- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Akciókamerák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Netes vásárlásra nem használunk fő kártyát (ez alól kivétel lehet, ahol a bankod oldalán kell megadni az adatokat, pl. elvira, de a fő szabály ez), hanem virtuális vagy bármilyen más alszámlát csináltatunk, amin kis mennyiségű pénzt tartunk. Ez minden banknál olcsón vagy ingyenesen elérhető. Ha nem, akkor azt a bankot ott kell hagyni. Fő kártyával neten vásárolni kb. olyan mint a családi vagyonnal járkálni a józsefvárosi piacon inkluzíve az ezüst eszcájg.
Az csak az amerikai filmekben van, hogy előkapom az amex goldot, bepötyögöm a kódot boldog-boldogtalannak, meg odaadom a pincérnek hadd vigye hátra, és mindenki mosolyog (esőben pedig táncra perdül). Ilyen már nincs.
---
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy anno nem adtam meg a főkártya adatokat valamilyen bolond szél miatt, de nem félek különösebben, 2 napig le lehet tiltatni a tranzakciót, és olyan még egyszer nincs, mint a Sony esetében, hogy titkosítatlanul vannak ott az adatok. A valve ennyire nem hülye, főleg hogy látták a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest