Új hozzászólás Aktív témák

• Steelheart

senior tag

válasz _ocsisajt #90 üzenetére

Én csak aszontam, hogy nem kell olyanokkal érvelni a PC ellen, hogy konzolra több jól kivitelezett game jelenik meg, mert az nem a technológiától vagy üzlettől függ, hanem hogy a PC-re készülő gameket elgagyizzák-e a készítők vagy sem. Ugye felhoztam itt épp a Fable-t.

Énnekem kissé nagyobb elvárásaim vannak egy játékkal szemben. Legyen minden téren nagyon ott, ne csak grafikailag, ne csak történetileg, ne csak kidolgozottságban, egyszóval legyen fullosan összekomponálva. Ilyen pedig nem csak PC-n van kevés, hanem mindenhol. Felőlem lehet fullgraf, mint a Doom3, ha 0 a történet, nem játszom vele mert gagyi. Vagy jó történet és filozófiai háttér - mint amit linkeltél, nemtom, én sosem fogok azzal a gammel játszani, így nem ismerhetem -, ha a graf meg elég... khm. WoW-al sem játszom, pedig tehetném, de a graf elavult és gagyin néz benne ki a harc is, béna az animáció. GW-vel sem játszom már, mert annak meg épp a játékélménye semmi, miután kitolja az ember a PvE részt.

Álmom, hogy egyszer jön egy RPG, és minden kritériumomnak megfelel :) (Ja, és nem manga, hanem inkább valami gótikus monumentális cuccos.) A Blizzard jövőjébe még esetleg belefér egy ilyen.

Hogy a témához is kapcsolódjon kissé a hozzászólásom, sztem egy nyugati - vagy épp távolkeleti - átlagos gamernek nem jelent problémát sem a PC, sem akár mind3 nagyobb konzol megvásárlása egyszerre. Ha kijön egy jó game akármelyik platformra, azt tudja is ynomni. Szal ha a PC-játékipar esetleg már nagyon haldokolna, és kijönne rá egy fullextrás game, ami nagyon jó, akkor annak nem lenne kevesebb esélye a nagy bevételekre, mint a konzolosoknak.

(Egyébként ha én filozofikus dolgokat akarok, akkor könyvet olvasok. Mellesleg az idézett rész abból a gameből nagyon nem tetszett, bár jó ötlet meg nem tudom, hogy ott arra mangáéknál hogy is látják a világot, csak hát az én világszemléletemmel... én ott fogtam volna a DVD-t és jó mélyre bepakoltam volna a CD-dobozomba.)

Új hozzászólás Aktív témák