- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyok13
csendes tag
Előrebocsátom: nem frissítettem még, az a rom van rajta, amit itthon rátettek 9.24-es verziószámmal. Egyrészt a telefon alapból nem ajánlja fel, másrészt, így legalább előjönnek a hibák, amik ROM függetlenek.
Az akku időről már nem írok, ha 2 óra sot van - játék nincs is a telefonomon, sem film - akkor az már ünnep. De, a héten előjött a telefonbeszélgetéseim során a beszélj hangosabban, pillanat, rossz a vétel, elnézést, megismételné, nem értettem szókapcsolatok ismételgetése a másik féltől.
Ma kicsit durvult a dolog, a SIM 2 nem érhető el, bár nem jelzi semmi, a szám nem hívható. Amikor megpróbáltam róla hívást indítani, akkor az kisvártatva sikerült, de tényleg akkor kapcsolódott rá a hálózatra, mert bejött több SMS is. Nem nagy forgalmú a kártya, ezért nem tűnt fel, de ez óriási hiba. Eddig ezekkel nem volt baj, most már de... ROM-ot nem frissítek, mert így legalább még WIFI-ről nem dobál, mint az új csodacuccokkal. Továbbra is a nem ajánlott kategória nálam,
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest