- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a tranzakcióknál ráböksz egy előző utalásra és megnyomod az újra utalást, akkor igazad van.
Abban az esetben viszont, ha havonta egyszer utalok valamit, akkor nincs kedvem X oldalt visszapörgetni, míg megtalálom az előzőt arra a számlaszámra.
Ha gyorsan akarok egy partnernek, akkor simán az utalás alatt az új utalást választom, ami gyors, csak az a baj, hogy az itt elmentett partnereknél nincs az utalás közleménye elmentve, ekkor meg újra írhatom be. Egyik megoldás sem olyan gyors, mint a Smartbanknál az új utalás az elmentett űrlapokkal. Remélem így érthető, hogy mi zavar.
Én személy szerint nem írtam, hogy ez nagyhalál, nem tudom, honnan vettedPusztán csak annyi, hogy változtattak valamin, ami a részemről nem előrelépés, sőt.
De persze tudok ezzel együtt élni, nem omlik össze a világom e miatt. Jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb bajom. De szó nélkül azért nem hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest