Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes vélemények hangzottak itt el
Én korántsem hiszem, h. belátható időn bellül jobb lesz egy consol is, mint egy PC. Éspedig ennek nem más, mint az üzlet az oka. Nagyságrendekkel nagyobb haszon forog a PC-ben, mint egy consolban. És ráadásul a consolgyártásból 99% gyártó kizáratott. ATI, NV nem ad majd el jó GPU-t? Volt trónon a VOODOO is? Emlékszik itt valaki erre a névre? Majd nem fognak az ATI-ra és az NVidiára sem, ha nem tesz eleget a kérésnek. Jön egy új, mint ahogy ők jöttek, és emlékezni sem fognak majd rájuk. Nos ezek, mit pl. az AMD, Intel, VIA, és a belőlük élő sok ezer gyártó biztos tapsol ahhoz, h. ők is kimaradtak. Míg az egyik oldalon az Apple az IBM és a Motorola a maga ki s PowerPC chipjével, addig az AMD, és az INTEL meg csak néz, h. jé, ezek nélkülöznek bennünket!
De kár
Ennek tükrében, amiket feljebb írtatok ugye nem gondoljátok komolyan!? (és most itt csak a chip gyártókról esett szó)
Kalózmásolatok. Ezzel érvelni a PC ellen... 20 percig röhögtem
Több consolos games van törve a neten, mint eredeti a boltokban. Ráadásul minden sarkon árulják, és hatalmas pofonokat kaphatsz, ha legalább 2 db-ot nem veszel kemény 300-500Ft-ért. Túl azon, h. hamarabb jutsz így hozzá, mit ha boltban vennéd.
És számomra a legfontosabb. Min nézed a consolt? Talán csak nem egy TV-n? Ugyanmá kérem, mégis minek ebben a colnsolba nem is tom milyen bika chip, mikor nevetséges felbontásba, és így részletgazdagságba nézed? HDTV? most fél óra röhögés jön. Mert ugye a PC-t monitoron nézed, és ha legalább nem tudod 1024x762-ben de inkább 1600x1200-on, akkor nyafogsz, h. milyen tré az egész. Én is szeretnék egy consolt 60-80ezerért, mit egy PC-t 3-400e Ft-ért. de azt én már nem érem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én korántsem hiszem, h. belátható időn bellül jobb lesz egy consol is, mint egy PC. Éspedig ennek nem más, mint az üzlet az oka. Nagyságrendekkel nagyobb haszon forog a PC-ben, mint egy consolban. És ráadásul a consolgyártásból 99% gyártó kizáratott. ATI, NV nem ad majd el jó GPU-t? Volt trónon a VOODOO is? Emlékszik itt valaki erre a névre? Majd nem fognak az ATI-ra és az NVidiára sem, ha nem tesz eleget a kérésnek. Jön egy új, mint ahogy ők jöttek, és emlékezni sem fognak majd rájuk. Nos ezek, mit pl. az AMD, Intel, VIA, és a belőlük élő sok ezer gyártó biztos tapsol ahhoz, h. ők is kimaradtak. Míg az egyik oldalon az Apple az IBM és a Motorola a maga ki s PowerPC chipjével, addig az AMD, és az INTEL meg csak néz, h. jé, ezek nélkülöznek bennünket!
De kár
Ennek tükrében, amiket feljebb írtatok ugye nem gondoljátok komolyan!? (és most itt csak a chip gyártókról esett szó)