- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
_ocsisajt #90 üzenetére
Én csak aszontam, hogy nem kell olyanokkal érvelni a PC ellen, hogy konzolra több jól kivitelezett game jelenik meg, mert az nem a technológiától vagy üzlettől függ, hanem hogy a PC-re készülő gameket elgagyizzák-e a készítők vagy sem. Ugye felhoztam itt épp a Fable-t.
Énnekem kissé nagyobb elvárásaim vannak egy játékkal szemben. Legyen minden téren nagyon ott, ne csak grafikailag, ne csak történetileg, ne csak kidolgozottságban, egyszóval legyen fullosan összekomponálva. Ilyen pedig nem csak PC-n van kevés, hanem mindenhol. Felőlem lehet fullgraf, mint a Doom3, ha 0 a történet, nem játszom vele mert gagyi. Vagy jó történet és filozófiai háttér - mint amit linkeltél, nemtom, én sosem fogok azzal a gammel játszani, így nem ismerhetem -, ha a graf meg elég... khm. WoW-al sem játszom, pedig tehetném, de a graf elavult és gagyin néz benne ki a harc is, béna az animáció. GW-vel sem játszom már, mert annak meg épp a játékélménye semmi, miután kitolja az ember a PvE részt.
Álmom, hogy egyszer jön egy RPG, és minden kritériumomnak megfelel(Ja, és nem manga, hanem inkább valami gótikus monumentális cuccos.) A Blizzard jövőjébe még esetleg belefér egy ilyen.
Hogy a témához is kapcsolódjon kissé a hozzászólásom, sztem egy nyugati - vagy épp távolkeleti - átlagos gamernek nem jelent problémát sem a PC, sem akár mind3 nagyobb konzol megvásárlása egyszerre. Ha kijön egy jó game akármelyik platformra, azt tudja is ynomni. Szal ha a PC-játékipar esetleg már nagyon haldokolna, és kijönne rá egy fullextrás game, ami nagyon jó, akkor annak nem lenne kevesebb esélye a nagy bevételekre, mint a konzolosoknak.
(Egyébként ha én filozofikus dolgokat akarok, akkor könyvet olvasok. Mellesleg az idézett rész abból a gameből nagyon nem tetszett, bár jó ötlet meg nem tudom, hogy ott arra mangáéknál hogy is látják a világot, csak hát az én világszemléletemmel... én ott fogtam volna a DVD-t és jó mélyre bepakoltam volna a CD-dobozomba.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest