Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok,
Megerősítést kérnék mielőtt belevágok a gyári 2.1 lecserélésébe G2 Touch-on
Ha csinálok egy Nandroid backupot a gyári 2.1-ről, akkor azt probléma nélkül vissza tudom állítani? Utána az egyetlen "árulkodó nyom" az a lecserélt Recovery lesz ha minden igaz.Alapvetően több szabad memória miatt váltanék valami custom romra, nagyon idegesít hogy ha átváltok vmi más appra és vissza, a Dolphin Mini már újratölti a tabokat
Van vmi stabil 2.2-es rom amire érdemes váltani, vagy a "nagyok" közül bármelyik megteszi?Thnx
-
kbalage2
aktív tag
válasz
kenny123 #5631 üzenetére
Reggel restartoltam a telefont, jött egy notification hogy töltsek le egy 3 megás frissítést, utána meg hogy telepítsem:
Itt rögtön restartolt, aztán bootolás közben a T-Mobile logónál szüttyögött vagy 10 percig, de végül eindult. Most már elérhető a Settingsben a System software update, de ennek majd otthon állok neki wifin
-
kbalage2
aktív tag
sziasztok,
Sikerült valakinek G2 Touch-ot csak rootolni? A gyári romot szeretném megtartani, lehetőség szerint root előtt backupolni is hogy vissza lehessen állítani a teljesen eredeti állapotot. Van erre vmi bizonyítottan működő módszer, vagy szimplán nem lehetséges? Átböngésztem a topicot, de nem találtam nyomát egyértelmű válasznak. Thnx. -
kbalage2
aktív tag
Felmerült már a kérdés, de választ nem találtam - van olyan app Hero-ra amivel alkalmazásonként tudom trackelni hogy mennyire szívják az akksit? Találtam egy PowerTutor névre hallgatót, de az elvileg G1-re van tervezve és nálam FC-zik. Jó lenne rájönni hogy melyik app a ludas, ha fullra feltöltöm este, rebootolok, akkor reggelre is 100%. Ha nomrál napi használat után töltöm 100%, tehát a háttérben fut ez-az, akkor óránként 6-7%-ot merül, úgy hogy wifi/3g kikapcsolva.
-
kbalage2
aktív tag
Hát ez nem túl jó hír
Kimaradunk a Flash 10.1-ből. Nem kéne a sok banner meg flash game, de vmi jobb flash video support elfért volna.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest