Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Érdekes vélemények hangzottak itt el:) Én korántsem hiszem, h. belátható időn bellül jobb lesz egy consol is, mint egy PC. Éspedig ennek nem más, mint az üzlet az oka. Nagyságrendekkel nagyobb haszon forog a PC-ben, mint egy consolban. És ráadásul a consolgyártásból 99% gyártó kizáratott. ATI, NV nem ad majd el jó GPU-t? Volt trónon a VOODOO is? Emlékszik itt valaki erre a névre? Majd nem fognak az ATI-ra és az NVidiára sem, ha nem tesz eleget a kérésnek. Jön egy új, mint ahogy ők jöttek, és emlékezni sem fognak majd rájuk. Nos ezek, mit pl. az AMD, Intel, VIA, és a belőlük élő sok ezer gyártó biztos tapsol ahhoz, h. ők is kimaradtak. Míg az egyik oldalon az Apple az IBM és a Motorola a maga ki s PowerPC chipjével, addig az AMD, és az INTEL meg csak néz, h. jé, ezek nélkülöznek bennünket!:( De kár:((( Ennek tükrében, amiket feljebb írtatok ugye nem gondoljátok komolyan!? (és most itt csak a chip gyártókról esett szó)

Kalózmásolatok. Ezzel érvelni a PC ellen... 20 percig röhögtem:) Több consolos games van törve a neten, mint eredeti a boltokban. Ráadásul minden sarkon árulják, és hatalmas pofonokat kaphatsz, ha legalább 2 db-ot nem veszel kemény 300-500Ft-ért. Túl azon, h. hamarabb jutsz így hozzá, mit ha boltban vennéd.

És számomra a legfontosabb. Min nézed a consolt? Talán csak nem egy TV-n? Ugyanmá kérem, mégis minek ebben a colnsolba nem is tom milyen bika chip, mikor nevetséges felbontásba, és így részletgazdagságba nézed? HDTV? most fél óra röhögés jön. Mert ugye a PC-t monitoron nézed, és ha legalább nem tudod 1024x762-ben de inkább 1600x1200-on, akkor nyafogsz, h. milyen tré az egész. Én is szeretnék egy consolt 60-80ezerért, mit egy PC-t 3-400e Ft-ért. de azt én már nem érem meg.

Új hozzászólás Aktív témák