- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen SSD-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #122 üzenetére
Nem rád értettem, hanem álltalánosan, mert ez a trendi.
Én újat újjal hasonlítottam össze, de nem a 120eFt os VGA-t számoltam, hanem középkategóriást, ami azonos képességű a consollal.
Nem hinném, h. ellentétbe kerültem volna egyetlen h.sz.-emmel is, egy pillanatig sem firtattam, h. megveszem bármihez is az eredeti gamest vagy sem. Csupán a harwerről beszélünk. Nyomott ár? Ezt nem mondod komolyan!! Fillérek. Ezt komolyan mondom fillérekbe kerülnek a harwerek. Nézd meg a Sony 2003-2005-ös össz bevételét, nyugodtan keress rá googlellel, vond ki belőle a PSX-et, és vard fel az állad h. mennyit profitált a maradék, TV, PC, porszívó, fogkefe, papírzacskó és minden más termékébő. Ne kezdj majd el anyázni. Én már nem emléxem a pontos számokra azért nem írok semmit.
Igen, kevés gamest írnak meg minden perifériára.
Tört BF2-vel kezdtem. Az EA megszivatta a fél világot. EA EU ranked szervereken játszottunk a gamessal, aztán jöttek a patch-ek, és mi megvettük. 12K-ért. Életembe még nem adtam összesen ennyit játékért mint ezért az egyért. Sokkal többen vették meg sztem mint ha nem kostolhattak volna bele. Jó lehet, h. most már szinte jáchatatlan fos lett az egész az elmebeteg, hozzánemértésről árulkodó patchek miatt. Jan. 31.-én voltam fent utoljára rankeden, pedig nem sok pont kellene a következő rangig. És ezzel az uccsó gémmel ki is fizettem minden idők összes játékát.
Igen, lehet hogy most veszek egy XBOX-ot, mert állítólag le lehet vel játszani mpeg4-et is valami szoftveres frissítésnek köszönhetően (nem értek hozzáMeg ugye van benne vinyó is amit CSERÉLHETEK!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest