Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Egyenlőre én sem fogok semmit venni, ezt már elkönyveltem, de szerintem erre az AM2-re váltás most még semmit nem ér...kb. annyit, hogy elértéktelenedik az S939, és vegyél újat, mert különben buksz egy csomót
Ezért haragszok most az AMD-re
Amióta megvettem a 3500+-t, egy fillérrel nem csökkentették az árait, lassan ennek 9-10 hónapja!!!
Hát kéremszépen ezért nem vagyok én velük kibékülve, van egy 805-öm is, 3.2-őn használom, nekem ne mondja senki, hogy játékok alatt nem megy annyi FPS-el, mint pl egy 4200 X2-őn, vagy ha nem is megy, akkor sem szaggat...és a 2 proci ára között igencsak nagy a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest