- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
válasz
#19103744 #120 üzenetére
Azt honnan szülted, hogy megjelenéskor rohanok megvenni? Írtam volna valahol?
Talán az egyeteln dolog amiben hasonlóan gondolkodunk az ez. Vagyis, hogy nem kell kényszerűen frisset, ropogósat elsőnek vásárolni. Bár te jobban állsz
Nekem csak 4 éves az FSP tápom, egy éves az egerem(szétesett az előző
) és a mobilom is jó régi volt amit csak azért cseréltem le mert édesapám nem tudta kezelni az övét és nekem adta. Ps2 m is csak tavaly előtt lett és meg sem közelítette az általad említett százezres álomhatárt.Szóval nem kapkodok el semmit.
Amúgy szerintem ellent mondassz magadnak mert mondjuk ha konzolt veszel és a játékokat csak elkalózkodod valahonnan akkor éppenhogy megkárosítod a céget ugyanis ezeket a gépeket nyomottáron, előállítási költség alatt adják el és a játékok eladásából várják a profitot. Szóval nem áll stabil lábakon az amit írsz. A psp ről nem mondok véleményt, mert még nem is láttam élőben de állítólag jó sok mindent tud, nem csak játszani lehet vele. Mondjuk 80k ért soknak tűnik.
rtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2.
Nem kell egyből megvenni ennyi. A kezdő árat én is sokalltam annó.(ne is lett) Ps2 vel is el lehet majd még lenni egy jó darabig. Ebben a konzol buliban meg nem a hardver a lényeg hanem a játékok. A jobbnál jobb játékok. Persze PC re is vannak jó játékok de a konzolosok mások. Nem jobbak, nem rosszabbak. Más az élmény, más a vonzerő bennük .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest