Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
LackoMester #73 üzenetére
Netes vásárlásra nem használunk fő kártyát (ez alól kivétel lehet, ahol a bankod oldalán kell megadni az adatokat, pl. elvira, de a fő szabály ez), hanem virtuális vagy bármilyen más alszámlát csináltatunk, amin kis mennyiségű pénzt tartunk. Ez minden banknál olcsón vagy ingyenesen elérhető. Ha nem, akkor azt a bankot ott kell hagyni. Fő kártyával neten vásárolni kb. olyan mint a családi vagyonnal járkálni a józsefvárosi piacon inkluzíve az ezüst eszcájg.
Az csak az amerikai filmekben van, hogy előkapom az amex goldot, bepötyögöm a kódot boldog-boldogtalannak, meg odaadom a pincérnek hadd vigye hátra, és mindenki mosolyog (esőben pedig táncra perdül). Ilyen már nincs.
---
Egyébként én sem vagyok benne biztos, hogy anno nem adtam meg a főkártya adatokat valamilyen bolond szél miatt, de nem félek különösebben, 2 napig le lehet tiltatni a tranzakciót, és olyan még egyszer nincs, mint a Sony esetében, hogy titkosítatlanul vannak ott az adatok. A valve ennyire nem hülye, főleg hogy látták a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest