közben, igaz eddig csak egy hívásom volt azóta mióta használom . nekem viszont van egy-két pixel, ami nem igazán akr fekete lenni, de egyáltalán nem zavaró, meg nem is olyan klasszikus színváltós pixelhiba.
A szótár letöltésére a legegyszerűbb módszer, ha előbb letöltöd a Barcode scannert és beolvastatod vele a belinkelt oldalon található QR kódot. (Már magában a beolvastatás is nagy élmény )"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
-
nikilauda
senior tag
-
premete
veterán
-
-
Szafi77
tag
válasz KaoszTom #2691 üzenetére
Megint megerősíteném hogy nekem nem lassú - MDC 3.2 b2 Romon.
A beállításokban ha bemegyek egy menübe akkor a vissza gomb néha nem reagál, de a telefon vissza gombja tökéletesen működik ...WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
őstag
válasz KaoszTom #2779 üzenetére
Ez amúgy iGO Amigo és azért nincs annyi beállítási lehetősége. Az iGO My way lesz majd az igazi, ha lesz rá, az már komoly. Ki lehet rakni vele a sebességet is és qwerty-s.
Más: Csak megnyugtatásképpen: nincs véletlen vkinek tp-link wlan routere? Megy vele a hero-n a net rendesen?
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz KaoszTom #2786 üzenetére
Először is kösz mkinek a tp-linke infót.
Asszem félre értettél. Az "iGO Amigo" tudtommal nem tudja kirakni a sebességet és qwerty billentyűzete sincs (bár ez lehet, h vmi plugin-nel orvosolható). Az "iGO My Way" egy másik szoftver, egy kicsit komolyabb (ebben sajnos a nyilat nem lehet lecserélni varázsszőnyegre ), és ebben a szoftverben lehet beállítani, h miket mutasson pl. sebesség, magasság, iránytű, hátralévő idő... . És ebben nekem gyárilag qwerty bill. is volt beállítva [link] itt vannak a variánsok. A My way-ben amúgy a hátralévő idő, meg ilyenek kijelzésére kell nyomni (térkép nézetben), majd arra az adatra, amit látni szeretnénk.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
premete
veterán
válasz KaoszTom #2846 üzenetére
Megnézed a .../tools könyvtárból, hogy látja-e a cuccot:
adb devices [enter] majd ha látod a daemon started successfully és a cucc számát, akkor beadod a 3 parancsot, egymás után, sor végén mindig [enter]
Első esetben a beautiful widgetnek kell egy kis idő, amíg a weather animációt beteszi, én beállítottam a settingben alapnak Budapestet és geolokációt is.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest