- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tjhooker464 #118 üzenetére
Dehogynem teljesen igazad van ebben. Csak azt nem veszed figyelembe, h. 6 éve használom ugyan azt a kiválló minőségű EIZO F78-as monitoromat. Vagy azt, h. vettem még 1GB RAM-ot, mert kevésnek találtam, vagy h. 5 éves DTK tápom ma is jól szolgál, vagy 4 éves, még ma is garanciális MX500-as egerem szintúgy, a billenytyű, a vinyók szintúgy a DVD, a TV kari, a SCSI RAID. hálókártya, kártyaolvasó, ház, Bluetooth, infra, hangkártya, nyomtató stb. Te, amikor consolt veszel, bár a régi consolodban is jó lenne az eszköz, de az újjal újra megfizettetik veled. Nem vagyok ellene a fejlődésnek félre ne értsd.
Írtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2. Megjelenésekor százezerért ugyanmá. A PSP egy naon faintos kis kütyü. De ki van kiért? Én vagyok azért a sz@rért, vagy ő van énértem? Mert h. 80 ropit nem adok érte az olyan biztos mint ahogy most írok. éspedig azért nem, mert tudom mi van a külcsíny mögött. Mobilom egy T610-es, és az is marad, amíg szét nem hullik. Mondhatnánk ezt az iparágat is, hisz ott is ez megy. Mosolygós szőke picsa mutatja, te meg rohansz a boltba mert ez a trendi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest