Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Persze ez igy van, én se tartom minden pénzem egy számlán, de nem is lehet 5 bankkártyát tartani minden célra külön. Nekem egy kártyám van amire kapom a fizut és ezzel fizetek online és boltokban. Ezen általában csak annyi pénzt hagyok ami 1-2 hónapra elég, a többi (ha még marad
) megy a megtakaritási számlára (amihez nincs kártya). Eddig azt hittem, hogy ez a módszer igy működhet, és biztonságos, de úgy tűnik nem. Nem örülnék neki ha még csak az az 1 hónapi fizu is csak pikk-pakk eltűnne, mert egy online szolgáltatás nem titkosit rendesen. -
nkmedve
őstag
-
nkmedve
őstag
Kérdés, hol lehet a jelszót megváltoztatni? Már egy fél órája keresem de se "Edit my Profile"-nál se "Account details"-ben nincs ilyen. Nem mintha számitana már.
Amúgy Gabe egy kicsit pontosabban is fogalmazhatott volna, hogy tudjuk pontosan mire számitsunk. Ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy a halom titkositás ellenére mindenkiről minden infót megszereztek és komolyan lehet félteni a bankszámlákat. Ha ez igy igaz akkor az nagyon gáz a Steam-re nézve, lehet többet soha nem is fogom használni, hanem kevésbé legális úton fogom beszerezni a játékokat (irom ezt úgy, hogy kb. 100 játékom van a Steam-es listában).
Ez igy most eléggé felidegesitett, menjek bankkártyát letiltani (pedig folyamatosan szükségem van rá) és heteket várjak amig kapok újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megy a megtakaritási számlára (amihez nincs kártya). Eddig azt hittem, hogy ez a módszer igy működhet, és biztonságos, de úgy tűnik nem. Nem örülnék neki ha még csak az az 1 hónapi fizu is csak pikk-pakk eltűnne, mert egy online szolgáltatás nem titkosit rendesen.