Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LackoMester #73 üzenetére
Netes vásárlásra nem használunk fő kártyát (ez alól kivétel lehet, ahol a bankod oldalán kell megadni az adatokat, pl. elvira, de a fő szabály ez), hanem virtuális vagy bármilyen más alszámlát csináltatunk, amin kis mennyiségű pénzt tartunk. Ez minden banknál olcsón vagy ingyenesen elérhető. Ha nem, akkor azt a bankot ott kell hagyni. Fő kártyával neten vásárolni kb. olyan mint a családi vagyonnal járkálni a józsefvárosi piacon inkluzíve az ezüst eszcájg.
Az csak az amerikai filmekben van, hogy előkapom az amex goldot, bepötyögöm a kódot boldog-boldogtalannak, meg odaadom a pincérnek hadd vigye hátra, és mindenki mosolyog (esőben pedig táncra perdül). Ilyen már nincs.
---
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy anno nem adtam meg a főkártya adatokat valamilyen bolond szél miatt, de nem félek különösebben, 2 napig le lehet tiltatni a tranzakciót, és olyan még egyszer nincs, mint a Sony esetében, hogy titkosítatlanul vannak ott az adatok. A valve ennyire nem hülye, főleg hogy látták a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest