- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Ebben egyetértek, de nemérted, hogy aki el akar adni az megszivja
, mert örül ha szabadul tőle alacsony áron...aki meg megveszi jól jár, mert nyilván gagyibb gépe volt, és most neki az S939 lesz az istenkirály konfig
Én most mint volt S939 tulaj mondom el a véleményem, bukta aki megtartja, ez a véleményem...aki meg megveszi az jól jár, mert nyomott áron jut hozzá -
VargaI
senior tag
hát nemtudom, te hogy vagy vele, de nekem 24/7 online a gépem, XP SP2, 14-15 háttérben futó program, ami kicsit hazavágja a rendszert, de ezek alá nem adok, valamint a 100Mbit-es kapcsolat elég jól be tudja terhelni a gépet, így nekem pl egy x2 3800+ már elég lenne
Szten Márs 46# Másrészt azért az AMD nem hiszem hogy jobban lehuzkodja az embereket mint az Intel szokta
Intel kb egy hónapja csökkentette felére a procijai árát, szóval volt rajt haszon vastagon eddig,( meg még most is van rajt az is biztos), de AMD mivel egyből gyártósorról el tud adni mindent procit, így erre még nincsen rákényszerítve, majd ha kijön a conroe akkor muszály lesz neki, csak nem tudom meddig mehet le, mivel ők még 90nm-en gyártanak ami ugye drágább mint az Intel a 65nm-esei (pl:AMD x2 3800+ ára alig esett valamit 1-2 év alatt amióta kint van, míg más cuccoknál ennyi idő alatt sokszor több mint 50% az infláció) -
anjani182
őstag
Egyenlőre én sem fogok semmit venni, ezt már elkönyveltem, de szerintem erre az AM2-re váltás most még semmit nem ér...kb. annyit, hogy elértéktelenedik az S939, és vegyél újat, mert különben buksz egy csomót
Ezért haragszok most az AMD-re
Amióta megvettem a 3500+-t, egy fillérrel nem csökkentették az árait, lassan ennek 9-10 hónapja!!!
Hát kéremszépen ezért nem vagyok én velük kibékülve, van egy 805-öm is, 3.2-őn használom, nekem ne mondja senki, hogy játékok alatt nem megy annyi FPS-el, mint pl egy 4200 X2-őn, vagy ha nem is megy, akkor sem szaggat...és a 2 proci ára között igencsak nagy a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged