Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
szerintem kitalálnak nyugi valamit hogy az AMD-nek egy szem hátránya se legyen a késleltetésből.
és ha jól olvastam valahol az Intelbe is bele fog költözni a memória vezérlő a prociba???
mert akkor anál is ez lesz a helyzet nemde?
szerintem nem hülye az AMD cég hogy DDR3-ra válltson és közbe meg ne is legyen gyorsulás.
majd meglássuk a vak is ezt mondta -
TeeJay
félisten
nem lepődnék meg ha lenne DDR 4-5-6 is pár év múlva
bár nekem ugyanmindegy mert itt a sebesség csak a tuningosoknak meg a játékosoknak számít.
nekem a netezéshez édesmindegy hogy milyen gyors
szerintem.
bár azé mióta gyors ram van a gépembe látványosan lehet gyorsan ugrálni az ablakok között ai mégiscsak jó -
TeeJay
félisten
vagy még annyi se.
nekem sima Hynix DDR 400 ram van és semmit se tuninigoltam rajta párba mennek dual chanel-be 512 RAM csak annyit csináltam hogy lentebb vettem az alapról az időzítést hogy ne olyan lajhár legyen.
ennyi.
sosem volt szándékom tovább húzni vagy ilyenek.
de aki ért ehhez mondja már meg hogy a DDR 3 hol van sebességbe???
1200MHz vagy mi??? mégtöbb attól is? -
TeeJay
félisten
na ez szép húzás az AMD-től
bár még semmit se tudok a DDR3 ramokról valaki mondhatna párat hogy miben jobb a DDR2-től
gondolom gyorsabb kevesebbet fogyaszt és jobb az időzítése is.
hát ez odakenhet az AMD prociknak és lesz ám speed dögivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged