Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tjhooker464 #118 üzenetére

Dehogynem teljesen igazad van ebben. Csak azt nem veszed figyelembe, h. 6 éve használom ugyan azt a kiválló minőségű EIZO F78-as monitoromat. Vagy azt, h. vettem még 1GB RAM-ot, mert kevésnek találtam, vagy h. 5 éves DTK tápom ma is jól szolgál, vagy 4 éves, még ma is garanciális MX500-as egerem szintúgy, a billenytyű, a vinyók szintúgy a DVD, a TV kari, a SCSI RAID. hálókártya, kártyaolvasó, ház, Bluetooth, infra, hangkártya, nyomtató stb. Te, amikor consolt veszel, bár a régi consolodban is jó lenne az eszköz, de az újjal újra megfizettetik veled. Nem vagyok ellene a fejlődésnek félre ne értsd.
    Írtam már, legyen jó consol, de megfizethető áron, ár érték arányban. Anno egy közepes PC-is többet tudott mit PS1-2. Megjelenésekor százezerért ugyanmá. A PSP egy naon faintos kis kütyü. De ki van kiért? Én vagyok azért a sz@rért, vagy ő van énértem? Mert h. 80 ropit nem adok érte az olyan biztos mint ahogy most írok. éspedig azért nem, mert tudom mi van a külcsíny mögött. Mobilom egy T610-es, és az is marad, amíg szét nem hullik. Mondhatnánk ezt az iparágat is, hisz ott is ez megy. Mosolygós szőke picsa mutatja, te meg rohansz a boltba mert ez a trendi.

Új hozzászólás Aktív témák