- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
hát nemtudom, te hogy vagy vele, de nekem 24/7 online a gépem, XP SP2, 14-15 háttérben futó program, ami kicsit hazavágja a rendszert, de ezek alá nem adok, valamint a 100Mbit-es kapcsolat elég jól be tudja terhelni a gépet, így nekem pl egy x2 3800+ már elég lenne
Szten Márs 46# Másrészt azért az AMD nem hiszem hogy jobban lehuzkodja az embereket mint az Intel szokta
Intel kb egy hónapja csökkentette felére a procijai árát, szóval volt rajt haszon vastagon eddig,( meg még most is van rajt az is biztos), de AMD mivel egyből gyártósorról el tud adni mindent procit, így erre még nincsen rákényszerítve, majd ha kijön a conroe akkor muszály lesz neki, csak nem tudom meddig mehet le, mivel ők még 90nm-en gyártanak ami ugye drágább mint az Intel a 65nm-esei (pl:AMD x2 3800+ ára alig esett valamit 1-2 év alatt amióta kint van, míg más cuccoknál ennyi idő alatt sokszor több mint 50% az infláció)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest