- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#19103744 törölt tag válasz  tjhooker464

üzenetére tjhooker464

üzenetéreNem rád értettem, hanem álltalánosan, mert ez a trendi. 
 Én újat újjal hasonlítottam össze, de nem a 120eFt os VGA-t számoltam, hanem középkategóriást, ami azonos képességű a consollal.
 Nem hinném, h. ellentétbe kerültem volna egyetlen h.sz.-emmel is, egy pillanatig sem firtattam, h. megveszem bármihez is az eredeti gamest vagy sem. Csupán a harwerről beszélünk. Nyomott ár? Ezt nem mondod komolyan!! Fillérek. Ezt komolyan mondom fillérekbe kerülnek a harwerek. Nézd meg a Sony 2003-2005-ös össz bevételét, nyugodtan keress rá googlellel, vond ki belőle a PSX-et, és vard fel az állad h. mennyit profitált a maradék, TV, PC, porszívó, fogkefe, papírzacskó és minden más termékébő. Ne kezdj majd el anyázni. Én már nem emléxem a pontos számokra azért nem írok semmit.
 Igen, kevés gamest írnak meg minden perifériára.
 Tört BF2-vel kezdtem. Az EA megszivatta a fél világot. EA EU ranked szervereken játszottunk a gamessal, aztán jöttek a patch-ek, és mi megvettük. 12K-ért. Életembe még nem adtam összesen ennyit játékért mint ezért az egyért. Sokkal többen vették meg sztem mint ha nem kostolhattak volna bele. Jó lehet, h. most már szinte jáchatatlan fos lett az egész az elmebeteg, hozzánemértésről árulkodó patchek miatt. Jan. 31.-én voltam fent utoljára rankeden, pedig nem sok pont kellene a következő rangig. És ezzel az uccsó gémmel ki is fizettem minden idők összes játékát.
 Igen, lehet hogy most veszek egy XBOX-ot, mert állítólag le lehet vel játszani mpeg4-et is valami szoftveres frissítésnek köszönhetően (nem értek hozzá Meg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK! Meg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK! 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK!
 Meg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK!