- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #127 üzenetére
Értem
Ha én most fejlesztenék vidkarit akkor annyiba kerülne mint egy ps2 chip elve.
Lehet, hogy én reagálom túl a dolgokat.Én a ps3 ra gondoltam. Az új hardverek mindig veszteségesek.... Ideig óráig.
Részvét. Én eddig pc re csak aBlizzard játékért adtam ki ennyit. 1*De az meg is érte. Az már más, hogy nincs rá sok időm.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Steelheart #124 üzenetére
Az nem vitás, hogy egyik piac sincs veszélyben.
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #120 üzenetére
Azt honnan szülted, hogy megjelenéskor rohanok megvenni? Írtam volna valahol?
Talán az egyeteln dolog amiben hasonlóan gondolkodunk az ez. Vagyis, hogy nem kell kényszerűen frisset, ropogósat elsőnek vásárolni. Bár te jobban állsz
Nekem csak 4 éves az FSP tápom, egy éves az egerem(szétesett az előző
) és a mobilom is jó régi volt amit csak azért cseréltem le mert édesapám nem tudta kezelni az övét és nekem adta. Ps2 m is csak tavaly előtt lett és meg sem közelítette az általad említett százezres álomhatárt.Szóval nem kapkodok el semmit.
Amúgy szerintem ellent mondassz magadnak mert mondjuk ha konzolt veszel és a játékokat csak elkalózkodod valahonnan akkor éppenhogy megkárosítod a céget ugyanis ezeket a gépeket nyomottáron, előállítási költség alatt adják el és a játékok eladásából várják a profitot. Szóval nem áll stabil lábakon az amit írsz. A psp ről nem mondok véleményt, mert még nem is láttam élőben de állítólag jó sok mindent tud, nem csak játszani lehet vele. Mondjuk 80k ért soknak tűnik.
rtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2.
Nem kell egyből megvenni ennyi. A kezdő árat én is sokalltam annó.(ne is lett) Ps2 vel is el lehet majd még lenni egy jó darabig. Ebben a konzol buliban meg nem a hardver a lényeg hanem a játékok. A jobbnál jobb játékok. Persze PC re is vannak jó játékok de a konzolosok mások. Nem jobbak, nem rosszabbak. Más az élmény, más a vonzerő bennük .
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #111 üzenetére
Nem állok le vitatkozni veled ezen, szerintem rosszul látod a világot persze egy nagyon trendi világnézettel de rosszul. Legalábbis az írásaidból ez jön le. Ráadásul egy irányba gondolkozol. Szerinted a pc d folyamatos fejlesztgetésével nem szednek ki több pénzt a szebedből?
-
tjhooker464
őstag
válasz
Steelheart #99 üzenetére
KOTOR t próbáltad már?
-
tjhooker464
őstag
Amikor consolt veszel, veszünk, mi magunk vágjuk magunk alatt a fát. Bizony bizony, önként és dalolva adjuk fel szabadságunkat, és dugjuk fejünket a hurokba. Lesz! Sőt már van is olyan játék, ami nem jelenik meg a másik consolra. És ha te azzal is akarsz játszani, venned kell olyat is.
Mindig is voltak ilyenek de én nem adok fel semmilyen szabadságot amikor a saját szórakozásomra adok ki pénzt. Épp ez a szabadság, hogy eldönthetem mit akarok. Ha nem lenne három konzol akkor nem lenne verseny és nem jönne ennyi jó game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Windows 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest