Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok!
NAGY szükségem lenne a segítségetekre!
Írt valaki korábban, hogy elmozdult a hangszóró a telefonban, és úgy hallja a partnereit, mintha vödörbe beszélnének.
Sajnos ma engem is utolért ez a probléma, kicsit rázkódott a motor csomagtartójában a telefon, és most ilyen vödrös a hangja.Óriási kérésem az lenne, hogy aki emlékszik mi volt a megoldás/tanács az kérlek segítsen, mert nem tudom mi tévő legyek... Érdemes szétszedni ithhon? vagy megcsinálják ahol vettem? mert van még fél év gari rá... erre valyon érvényes?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget!
-
Hogy tudok kernelt frissíteni?
-
válasz
-FreaK- #4395 üzenetére
jaja, olvasta, de villaint nem használtam és nem gondoltam volna, h ennyire jó az új kernel (régebben is írogatták, h van kamera fix, de azok nekem nem működtek), ezt a kernelt, amit linkeltem, pedig Nathan és Behnaam írták/főzték, szal gondoltam biztos nem lehet rossz, és tényleg...
Így elsőre, ez már lehet van olyan jó, mint a hivatalos lesz (persze ehhez még kicsit nyomkodni kell).
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ilyen telót, úgyhogy még csak ismerkedem vele. Azt szeretném kérdezni, hogy a contacts-okhoz hogyan bírok képet hozzárendelni?
-
válasz
T0rnad0 #4389 üzenetére
Szokható, de a Heronak határozottan kézbe valóbb mérete van.
Engem is gondolkodóba ejtett, de marad továbbra is a Hero. Szerintem még közel sincs teljesen kiaknázva a Hero összes képessége.
Az overklokk foglalkoztat megint, de félek kinyírja a telefont, vagy túl gyorsan lemeríti.
Még valami, a Desire rettenetesen szól még a Hero-hoz képest is a külső hangszórón. -
KaoszTom
aktív tag
A BeHero+ 1.2-ben meg lehet valahogy oldani, hogy a kontaktok közül eltüntessük a sim-es számokat? A beállításokban nem lehet kikapcsolni.
A másik, hogy az 1.3.2-es verzióban a HTC-s mail widgeteknél 3 verzió volt, ezt utólag lehet telepíteni? Nagyon tetszett a fekete teljes képernyős, ahol csak a levelek küldője/tárgya látszott.
-
-
Nálam vendégeskedik egy Desire pár napig. Kiváncsi vagyok mennyivel jobb mint a Hero.
-
premete
veterán
válasz
KaoszTom #4382 üzenetére
A BeHero 1.3.2 már elég régi cucc (március 4.) miért nem próbálod meg a BeHero+ 1.2-t (április 29)? Küszöbön áll a BeHero+ 1.3 is, ott már új kernel van, remélem, a Froyo is hamarosan "megfő" és "tálalják" Hero-ra.
A Behero+ 1.2-t optimalizáltam, így az AOSP-vel megegyező szabad rammal és sebességgel bír:
1, root explorerrel a sytem/app könyvtárból kiszedtem minden sallangot
2, startup auditorral kigyomláltam egy halom automatikusan induló programot
3, ta-utilityvel áttettem az összes cache-t a memóriakártyára.
Működik minden, nem volt fc, és 100 MB szabad rammal indul. -
KaoszTom
aktív tag
Feltettem a BeHero 1.2-t, aztán a 1.3.2-t, és mind a kettőben jó a kamera képe. (nem zöld) Azt hittem ezt a problémát még nem oldották meg.
-
-FreaK-
veterán
A kamera tényleg jó lett, a telefon rész is mintha, bár még nem telefonálgattam.
Viszont volt egykét lagg, meg pár mp-es befagyás, de mostmár jónak tűnik.
Remélem az aksiidőn is javít az új kernel.Itt érhető el a különféle Villain változatokhoz:
[link] -
-FreaK-
veterán
TeamVillain kernel:
[link]Megoldja a zöldes kameraproblémát.
Még olvasgatok mielőtt felrakom, de hajrá tothl!Rakom is fel mindjárt valaki azt írta hogy goyrsabb a phone válaszideje aminek rohadtul örülök mert utláom hogy egy laggos lassú szar a telefonrész, legtöbbbször el tudnám hajítani az egészet a fenébe annyira felidegesít.
-
Igaz, viszont a Legend elég közel áll a Herohoz... sokáig legend portok voltak a legjobb custom 2.1-esek (lehet még most is, nem tom)
Ti adatforgalomban mit produkáltok? 100 megát néztem hozzá, de a múltkor kb. 5-10 perc böngészés és egy marketes keyboard letöltéssel +sync 2,7 megát mért a számláló pedig opera-t használtam (ph-t néztem amúgy).
Amire kellene: kb. napi 4-5 sync (időjárás, mail, contact, calendar, facebook), sporteredmények sportstapen és kb. 20 perc net, nagy ritkán egy kis youtube (de kibírom nélküle) -
Zoltán77
csendes tag
válasz
Seraph 16 #4368 üzenetére
Hat ahogy vesszuk
Ha a procidat tulhuzod es meghal, akkor siman kicserelik neked, ha egesnyomok nincsenek rajta, mivel gyakorlatilag nem tudjak kideriteni mitol is halt meg az a proci.
Ugyan ez van a telefonoknal is, ha szoftveresen elkurod, az eletben nem jonnek ra mi tortent, ergo cserelik a telefont (haverom meg is csinalta, addig piszkalgatta, cseszegette mindenfele romokkal, hogy egyszer csak megfekudt a Magic-je. Kapott is egy uj telefont gariba).
-
válasz
-FreaK- #4367 üzenetére
Nem teljesen. Azt elismerték, hogy a G2 gyakorlatilag HTC Hero, ezért ha a hivatalos romot be tudjuk szerezni, akkor azt saját felelősségre felrakhatjuk. Az ebből adódó kellemetlenségekért, v ha elrontjuk, akkor azért nem vállalnak felelősséget, de mondjuk ha valami hardveres gond van, akk azt cserélik/javítják gariban. A nem hivatalos romokért még a főzők sem vállalják a felelősséget, nem hogy a t-mobile, de ez azt hiszem érthető is - a gépeknél sem cserélik ki a procidat, ha túlhúztad...
-
válasz
dylan69 #4365 üzenetére
Persze.
Ez innentől egy nem hivatalos dolog, amivel a szoftveres garanciát elveszted, és ha olyan romot raksz rá, akkor a hardvereset is. De nem kell nagyon megijedni, az HTC-s rom visszaállítható (lehet, h a G2-es is). Amit csinálnod kell:
1. Goldcard (a memkártyát kell piszkálni)
2. Valahonnan letölteni és felrakni a hivatalos htc szoftot
Ez gyakorlatilag tartalmazza ezeket a lépéseket.
Ha custom romot akarsz rárakni, akkor kell ezek után a recovery image telepítése. Itt amúgy mindent megtalálsz, és azzal tudod telepíteni a custom romot.
Amit még tudok ajánlani, hogy kicsivel korábban valaki írta, hogy sikerült neki rom csere és egyéb hókusz-pókusz nélkül root jogokat szereznie, amivel akár a kiindulópontot is elmentheted, ehhez viszont sajnos nem értek, de a lényeget enélkül is le tudod menteni pl. my backup nevű progival. -
dylan69
csendes tag
sziasztok!
valaki tudna segiteni hogy tudok szoftvert frissiteni a telón?
nővéremnek van ilyen de ő nem ért hozzá.. és sajnos én se nagyon. a htc oldaláról próbáltuk leszedni az új szoftvert, be irtuk az imei számot de mindig azt irja hogy nem jó
-
KaoszTom
aktív tag
Ezt már próbáltátok? Superhero 1.1
-
premete
veterán
válasz
-FreaK- #4359 üzenetére
Ja, nagyon elqurvultak, ráadásul már a villainék is pénzért adják a cuccost. Ami jó hír, hogy Behnam már rajta van a 2.2 portolásán, na, ha az meglesz én teszek a htc 2.1-ére, már amennyiben egyáltalán lesz belőle valami; a froyo sokkal meggyőzőbbnek tűnik.
CM 5.07-nél 2.6.29 kernel szerepel, azt este megnézem, amíg nincs 2.2. -
-FreaK-
veterán
Simán gyökérség... nemtom mert jo ez nekik.. 5 perc hirnév?
A villain csapat meg le van maradva, illetve franc tudja mit csinalnak, mert ugye superhero-t kihozták, de az még a régi sprintport alapu, villain6ot meg még nem hoztak ki pedig igertek tegnapelottre kb.
CM 5.0.7. Milyen kernelre epul nemtudod? -
tothl
addikt
Baxxak mar meg a forumokon is a devek a jo edes anyjukat.
Ugy nez ki alakul a 29 -es kernel forditasa, de keresztbe szopatja mindegyik a masikat, hogy ki lesz majd az elso es mindegyik kozzetesz kernelt amibol ez-az meg hianyzik.
Jo par nap mulva leulnek a kedelyek de ezt a gagyi gyerekes hozzaallast a dolgokhoz hat nem is ertem hogyan rakhatunk fol barmifele rom-ot amit ilyen seggfejek raknak ossze.
Nem sajnalom en a szorakozast toluk de ez azert ennel komolyabb dolog nem ? -
-FreaK-
veterán
Kicsit bővebben:
[...] if your phone was launched this year, we will most likely offer an upgrade for it to the Froyo version. This includes popular models like the Desire and Droid Incredible as well as hotly anticipated phones like the Evo 4G, MyTouch slide and upcoming models. We will announce a full list of phones and dates once we are closer to launching the upgrades. We are working closely with Google and our other partners to ensure we have the earliest access to everything we need to provide a complete and solid Sense experience on Froyo. We expect to release all updates in the second half of this year but can't be more specific yet.Ez hivatalos a HTC-től.
Forrás: [link]Ez viszont azt jelenti hogy lesz mytouch slide 2.2, ami meg azt jelenti hogy lesz jóféle főzött ROM
Hogy mikor? Sztem leghamarabb Q4
Más: Azért jó lett volna ottlenni a konferencián, mindenki (mintegy 5000 ember) kapott egy HTC EVO 4G-t
Seraph 16: elképzelhető lehet mer aszongyák már megvan a source.
-
Blue@X
senior tag
válasz
kenny123 #4353 üzenetére
Ez alapján nem lesz Hero-ra 2.2. csak azon HTC készülékekre, melyek 2010-ben készültek... [a cikk alján van]
"HTC has noted that you most likely will be getting Android 2.2 if your phone was made in 2010 (sorry, Droid Eris users, you just missed the bill)."
-
-FreaK-
veterán
Megvolt a hivatalos Android 2.2 bejelentés, akit érdekel:
Engadget Live from the Google I/O 2010 day 2 keynote!Android SDK 2.2
(ha valaki kedvet kapna) -
KaoszTom
aktív tag
Valaki próbálta már a Metamorph-os skineket? Valamit buherálni kell a telón, utána teljesen át lehet alakítani, rengeteg skin van hozzá. link
-
qfm
őstag
válasz
kenny123 #4348 üzenetére
A programot megnyitod és keyboards menüpont alatt kiválasztod a magyar kiosztást amelyik neked kell. A telefon beállításaiban is engedélyezni kell az anysoft keyboardot, local&text menüpontban, ezután mikor szöveget írsz, rányomsz hosszan a beviteli mezőre. Felugrik egy ablak, hogy select input method, és ott kiválasztod az anysoftot.
Ha több aktív kiosztást is választottál, akkor jobb felül az ABC -> vel tudsz váltani köztük.
(nekem a magyar kiegészítő telepítés után kellett reset, mert a keyboards menüpont alatt nem szerepelt)
-
qfm
őstag
Nekem is megtalálta, de a magyar kiegészítő telepítése után kellett egy újraindítás hogy felismerje az alapszoftver, és kiválasztható legyen. Nem vagyok lenyűgözve tőle amúgy..
-
akos1313
csendes tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy miért nem bírom használni az sd kártyámat? Valami okból kifolyólag úgy csinál, mintha nem is lenne benne. Plussz előjött még egy számomra érthetetlen dolog. A gmail-es leveleimet egy ideje nem tudom megnézni. Olyan mintha nem frissítené magát. Ezt több helyen is be lehet állítani? Mert a mail beállításoknál mindent rendbe találtam.
-
Istwan
tag
Felesleges az ilyen riogatás.! Majd ha ITT a "ROM Upgrade" alatt 2010 lesz irva....na akkor szoljatok.
-
-FreaK-
veterán
Fura, most megneztem a kepeket gepen, amit tegnap este otthon csináltam lámpafénynél az tök jó lett, semmi elszíneződés, amit most itt melóban neonfény+gyenge nappali fénynél az meg vacak. Aszongyák a fehèregyensúly körül van a probléma. Af-nek ehhez sztem semmi köze.
Talán most már hamarosan jönnek a hivatalosra épülő rom portok. Lesz hamarosan valami Villain6 is, majd meglátjuk. -
tothl
addikt
válasz
-FreaK- #4336 üzenetére
Figyu nem jó, ez csak amolyan kozmetika, az AF szar, és a képek csak addig tűnnek jónak amíg gépen meg nem nézed és nem rakod mellé az 1.5 -ös rom-mal készítettnek.
A rossz thumbnail nézet is olykor visszaköszön. Szóval attól mert elállítod a fehéregyensúlyt még nem lesz jó semmi csak egy kis becsapás. -
Criton
veterán
Sprint Herohoz most már itt is fent van a hivatalos 2.1.
A HTC Herohoz ami nem Sprint, ahhoz akkor most mikor is fog jönni? Június?
Mert Sprintre is legelőször azt írtákÉn egyébként a legelső infót a HTC hivatalos Facebook oldaláról vettem. Aki korábban kérdezte, csak vissza kellett volna olvasnia.
-
-FreaK-
veterán
Ok, szal az a rom kamu, ne próbáljátok ki.
Sorry, előbb postoltam minthogy utánaolvastam.
A kernel hash megegyezik az eddig használt kernelek hash-ével, szóval a srác erősen kamuzik. -
-FreaK-
veterán
Bocs lejárt a szerkesztési idő:
Előzőhöz hozzátenném hogy Droid Eris port.tothl és a többiek akiknek gondot jelent a zöld kamera problem:
Quick (temporary) fix for this has been to change the white balance of the camera.
When changing it to Fluorescent this colors are almost perfect again.És télleg... ez ittvolt idáig is az orrunk előtt
-
-FreaK-
veterán
Na itt az első hivatalos 2.1-re épülő ROM:
[link]Ki lesz az első aki kipróbálja és beszámol róla?
Tothl: elvielg a kamera is jó már -
P3TR!CK
senior tag
Na, megpróbáltam ezt a "Root"-olást, de amikor a Flashrec progiban Backup-olni akarok, ezt írja ki:
""Backup FAILED: Could not run command.""
Ilyenkor mi a teendő ?
-
Blue@X
senior tag
Na megjelent a Sprint Hero-hoz a 2.1. Így valószínűleg hamarosan érkezik az európai változathoz is a frissítés...
Sprint Hero 2.1 -
tothl
addikt
válasz
P3TR!CK #4317 üzenetére
Ha Hero-d van, akkor meg kell vizsgálnod milyen ROM -od van jelenleg, ha túl új, akkor vissza kell butítani régebbire. Szóval Unbranded European Users -re vonatkozó részt megcsinálod utána követed a leírást.
Ha az AmonRa recovery megvan utána olyan főzött rom -ot raksz a gépre amilyet csak akarsz.A Sprint/T-Mobile satöbbi azoknak kell, akiknek szolgáltatós "branded" Hero -juk van, mert ezt át kel alakítani, hogy "Hero" -ként azonosítsa magát ne mondjuk G2 Touch -ként.
Ha G2 Touch-od van akkor nem úszod meg a goldcardolást. -
KaoszTom
aktív tag
Megtaláltam a megoldást arra, hogy a főzött romokból kiszedték a "Use only 2G networks" opciót. Van egy progi ami bevisz a phone info-ba, ahol álíltható, hogy 2G-3G.
A következők választhatők:
WCDMA preferred: Elsősorban 3G
GSM Only: Csak 2G
WCDMA only: Csak 3GNekem a "csak 2G" elég hasznos, mert egész nap kell, hogy menjen a net a céges levelek miatt, ehhez elég a 2G és így sokkal tovább bírja az aksi.
-
P3TR!CK
senior tag
Sziasztok!
A Mai nappal én is boldog HTC Hero tulajdonos lettem. Nagyon tetszik a készülék - de, mint kezdő Android-os emberke - szükségem lenne egy-két dologban segítségre.
1. kérdésem: A Root-olást ez alapján bevállalhatom ? Működő módszer ? Nem lehet elrontani semmit ? A linken lévő 1. pontot nem nagyon értem.
2. kérdésem: Ha ez meg van, akkor ez alapján csak simán feltöltöm a Főzött ROM-ot és kész ? Alapból Root jogom lesz ? Vagy az első kérdésemet nem is kell megcsinálnom, csak egyből Főzött ROM ?
3. kérdésem: Milyen programmal/hack-kel tudnám elérni, hogy a Hero-mon tudjak Bluetooth-on keresztül fájlt küldeni/fogadni ?
4. kérdésem: Számítógépre letöltött programokat, stb., mivel tudom rátelepíteni a készülékre ?
5. kérdésem: Láttam, hogy vannak a készülékhez Audio Hack-ek. Ebből tudna nekem valaki ajánlani egyet, ami jól működik, szépen megerősíti a Headset hangerejét ?
A témában szereplő Hero egy kártyafüggetlen fehér változat.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeket, elnézést a sok kérdezősködésért, de ebbe is bele kell jönni.
-
Istwan
tag
Emberek lehet valahogy fixálni az ikonokat a föképernyökön? Hogy ne legyen véletlen elmozditás...
-
premete
veterán
Valami valóságalapja azért van, mert megjelent a Sprint weboldalán a frissítés 2.0-ra a HTC Herohoz, a HTC Syncre.vonatkozóan. Csakhogy ez Európában már fél éve kijött.
Szóval a hír igaz....csak nem Moszkvában, hanem Szentpéterváron, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogattak, hanem fosztogattak, de a többi stimmel. -
KaoszTom
aktív tag
Feltettem a Sense Hero 1.6-ot, és nagyon tetszik az átlátszó alsó 3 gomb, és az átlátszó felső sáv, amikor lehúzom. Ezeket más romra lehet telepíteni? Mert a többi kékség annyira nem teszik ebben a romban.
-
Criton
veterán
Sprint Herosok megkapták a 2.1 frissítést
-
premete
veterán
Nem tudom, találkoztatok-e már vele, de van a Marketen letölthető magyar Anysoftkeyboard, két ízben, 3 soros, csak áé, illetve 4 soros, összes magyar ékezetes betű, valamint magyar szótár is:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest