- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Már megbocsáss, de PH! Nagyúr létedre miért bolondozol le?
Szerinted engem érdekel, hogy neked hány évig jó az S939? Ha nekem 9 hónapig volt elég, akkor addig...nehogy már lehülyézzék az embert, mert el merte adni, és mert újabbat tud venni, mert megteheti
Ébredjél már fel, én dolgom nem? -
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #119 üzenetére
Nagyon nagyra van magával...mi jogon szól be nekem? Miköze hozzá, hogy ki mit vesz? Vagy már akinek kicsit több pénze van, az már nem szólhat hozzá egy témához? Mert egyből támadni kell az álláspontját...pfff
-
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #87 üzenetére
A használhatósága az nem csökken, csak az értéke, ez tény, de nekem 2 gépem van, egyik mindig is gamer konfig volt, amit állandóan cserélek, a másik most egy Barton 3000, 512DDR, 9550GE, 17'' TFT satöbbi, ezen meg elvagyok amikor épp nincs konfigom, mint most
-
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #77 üzenetére
Mondom, hogy most nem veszek, kivárok, eladtam a lapom, procim, ramokat, és a VGA-t, elég jó pénzt kaptam értük, ebből futni fogja Conroe-ra, meg GeForce8-ra
Bár ha az AMD csökkenti az árait, akkor talán AM2-őt veszek...
-
anjani182
őstag
Ebben egyetértek, de nemérted, hogy aki el akar adni az megszivja
, mert örül ha szabadul tőle alacsony áron...aki meg megveszi jól jár, mert nyilván gagyibb gépe volt, és most neki az S939 lesz az istenkirály konfig
Én most mint volt S939 tulaj mondom el a véleményem, bukta aki megtartja, ez a véleményem...aki meg megveszi az jól jár, mert nyomott áron jut hozzá -
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #64 üzenetére
Azt írtam, hogy elvi kérdés IS, magyarul ha megtehetem megveszem az újabbat...
i
Ismétlem önmagam, drága marad az AMD, még mindig...akkor miért vennék azt? Játékra jó az Intel is, legalább tud annyit... -
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Te tudod...képzeld nekem számít, és gyorsba el is adtam 2 hete, örültem, hogy szabadultam...itt nem arról van szó, hogy a gépem lasabb lenne, hanem ez egyfelől elvi kérdés is, másrészt a kutyának se kell amint kijön az AM2, túlzottan fogalmaztam a lényeg, hogy a kereslet csökken iránta
-
anjani182
őstag
válasz
Szten Márs #46 üzenetére
Jójó az merész volt, bárcsak úgyis lenne, Én megútáltam az AMD-t
-
anjani182
őstag
Egyenlőre én sem fogok semmit venni, ezt már elkönyveltem, de szerintem erre az AM2-re váltás most még semmit nem ér...kb. annyit, hogy elértéktelenedik az S939, és vegyél újat, mert különben buksz egy csomót
Ezért haragszok most az AMD-re
Amióta megvettem a 3500+-t, egy fillérrel nem csökkentették az árait, lassan ennek 9-10 hónapja!!!
Hát kéremszépen ezért nem vagyok én velük kibékülve, van egy 805-öm is, 3.2-őn használom, nekem ne mondja senki, hogy játékok alatt nem megy annyi FPS-el, mint pl egy 4200 X2-őn, vagy ha nem is megy, akkor sem szaggat...és a 2 proci ára között igencsak nagy a különbség -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest