Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Nem rád értettem, hanem álltalánosan, mert ez a trendi.
Én újat újjal hasonlítottam össze, de nem a 120eFt os VGA-t számoltam, hanem középkategóriást, ami azonos képességű a consollal.
Nem hinném, h. ellentétbe kerültem volna egyetlen h.sz.-emmel is, egy pillanatig sem firtattam, h. megveszem bármihez is az eredeti gamest vagy sem. Csupán a harwerről beszélünk. Nyomott ár? Ezt nem mondod komolyan!! Fillérek. Ezt komolyan mondom fillérekbe kerülnek a harwerek. Nézd meg a Sony 2003-2005-ös össz bevételét, nyugodtan keress rá googlellel, vond ki belőle a PSX-et, és vard fel az állad h. mennyit profitált a maradék, TV, PC, porszívó, fogkefe, papírzacskó és minden más termékébő. Ne kezdj majd el anyázni. Én már nem emléxem a pontos számokra azért nem írok semmit.
Igen, kevés gamest írnak meg minden perifériára.
Tört BF2-vel kezdtem. Az EA megszivatta a fél világot. EA EU ranked szervereken játszottunk a gamessal, aztán jöttek a patch-ek, és mi megvettük. 12K-ért. Életembe még nem adtam összesen ennyit játékért mint ezért az egyért. Sokkal többen vették meg sztem mint ha nem kostolhattak volna bele. Jó lehet, h. most már szinte jáchatatlan fos lett az egész az elmebeteg, hozzánemértésről árulkodó patchek miatt. Jan. 31.-én voltam fent utoljára rankeden, pedig nem sok pont kellene a következő rangig. És ezzel az uccsó gémmel ki is fizettem minden idők összes játékát.
Igen, lehet hogy most veszek egy XBOX-ot, mert állítólag le lehet vel játszani mpeg4-et is valami szoftveres frissítésnek köszönhetően (nem értek hozzáMeg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK!
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Ez az, azért más a konzol játék, és más a PC-s. Van persze sok átfedés, és ha megoldható, PC-n játszom. De hát milyen már PC-n egy Tekken, vagy konzolon az AgeOf?
Mondom, egészen biztos, hogy minden platformra megmarad legalább a jelenlegi játékkínálati arány. Én nem mondtam, hogy PC jobb, mint konzol, de az ellenkezőjét sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX 1650 super
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest