Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
szerintem kitalálnak nyugi valamit hogy az AMD-nek egy szem hátránya se legyen a késleltetésből.
és ha jól olvastam valahol az Intelbe is bele fog költözni a memória vezérlő a prociba???
mert akkor anál is ez lesz a helyzet nemde?
szerintem nem hülye az AMD cég hogy DDR3-ra válltson és közbe meg ne is legyen gyorsulás.
majd meglássuk a vak is ezt mondta
-
L3zl13
nagyúr
Megaherc kergetés: Maga az elv nem volt rossz. A baj, hogy nem tudták előre megjósolni, és végül kiküszöbölni a szivárgási gondokat. Így nem lehetett karban tartani a melegedést.
De ha bejött volna amit az Intel annak idején tervezett. (8 GHz-s P4) Akkor nem sokan mondanák, hogy nem csak az órajel számít... -
L3zl13
nagyúr
A késleltetés sokat számít, de már ddr2 is eléri lassan azt az órajelet, amikor ezt már kompenzálja a magas órajele. (És még mindig kevesebbet fogyaszt!)
A ddr3 hasonló, vagy még nagyobb órajeleket jelent, és kissebb késleltetést.
Nem tudom a csúcs tuningramokat menniyvel múlja felül, de a hagyományos DDR 400-at jócskán.
Márpedig a gépek nagy része nem tudingramokkal van szerelve, nincs húzva -> ezeknél jelentős gyorsulás lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Duplázni félévente
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest