Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Ez így most teljesen jó, és tényleg működik. Köszi a tippet
Valahogy nem találtam meg ezt a lehetőséget…
Ha még a lekötött betét feltörésének a lehetőségét is beleviszik, egy szavam se lesz az alkalmazásra.
Hogy pozitívat is mondjak róla, a felugró üzenet a tranzakciókról kifejezetten tetszik. -
zolnagy
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a tranzakcióknál ráböksz egy előző utalásra és megnyomod az újra utalást, akkor igazad van.
Abban az esetben viszont, ha havonta egyszer utalok valamit, akkor nincs kedvem X oldalt visszapörgetni, míg megtalálom az előzőt arra a számlaszámra.
Ha gyorsan akarok egy partnernek, akkor simán az utalás alatt az új utalást választom, ami gyors, csak az a baj, hogy az itt elmentett partnereknél nincs az utalás közleménye elmentve, ekkor meg újra írhatom be. Egyik megoldás sem olyan gyors, mint a Smartbanknál az új utalás az elmentett űrlapokkal. Remélem így érthető, hogy mi zavar.
Én személy szerint nem írtam, hogy ez nagyhalál, nem tudom, honnan vettedPusztán csak annyi, hogy változtattak valamin, ami a részemről nem előrelépés, sőt.
De persze tudok ezzel együtt élni, nem omlik össze a világom e miatt. Jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb bajom. De szó nélkül azért nem hagyom. -
zolnagy
őstag
Na pont ez az egyik. A korábbi elmentett adatok közül többet egyszerűen elfelejtett átmenteni az újba. Írtam a fejlesztőknek, nem tudják az okát.. A másik dolog, meg hogy csak a nevet és a bankszámlaszámot migrálták át az újba, a Smartbankban viszont el volt mentve a megjegyzés is, amit én elég sokszor használtam havi utalásoknál, amikor csak a hónapot kellett a szövegben átírni pl, most meg írhatom be az egész szöveget minden alkalommal. Plusz megcsinálták már ugyan a betét lekötést, de feltörés nincs a menüben. Múltkor pont kellett utalnom nagyobb összeget és nem törtem előtte fel otthon a betétet, de szerencsére még a Smartbank megolt, mert az új appal meg lettem volna lőve.
Plusz ez már egyéni szoc probléma, de nekem túl kicsik a betűk az újban, a régi bár rondább, de funkcionálisabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MÁV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest