Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafi77
tag
1. A Marketen kívül a netről is le tudsz tölteni apk fájlokat.
2. Igen, ha nem gyári romot akarsz használni.
3. Mert a telefonod könnyen téglásíthatod. Én nem tudok olyan esetről amikor a telefon téglásítva lett és olyanról sem amikor a téglásítás után sikerült megint életet lehelni a telefonba - de lehet hogy más ismer ilyen sztorit.
4. passz bár nem értem mit értesz sim lock alattWebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
-
sazabi
aktív tag
Ez engem is érdekelne.
Használ valaki kemény(ebb) tokot a telefonhoz? Párszor már jól jött volna, ha nem csak zsebben/kézben merem hordani (jövő héten ér ide az invisibleshieldem, de az ugye ütődéstől nem véd). Mediamarktban voltam ma, átfutottam a kínálatot, de nem láttam generic tokot ami jó lett volna méretre.
off: hívószámkijelzés probléma fatal user error volt, a díjcsomagomba nem volt benne alapból. Megrendeltem, havi 200 huf.
[ Szerkesztve ]
-
billywood
tag
Ez engem is érdekelne, kb 1 órája vettem meg a t-mobilnál, most még töltöm, így csak holnap tudom kipróbálni.
Ha vannak hasznos tippek, hogy mit érdemes beállítani, programok, stb., azok jöhetnek
Valamint azt egyből szeretném kiiktatni, hogy bármilyen netkapcsolatot létesítsen a teló, kizárólag wifi jöhet szóba.
Köszi előre is, majd még tuti lesznek kérdéseim!
S III
-
premete
veterán
Volt pár T-s pdám is, simán lecseréltem a romot azokban is, egy nem indult el, abból pedig senki sem mondja meg, milyen rom volt rajta, adtak is egy újat. Ha pedig elindul, nem kell szervizbe vinni; ha hardveres a hiba, akkor pedig cserélik az elromlott alkatrészt és nem foglalkoznak a rommal. Szép is lenne mondjuk, ha elromlana a laptopom, és le kellene szednem a linuxot és visszatenni a gyári xp-t mondjuk, ha tönkremenne a hdd.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
feenty
aktív tag
Nem szeretnék találgatásokba nagyon belemenni, hogy lesz-e, vagy sem, de szerintem ennyi eszük nekik is van. Pont ezért gondolom, hogy előbb-utóbb lesz. Szerintem azért halogatják mert a Legend nem a várakozásoknak megfelelően teljesített a piacon és nem hozott még annyi hasznot, hogy a Hero-t rá merjék ereszteni mint "vetélytársat".
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
x@y
tag
Az a baj, hogy olyan mintha nem is engedné a telepítést a korábbi 9-es verzió. Én arra tippelek, hogy mivel a teló memóriába még benne van a 9-es exe file hiába rakom fel a 7-es pakkot akkor is a 9-esen (na ez szép magyarosra sikerült) keresztül akar indítani.De ez nem megy.
-
rjg
őstag
Bocs, hogy beleszólok, de hiába küldi el a linket, nem fogsz tudni belépni, mert az említett oldal zárt. Ha pedig tag vagy, akkor elég beírni a keresőbe, hogy Sygic és már töltheted is le.
sorry, a válasz az eggyel felettem lévő hozzászólás válaszának készült...
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
qfm
őstag
Átraktam másik gépre, újra indítottam a RUU-t, elment majdnem végig, majd kiírta hogy unknow error, és leállt a telepíts. Akku ki-be recovery leírás alapján és minden a régi.
De felmerül a kérdés hogy a második gépnél mi volt a gond?
Szintén a honlapon leírt goldcard módszert használtam. Se formázásra nem panaszkodott semmire, mégis majdnem a végénél unknow error lett.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
valszeg egyszer kellene nekem is bepróbálnom és nem fsnék ennyire... de lehet azt az első
próbát valaki hozzáértő társaságában tennem...na megyek alvadni.... csá!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
tothl
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így készül egy Earfun headset
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest