Új hozzászólás Aktív témák
-
zombikiller
tag
boccs igazad van egy kicsit elszóltam magam, mert hát ki tudja azért nem lehetetlen, hogy jó lesz az a hangszigeteés bár én személy szerint nem sok esélyt látok rá bár gondolom úgyis le lesz majd tesztelve és akkor majd meglátjuk ha összejön akkor respect for nexus. Bár mondjuk nálam pl rohadt hangos az egész gép a CPU ventitől meg eleve elég szellős a kialakítása háznak, bár szerintem nem is fontos, hogy csendes kialakítású legyen egy ház vagy maga a gép mert egy idő után úgyis hozzászokik az ember és nem foglalkozik az ember , nálam mondjuk az ilyen akkor lenne hasznos, hogyha hajnalig sunyiban gépeznék, így kevesebb eséyllel költeném fel az ősöket XD
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- EK-Quantum Velocity2 D-RGB - 1700 Nickel + Plexi WHITE
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest