Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
se87tet
tag
válasz
KaoszTom #7244 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, miután telepítettem minden alkalmazást amit szoktam, most olyan 60 mega körüli hely van a telefonon, ha kilövök minden futó alkalmazást task killerrel.
Nekem elég......Hát ez a gps nekem annyira nem akar azért menni, néha talál egy csomó jelet, máskor meg semmi, ugyanazon a helyen.
-
werszomjas
addikt
válasz
KaoszTom #7057 üzenetére
Mikor megvettem herot kör alakú volt, nekem tetszett, de azért köszönöm a linket
qfm#, köszi a linket a kör akkuhoz, a mobilnet téma meg több mindetől függ, ha sok az olyan alkalmazas, ami frissít, pl időjárás, hírek stb, akkor sztem hamarabb lemerül, bár lehet nem
Nekem egy biztos, folyamatos wifi-vel a hero, kb 1 napot se ment el, reggel levettem a töltőről, este már tölteni kellett, most tegnap óta újra van mobilnetem, ma feltöltöm, és holnap tudok nyilatkozni, hogy a 2.1 RCMix milyen akku időt produkál folyamatos mobilnettel.
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
KaoszTom #7034 üzenetére
Ez egy EREDETI Hero. Épp ez vele a baj. És ezért fogják benézni... Ráadásul,h ha megnézed a másik Hero-ját akkor ott rá is kérdeznek a Dual Core procira, és azt mondja,h márpedig ebben az van. Szerintem ez kimeríti a szándékos félreinformálás fogalmát. Nem nagyon szeretnék a vevője lenni. Amúgy szerintem bolt
Szóval a saját telója
Én jelentem... -
Intel q8200
senior tag
-
tenke.
tag
válasz
KaoszTom #6699 üzenetére
nahát még azonban van hová fejlődni gingerbread terén is.
tudna egyébként valaki mondani egy jó sense romot (cronos gondolom) de valahogy ma suliban marha instabil lett, és meghülyült a touchscreen, nem veette be a szélső gombokat, aztán meg bepótolt minden próbálkozást...tuti nem hardveres mert eddig csak a 2.1 es romok csinálták ezt és a 2.2-esek soha. Tegro milyen még? -
se87tet
tag
válasz
KaoszTom #6679 üzenetére
Nekem is újra kellett raknom a Tasty-t mert kipróbáltam a híres Gingerbread-et (ami nem egy nagy szám, le is szedtem) szóval full wipe volt mindenhol, teljesen tiszta rom mellett megpróbáltam újra leszedni a panda vs ninja-t és megint sikerült, minden profin megy.
Próbáld meg az applications=>manage applicitons=>runing fülnél a marketben üríteni a data-t és a catchet, hátha jó lesz. -
se87tet
tag
válasz
KaoszTom #6666 üzenetére
TastyFroyo 1.1 alatt eddig tökéletesen ment a market (még a régi van fent), fent van a root explorer is, angry birds is (igaz az nem marketról) sőt, a Panda vs ninja-t csak a te kedvedért szedtem le most, minden lejött, felment, teljesen jó.
Eddig az a legnagyobb "hibája" ennek a romnak, hogy pár alkalmazásnak nem fekszik ez a felbontás, és hibásan jelenik meg.
Most mi is van ezzel a gingerbreaddel?Megy már minden?A kamera is?
-
tothl
addikt
válasz
KaoszTom #6538 üzenetére
nekem sem vált be, tetű lassú volt, de ez az EX valamiért jól megy és meg van spékelve egy csomó effekttel. Egész jól muzsikál....csak ugye a launcherpro meg egy olyan összeszedett sense -szerű valami és fede folyamatosan fejleszti és adja hozzá a dolgokat. Most épppen újraírja az alapoktól.
-
-
Cabrio
aktív tag
válasz
KaoszTom #5913 üzenetére
Akksi probléma rögtön romcsere után?
Az a gáz, hogy nincs időm arra, hogy romokat pakolgassak, próbálgassak, belakjam és közben meg azon parázzak, hogy mikor dől össze a rendszer, mert én használni szeretném a telefont a munkámhoz, nem pedig tesztelgetni. Ha időm is engedné és nem lenne fontos számomra a mobil, akkor játszanék a romokkal, de sajnos szükségem van a megbízható telefonra.
Melyik romot ajánlanátok, amin minden működik és az akku is bír minimum 1napot? -
Cabrio
aktív tag
válasz
KaoszTom #5911 üzenetére
System panellal nézegetem a rendszert, de semmi nem használja elvileg. A proci 30% alatt lötyög készenlétben, de most a tanácsodra nyomtam egy battery wipeot, de ugyanannyi maradt az akku.
Reggel 7kor vettem le a töltőről, írtam ezt a 2kommentet, telefonáltam 2percet és a kijelző fényerő minimumon van, erre 56% maradt az akksiban........
Ez gyér, és ugyanazokkal a progikkal, mint régen az előző rommal.
nemértemezt -
Cabrio
aktív tag
válasz
KaoszTom #5904 üzenetére
Kezdelek irigyelni, mert amióta feltettem a Csoki 2.0 romot, azóta ha nem nyúlok hozzá, akkor fél nap alatt koppan az akksija, net nélkül... A jól bevált progik vannak rajta, ami az ezelőtti Tajvani 2.1-en is fent volt és akkor 2napot is bírt bekapcsolt nettel! Fura, mert jó kis rom, de így félnaposan pfff
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
KaoszTom #5898 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
És mik azok a beállítások amik nagyjából ideálisak, mmint hogy az aksi idő is viszonylag normális (bár én egy fél nap alatt simán lemerítem így is) legyen, meg a sebesség is. Szóval,h ne járassam annyira nagyon a procit. A SetCPU-ra nem találtam semmit a marketen, a másik viszont megvan
Feltettem, eddig egyszer indult újra a Sense -
tenke.
tag
válasz
KaoszTom #5838 üzenetére
nem jön... csak hero logó, újra, újra, újra, újra... de bkapcsol a telefon de a recovery menü nem akar bejönni... wtf... felraktam a room managert és flasheltem ClockworkMod féle recoveryt.
szerk:
aztiszem most állt össze az agyamban mit csináltam... vissza tudom még rakni a régi recovery-t? -
-
szrobi66
aktív tag
válasz
KaoszTom #5597 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál (villain12+flykernel09), én nem tapasztaltam ezt a hibát! milyen órajelen használtad?? simán gvan olyan gyors, mint a cronos, és ha jól emlékszem stabil is.... + az apró kis finomságok, pl a böngészőben való kijelölés... már rég meg kellett volna lépnem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
KaoszTom #5589 üzenetére
Köszi, bár most azon gondolkodom hogy annyira azért nem is rossz
Nem, alapból nincs benne, külön kell feltenni hozzá a JIT patch-et.
Viszont jó hogy 2.1.1-től nem kell teljes romcserét csinálni, az update-hez elég dalvik wipe.
Ez egyébként sem árt mert idővel belassul a teló, meg ugye állandóan kiüti a sense-t, ezen is segít a dalvik wipe. -
gilfoyle
őstag
válasz
KaoszTom #5344 üzenetére
Ez valóban érdekes...
Nekem a Roufianos jött be leginkább, stabil, nincs FC, elég gyors is. Az akkuidő bő egy nap, nekem az a lényeg, h reggeltől estig kibírja bármi is van.
Én az APP2SD-re gyanakszom egyébként, hogy az kavarhatott be, de már nincs kedvem nekiállni mégegy partícionálásnak és telepítésnek, maradok annál, ami jól bevált. -
tothl
addikt
-
nyogo83
senior tag
-
válasz
KaoszTom #5158 üzenetére
Én nyomkodtam elég sokat egy iPhone 3G-t (rokoné, csak ő kevésbé ért az ilyesmihez). Leírom a tapasztalataimat:
Amikor nekem kellett választanom inkább az iPhone-t vettem volna, mint a Herot, mert tényleg nagyon jó készülék a 3GS-t pedig sok helyen jobbnak minősítették a Heronál, és lehet jobb is, de akkor ezek elég drágák voltak net nélküli előfizetéssel.
iPhone 3G vs. HTC Hero:
Külső:
Iphone fém a hátlapja és az oldala, a G2-nek (T-s hero) csak a kijelző körül vmi fémes, talán teflonos, a többi magas minőségű műanyag. A Hero egyedibb.
Ergonómia, kényelem:
A Hero hátrafelé keskenyedik, és így sokkal jobban kézre esik. Az alapállapotba lépéshez az iPhone-nál egy nagy gombot kell nyomni, amúgy teljesen csak a touchpad.
Kijelző:
Az iPhone-é kicsit nagyobb és 16 millió színt tud, de a Heroé kontrasztosabb, nekem jobban tetszik (a 65k színétől kicsit féltem, de nem kellett volna. Egyáltalán nem zavaró).
Op rendzser:
Az iphone nincs jailbreakelve, a Hero viszont van rootolva. Az iPhone amit tud azt nagyon stabilan tudja, de korlátai vannak. A Hero multitaskingja viszont valami csúcs, hogy mennyi mindent tud plusz programokkal (talán az új iphone os is tudni fog multitaskingot, de erről nem sokat tudok,). Játékra, amúgy az iPhone sokkal jobb. Több és szebb játékok vannak rá. (Mellesleg hardveresen is erősebb). A Hero cpu-ja viszont húzható, így ebben is van plusz rendesen, csak grafikailag nem tud annyit (nincs benne erős 3d gyorsító v mi...), sima használatra szerintem nagyon gyors mindkettő (nem sok különbséget érzékeltem)
Stabilitás:
iPhone hibátlan, még nem is láttam akadását. A Hero, ha nincs rosszul moddolva, akkor az is gyakorlatilag hibátlan (mondjuk kéthetente egyszer bejelenti, hogy vmi program leállt (főleg telepített játék), mondjuk amikor el akarod indítani, vagy csak vmi háttér program, de ezt magától újra is indítja, v te újraindíthatod a progit.
Kamera:
A 3G fixfókuszos (bohóckodásra jó), így nincs értelme összehasonlítani. A 3GS már biztos sokkal jobb.
Zene:
iPhone szebben szól, de magasabb hangerőn a Hero is tűrhető (mondjuk én erre a célra mp3 lejátszót ajánlok)
Film:
Mindkettőre kódolni kell a filmet. A képernyőről pedig már írtam. Kezelőszervek hasonlóak,
Telefonálásra:
Talán Hero. Kényelmesebb, szvsz többet tud a contactokkal csinálni, egyszerű, de szerintem az iPhone-nal sincsenek különösebb gondok.
Bluetooth:
Mindkettőben egy rakás kaki. A Hero nem hajlandó kommunikálni egy csomó kihangosítóval, viszont lehet vele fájlt küldeni az iPhone fordítva.
Internet:
Passz.
GPS:
Most már iPhone-ra is vannak jó programok, a Herora mindig is voltak. A Hero biztosan megy internet nélkül is, az iPhone-t nem próbáltam. Én a GPS alapján a Hero-t választanám, de ezt nem tudom megindokolni.Szum:
Az iPhone-t egyszerűbb kezelni. Erősebb vas. Sokat tud. Játékra kiváló.
A Herot akkor javaslom, ha szeretsz moddolgatni. Iszonyat testreszabható, sok hasznos programmal rá.Egyéni vélemény:
Én most Herot vennék vs 3G, mivel én szeretek szórakozni vele, hogy mindig nyújt valami újat, és főzik rá az új romokat, valamint egyedi megjelenésű.
Viszont! Valószínűleg 3GS-t vennék vs. Hero, mivel ha brake-elik a a 4.0-ás szoftot, akk valószínűleg nagyon jó készülék lesz, és később avul el, mint a Hero, (((Jut eszembe a Hero szabványos usb csattal rendelkezik, ami nagyon hasznos tud lenni!))). Ez a választás viszont drágább. Szóval én is bajban lennék, hogy mi legyen -
KaoszTom
aktív tag
válasz
KaoszTom #4833 üzenetére
Megtudtam, hogy a live wallpaper nem működik együtt a sense-el. Feltettem az ADW Launcher-t, így már működik, de sajnos fullon húzva is be van lassulva. Van olyan rom, amin a tökéletesen fut?
Egyébként tetszik ez a home program, csak hiányoznak a sense widgetek. Ezt utólag fel tudom tenni, pl. a ADW Launcher-hez?
-
-
-
premete
veterán
válasz
KaoszTom #4449 üzenetére
Nagyon jó a marketingje, egyébként annál gyengébb romot nem nagyon próbáltam; egy jó tulajdonsága volt, a gyorsaság, de nem ment a magyar billentyűzet, wifi, apn, hangminőség, auto fényerő, g-szenzor is hagyott kívánnivalót maga után. A topikja szinte egy buglista, pedig naponta javítja a gazdája.
Megfigyeltem, hogy azok a romok, amelyek jók, nem nagyon pörögnek topikszinten az xdán, vagy a htcpedián, mint a Behero+ 1.2, vagy a Kagudroid 1.2.2, és nem is kell naponta bugfixeket kiadni rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest