- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
zombikiller #26 üzenetére
Én viszont azt nem igazán értem, hogy hogyan lehet hozzászokni a zajhoz... Persze, akinek nincs elég pénze, az nyilván nem fog ilyen-olyan ventiket meg ''hangszigetelt'' házat venni, ez rendben is van. De azok közül, akiknek van lehetőségük a megfontolásra, szerinted hányan használják egész nap a gépüket? Vagy hányan használják éjszaka? Olyan is van, akit egyszerűen csak zavar a zúgás. Rengeteg embernek elég fontos ez a téma, nem csoda, hogy egyre inkább fordulnak e felé a gyártók is...
Na most, hogy ez a ház milyen lesz, azt majd meglátjuk, én nem tudok róla semmit mondani.
Más: valaki írta a P180-ról is, hogy parasztvakítás. Én több tesztet elolvastam róla, és szinte mindenhol azt írták, hogy ez az egyik leghalkabb ház, amit eddig próbáltak. Fórumozók körében olvashattam negatív véleményeket, de a legtöbb tulajdonos elégedett volt vele. Ha valaki azt hitte, hogy NINCS hangja, és megvette, az biztos csalódott volt, de itt inkább az elvárásokkal van baj, mint magával a házzal. Igaz, hogy drága, de attól még lehet valami jó (szerintem). -
engusz
veterán
válasz
zombikiller #26 üzenetére
Na jó, de te egy 3 GHz-es P4-re és a hűtőjére alapozol. A Caterpillar-ban egy kisebb Core 2 Duo-s vagy Ahtlon 64 X2-es konfigurációt képzelnék el, ahol a gyári hűtő duruzsolna csendben vagy valami hasonszőrű, de halkabb.
Igazad van. Egy-két átofogó teszt és beigazolódnak a feltételezések.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest