Hirdetés
- OLED TV topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafi77
tag
A VillainROM 5.3 nekem nem jött be! Fixelni kellett volna alap dolgokat! Nem kezeli jól a tanusítványokat! És iszonyatosan lassú, nálam egy nap alatt a lassúsága miatt 3x fagyott meg újraindítás szinten. A GPS egyszercsak elkezdett fake infókat küldeni és úgy tett mintha egyenes vonalban haladnék kersztbe Budapesten - árkon bokron keresztül - az újraindítás megoldotta...
Most a SenseHero 2.1 v2-őt próbálom .. eddig jobb, és gyorsabb ..
-
xlife75
csendes tag
A megoldás Villain 5.3 ROM-hoz:
-
Criton
veterán
válasz
pazonyi #4092 üzenetére
Szia!
Attól ne félj, hogy naprakészen kell lenned a frissítésekkel.
Sajnos a HTC nem nagyon dobálja az emberek felé a frissítéseketA telefont sok mindenre tudod használni, szinte mindenre.
A fényképezőgép is egész jó képeket csinál.A jelenlegi szoftver, ami van hozzá viszont nem a legjobb, és mindenki most vár a megváltásra, de sajnos csak várunk és remélünk.
-
pazonyi
csendes tag
Eddig egy Nokia asszem 6500 volt. Ezután nem lesz nagyon bonyolult. Tetszik meg szeretném meg vennék új előfizetést is. Pont kapóra jönne a T-mobile-nál.
-
pazonyi
csendes tag
Olvasgatom a fórumot egy ideje. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e nekem Hero vagy elég egy butább telefon is. Nem vagyok egy műszaki zseni. Kapisgálom, hogy mi az a root,de ennyi. Állandóan naprakészen kell lennem majd mindig a frissítésekkel? Nem elég, hogy megveszem, állítgatok, töltögetek (frissítgeti magát) azután időnként felrakok 1-1 új progit és használom. Mire is tudom használni majd? Telefonálni, navigációra, és még? Nem akarom, hogy szinkronizálja magát az e-mail listámmal, mert nincs ilyen. Ha e-mail-t kapok arra tudjak válaszolni, képet csatolni, kicsit böngészni stb. Eddig a telefont telefonálni használtam, néha fotózni, meg a naptárat. Kell ez vajon nekem?
-
Amúgy az a durva, hogy sztem ez a hibás fehéregyensúly miatt van. Sikerült olyan képet is csinálnom 2.1-gyel, ami teljesen használható és nem tiszta zöld. Ez persze nem volt túl gyakori, meg azért az sem volt olyan jó, mint az 1.5-ös képei. Meg mintha, de ezt lehet, h csak én látom így, a kijelző is szebb lenne az 1.5-ösön.
-
kenny123
addikt
De mivel MIX díjcsomagban vagyok, így az elkölthető pénz minden hónapban 2000Ft, semmivel sem több.Így már nem tudok akkora számlákat csinálni, igaz??
Azt meg tudod mondani, hogy mobilhálózatokat hol tudom aktiválni, és a gps-t?
Hó elején kipróbálom, mert csak akkor jön lóvé..Köszi
-
qfm
őstag
Milyen 8gbos memóriakártyát használtok, amivel semmi gond nem volt? Ha esetleg olyan amivel a goldcard is ment az külön jó lenne. Két 8gbos nokia class6 -ost próbáltam, de csak a gond volt velük, a 2gbos sandisk-al soha semmi gond nem volt, de kellene egy nagyobb is.
-
tothl
addikt
Basszus gyerekek most tényleg én vagyok csak ilyen, vagy ti vagytok vaksik egy kicsit....oké, 5Mpixel meg minden, de nézd már meg milyen képeket csinál....akármilyen megapixelen....senkinek nem tűnik föl, hogy a színegyensúly teljesen szar....kékes-zöldes árnyalata van az összes képnek na meg ahogy kinéznek......
1-2 ember jegyezte ezt meg a fórumokon is, a többiek úgy látszik letojják.
-
Blue@X
senior tag
válasz
kenny123 #4078 üzenetére
Hello!
Most is tudsz netezni, csak engedélyezd a mobilhálózatokat. Természetesen akkor már képes leszel nagy számlát csinálni, ha nincs mobilinternetes előfizetésed.
A GPS-t is betudod kapcsolni a gyári ROM-on, azt nem tudja letiltani senki, csak te magad!Ha custom ROM-ot raksz fel, ugyanott leszel mint a gyári ROM-mal, akkor is ugyanúgy fizetned kell majd a mobilinternetes netezésért!
-
feenty
aktív tag
Sajnos egyenlőre sem az akksi élettartamáról nem tudok nyilatkozni, sem az A2DP-ről.
Az akku ma fog kiderülni hogy mit bír, mert ma egy 24 órás műszakban fogom nyűzni töltés nélkül, az A2DP-t meg sajna nincs lehetőségem tesztelni, soha nem volt rá szükségem.
A tegnapi napot jól bírta, majd ma kiderül mi lesz a sorsa.
Ha nem jön be akkor a következő tesztalany a SenseHero lesz mert abbol is kijött tegnap éjszaka egy 2.1 v2 jelzésű...Szerk.:
A fényképező is rendben van nálam: 5mpx -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Haver nagy HTC-s, és mondott nekem valamit, aminek utánra szeretnék járni.
A t-mobile g2-es heromat előfizetéssel vettem, mix díjcsomagban, ami azt jelenti, hogy havi 2k-t beszélhetek/smsezhetek összesen, mást nem(+persze a telefon törlesztője).
Namost havernak mondtam, hogy milyen már, hogy rajtvan minden hónapban a pénz a telómon, de nem tudok vele se netezni, se gps, se semmi, csak wifiről.Valamit vásárlásnál mondott az eladó hölgy, hogy mást mindent "letilt", nehogy tudjak 60k-s számlákat csinálni -mellesleg nem csinálnék
-
Namost haver azt mondta, hogy ha gyári független romot felpakolok telóra, akkor semmi gebasz nem lessz vele, illetve a havi fix 2k-mból tudok gps-ezni, meg netezni, szal mindent.
Vélemények?
(bocsi a szövegfal miatt..)
-
xlife75
csendes tag
És mennyire zabálja az aksit? Most nekem is Villain van rajta, de még az 5.1-es. Az is elég jó.
Amit én várok az egy olyan ROM, amelyik biztosan kezeli az A2DP Bluetooth kapcsolatokat, és végre össze tudnám lőni a kihangosítómmal. Na, akkor lennék teljes mértékben elégedett a Hősömmel! -
feenty
aktív tag
Én nemrég raktam fel, eddig minden nagyon patent benne.
Kivéve talán azt, hogy a 3D galéria nagyon lassú... Az xda-n azt álllították, hogy azért mert feltettem a roiseLiveWallpaper patch-et. Szóval vagy live wallpaper SenseUI alatt, vagy szép 3D galéria.
Egyébként tényleg nagyon gyors és egyenlőre stabil. -
Criton
veterán
Kijött a legújabb VillainROM a VillainROM 5.3.
Ha valaki kipróbálja, akkor mesélje el milyen
Állítólag nagyon gyors, rengetegen dicsérik, de itteni vélemények is jók lennénekWhat's new in 5.3?
- Fixed Splashscreen spelling error
- Added Legend Bookmarks widget
- Added Missing 2.1 Sense widgets such as Sync Now (if this is missing, please let me know, it's a simple patch to fix)
- Added Added fully working FriendStream & Widget
- Fixed US localisation issue with dialler & people (no more hyphens in the numbers)
- Added OPTIONAL Live Wallpaper addon
- Fixed _ALL_ Streaming issuesOverall 5.3 Features:
- Good 3D Performance
- Gallery 3D Rotate works perfectly (App slow on first load)
- Apps2SD working
- FIXED ALL STREAMING ISSUES!
- VillainROM custom splash screen (you'll only see it once or twice
- Syncing works flawlessly
- Extra Special HTC Keyboard with Voice Input & LOADS of options
- All hardware working as it should
- No graphical glitches anywhere
- Busybox
- Rooted
- Huge APN list
- VPN
- Launcher 2 works - just push it.
- LIVE WALLPAPERS WORK WITH SENSE (Use optional patch)
- Network Location working 100%
- All apps in market -
-
xlife75
csendes tag
Ja, néhány hozzászólással előrébb írtam, hogy 2.1-es ROM-mal kaptam a Hőst, és ezek között próbálgattam mindenfélét. Nekem műxik a Sensehero és a Villain 5.1 alatt is. A többivel még nem játszottam...
De még lehet, hogy a BeHero alatt is megnézem...
A Vanillain alatt alapból ment, de az nekem annyira nem jött be...Szóval a hivatalos előtt is érdemes 2.1-re váltani, főleg, hogy állítólag jobban kezel sok mindent.
-
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Olyan progi nincs, vagy valamivel nem lehet megoldani hogy a főképernyőt döntve mutassa?
Csak mert dőltben szoktam msnezni, meg netezni is, és zavar amikor netből ki, rosszul álló főképernyő, majd újra msn.Valaki? -
xlife75
csendes tag
2-3 nap a guglival és egy része itt is elhangzott. Az egyik hozzászólásban volt itt az, hogy ne MMS-t állítsunk be, hanem Internet-et, de a ROM-ba előre behegesztett beállítások kiütését külhoni HTC Hero tulajok hozzászólásai alapján vettem.
Még az is lehet, hogy megtartom!
-
xlife75
csendes tag
Halihó mindenki!
MMS-megoldás T-Mobile-nál bármelyik ROM-ra.
1., Marketből letölt APNRemover, mert ugye a legtöbb ROM-ba bele van hegesztve egy APN-beállítás (Messages -> Menu -> Settings ->Connection settings), ami elég nehezen lenne szerkeszthető, csak parancssorból.
A nagy átverés az, hogy semmi köze nincs ahhoz, ha átállítgatsz bármit is az APN-ek között. De ez a jó kis APNRemover mindet kiüti!2., Kézzel felvinni az APN-eket (Menu -> Settings -> Wireless & Network ->Mobile networks ->Acces Point Names -> Menu -> +
Internethez:
Név: T-Mobile NET
APN: internet
APN type: defaultA többin ne változtass!
Majd, Menu -> SaveMMS-hez:
Név: T-Mobile MMS
APN: internet (ÉS NEM MMS!!!)
Username: (üres)
Password: (üres)
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.051.126.010
MMS port: 8080
APN type: mmsA többin ne változtass!
Majd, Menu -> SaveHa most elbandukolsz a Messages-ben lévő beállításokhoz, meglepve tapasztalhatod, hogy a mezők átváltoztak az előbb felvittek szerint.
Have fun!
-
Criton
veterán
válasz
BoneDragon #4055 üzenetére
az tuti, de update-re a későbbiekben itt sem lehet számítani
-
Xmodule
őstag
Nektek a HTC Sync megy rendesen win7 alatt? Nekem semmi nem megy. Elindul de nem csinal semmit.
-
Nem tudtok véletlenül egy olyan progit, amibe be lehet állítani, hogy hány órától hányig legyen a Hero néma/rezgő üzemmódban?
-
Sziasztok,
a SenseHero 2.1 ROM-ot próbálta valaki? Ha jól értem, akkor a legutóbbi (végleges?) CDMA ROM alapján készült a GSM rádiós Herokhoz.
Mik a tapasztalatok?
-
Szafi77
tag
446
-
kbalage2
aktív tag
sziasztok,
Sikerült valakinek G2 Touch-ot csak rootolni? A gyári romot szeretném megtartani, lehetőség szerint root előtt backupolni is hogy vissza lehessen állítani a teljesen eredeti állapotot. Van erre vmi bizonyítottan működő módszer, vagy szimplán nem lehetséges? Átböngésztem a topicot, de nem találtam nyomát egyértelmű válasznak. Thnx. -
Criton
veterán
-
hgyurci
csendes tag
Nálam valami gubanc van, nem működik a mobilnetem, illetve erőlködik mert a netcounter mutat minimális forgalmat (a szokásostól eltérően felfelé többszörös mennyiség) de minden alkalmazás reklamál hogy nincs kapcsolat. Az ikon szerint csatlakozva van (Pannon 3G és sima hálózaton is), a nyilacskák mozgást mutatnak, de semmi...
Gyári 1.5 rommal. Valmi ötlet? -
akos1313
csendes tag
Én pedig egy nagyon türelmes ember vagyok, de mostmár elég ebből. Én elhiszem, hogy eget rengető változás nem lesz 2.1-en, de azt nem értem jelenleg, hogy miért nincs egy olyan ROM, amivel használható a fényképező, jól bírja az akksi, műkszik bluetooth-szal a fájlküldés és lehet MMS-t is küldeni/fogadni. Ezt tényleg ilyen nehéz összehozni? Ha lenne egy ilyen, akkor le is sz*rnám az új ROMot.
-
Xmodule
őstag
A factory resethez ki kell venni az sd kartyat hogy a fenykepek meg ilyenek ne vesszenek el?
Csak mert szerviz elött megprobalom ezt. Mondjuk felfogni nem tudom, egy hardveres serulesen hogyan tud szoftveresen javitani barmi is. De mar lattam ilyet, csak nem ertem hogyan
-
Xmodule
őstag
A hangszoro még mindig nagyon recseg... vigyem vissza gariba szerintetek? Megcsinálják?
-
xlife75
csendes tag
Sziasztok!
Röviden le tudná valaki írni, hogyan kell visszalépni 2.1-es androidról 1.5-re?
-
Blaise
veterán
Ahogy látom az apróban eléggé megszaporodtak az eladó Hero-k
-
-
Criton
veterán
A vicc még az, hogy előbb lesz Android 2.2 mint hogy mi megkapjuk a 2.1.
Én már nálunk nem kérdeztem rá, de 3 másik ismerősöm igen, telefonon.Válaszok:
1. Nem tervezzük a 2.1 Herora, meg honnan is veszi ezt?
2. Május közepe / Június eleje
3. Lesz, de még nincs hivatalos dátum.Komolyan mondom ez vicc!!!! Tényleg miért nem rak ki valami infót a HTC, hogy a "hülye" userek most várjanak vagy ne. Vagy ha a hírek kamu hírek, akkor meg miért nem lépnek semmit sem???
A legtöbb hírforrás szerint meg Április végén jön ki. Meg valamit hadováltak a Legend miatt csúszik ennyit.
Ha május közepéig nem jön ki, akkor nekem is ez volt az első és utolsó HTC telefonom amit vettem, mert nem csak a Heronal vannak frissítési problémák.
Facebookon a hivatalos HTC-t elég rendesen oltják sok probléma miatt, amire csak nem is reagálnak, akkor meg nem tudom, minek is hozták létre a Facebook hozzáférést.
Ez is egy elég érdekes írás, már a Június is kétséges
tothl : a probléma csak a hitegetéssel van, mióta is ? December óta!
ez szerintem érthető :
Eric Miranda : F*ck you HTC. First you say that you'll be releasing 2.1 in March for the Hero. Then it was pushed to April. Now its June? Get on the fucking ball already and support your first Sense UI device.
-
tothl
addikt
válasz
eldiablo #4020 üzenetére
No de mi a para ? Más készülékeknél sem cserélgetik orrba szájba a ROM -ot....Jó az 1.5 számomra a Bluetooth az egyetlen hiányosság, bár az is csak ritkán kell. Jó persze a 2.1 szebb jobb újabb de azon kívül ?
A Kimera 1.5 jól is néz ki, brutál gyors, minden működik vele és szuper az akkuideje. -
Blue@X
senior tag
Na jól van, ez már nálam a vicc kategória...
Android 2.1 Upgrade Coming to HTC Hero in June -
xlife75
csendes tag
http://forum.hwsw.hu/topic/154903-htc-hero-a-hs-elado/
-
szrobi66
aktív tag
-
xlife75
csendes tag
Help valaki!
Múlt héten vettem egy HERO-t, a gyárilag független fajtából. Akkor éppen Android 2.1 és Villian 5.1 ROM volt rajta. Minden nagyon szépnek tűnt amíg el nem akartam küldeni egy fotót mms-ben, ami nem ment.
Széttúrtam a fórumot meg a netet is, de egyik beállítással sem ment. Aztán elkezdtem cserélgetni a ROM-okat (nem bonyolult), és az 1.1-es vaniliással már ment minden rendben, ami a telefonálást és üzenetküldést illeti.
Bár igencsak érdekesnek tartom, hogy a legtöbbel nem tudtam mms-t küldeni és fogadni sem...
Aztán pedig ez a bluetooth-dolog. A fájlküldés-fogadás ment mindegyikkel, de az autós kihangosítóval nem szeretik egymást. A vaniliással legalább sikerült úgy összepárosítani, hogy ne bontsa szinte azonnal a kapcsolatot, de azon kívül, hogy lenémítja a rádiót, nem nagyon jön semmi hang a hangszórókból és a másik oldalon is csak hallóznak. Se hang se hang...
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ha visszaállítanám gyári állapotba (android 1.5+gyári ROM) megoldódnának a gondjaim? És az Android 2.1-ből a ROM-update alatt lesz 1.5, vagy azt is külön kell downgrade-elni?
Ha túl nagyok a kívánalmaim, akkor viszont van egy eladó HERO-m... -
RatSon
aktív tag
van új AutoKiller, javítottam rajta pár helyen és a -FreaK- által kért preset lista módosítás is benne van
használjátok egészséggel. -
Xmodule
őstag
Ja de azt nem irtam hogy akivel beszeltem meg ugy hallott, hogy viszhangzott az egesz beszelgetes, ezt mondta. Hat eleg erdekes... A hangerö felesnel lejebb volt szoval emiatt nem hiszem hogy recseghetne.
-
Criton
veterán
válasz
kenny123 #4002 üzenetére
Nálam is volt ilyen, szóval nem szívattak be
Már nekem is volt már ilyen, hogy olyan mint ha vízcsobogást hallottam volna.
Néha van, néha nincs.Xmodule:
Egyébként engem is most hívtak, és a csengőhangom nekem is olyan volt, mint ha valami barlangból szólna vagy nem tudom, meg recsegett.
Aztán vettem észre, hogy full hangerőn van a csengőhang, lejjebb vettem és most minden ok. -
kenny123
addikt
Apropó..MIlyen érdekes, most írtak a rossz telóhangszóról, nemrég hívtak, felvettem és kajak vízcsobogást hallottam, semmi mást.Letettem, fél perc múlva megint hív a tag, és akkor kérdi hogy miért tettem le. Mondom ilíen vízcsobogás szerű izét hallottam, aztmondja ő is.Telóval lehet ilyesmi gond, vagy beszivattak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest