- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nekem például 500Ft felett azonnal jön az SMS. Hogy pénzmozgás van a számlámon. Tehát rögtön látnám, ha valaki próbál vele valamit kezdeni. És azonnal letiltom a kártyát.
De ettől függetlenül én is készíttetek egy másod netes vásárlásra szánt kártyát, mert a hír első olvasatra megrémített.
-
nkmedve
őstag
Persze ez igy van, én se tartom minden pénzem egy számlán, de nem is lehet 5 bankkártyát tartani minden célra külön. Nekem egy kártyám van amire kapom a fizut és ezzel fizetek online és boltokban. Ezen általában csak annyi pénzt hagyok ami 1-2 hónapra elég, a többi (ha még marad
) megy a megtakaritási számlára (amihez nincs kártya). Eddig azt hittem, hogy ez a módszer igy működhet, és biztonságos, de úgy tűnik nem. Nem örülnék neki ha még csak az az 1 hónapi fizu is csak pikk-pakk eltűnne, mert egy online szolgáltatás nem titkosit rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- KEF Q550 Fekete hangfalpár garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest