- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7 2013 wi-fi 32GB tabom van. A megjelenése után nem sokkal engedtem a 444-ről 502-re a frissítést, de mint ahogyan másoknak is, nekem sem tetszett! Visszatettem a 444-t, ami nálam nagyon bevált. Így ment kb. egy éve. A minap engedtem - az itt olvasható néhány pozitív hozzászólás miatt – a többször felkínált 511-re való frissítésnek. Egy órán belül települt az összes lépés. Az alapbeállítások után - semmi más prg. - kikapcsoltam a tabot. Kb. 7 óra múlva folytattam, de meglepett a 100-ról 72%-ra való merülés! Visszakerült néhány app, 2 navigáció. Játék nincs, face nincs! Most a Sygic rendszeresen lefagyott vagy el sem indult, video szaggat, akadozott, valamint az indokolatlan, korábban nem tapasztalt merülés miatt két nap után Toolkit segítségével visszatettem a 444-t. Látszólag minden rendben van! Ám azt veszem észre, hogy a felhasználható szabad terület igen kicsi lett! Közben értesítést kapok: Nem sikerült letölteni a rendszerfrissítést! Nincs elég hely a rendszerfrissítés letöltésére! Amit persze semmi képen nem vennék igénybe még egyszer! Vajon mi történt? Miért nem látszik az egész?
Na és a kérdés: mit kell tennem, hogy a teljes tárhely újra elérhető legyen -
El Gringo
senior tag
nem régen kérdeztem erről: [cd slot autós tartó]
Megrendeltem, bevált. Fektetve használom, az állóról nem tudok nyilatkozni. A fejének a tartóereje bitang erős, ebből nem esik ki a tablet - kivenni is alig lehet
a cd-be is jól belefeszül, 1-2 naponta egy kicsit utána kell húzni, azt annyi.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5195 üzenetére
Bluetoothon megosztva nem hiszem, hogy túl sokat merítene, gondolj a fülesekre. Az adatáramlás fogyasztana inkább többet, a folyamatos kommunikáció a toronnyal. Ez kábellel is így lenne. Unoka netezett így egyszer autóban 3 órán keresztül, nem vettem észre, hogy jelentősen merült volna a teló. Csak annyira, mintha azon netezett volna.
A jelelegi tok elég kényelmes. Persze CSAK kézben tartva minden tok zavaró, ágyban fekve viszont jó rátenni a pocakra
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5192 üzenetére
Nálam volt hasonló, de nagyon kényelmetlennek éreztem. A tabletet kézben kell fogni szerintem, mert csak úgy kényelmes. Asztalra laptop kell. Már tettem ide képet a mostani tokomról, azzal teljesen elégedett vagyok. A legjobb, hogy nem kell kapcsolgatni a tabot, simán csak becsukom, filmet nézni meg ideális ebben a tokban.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5187 üzenetére
Hogy érted a kábeles netet ? UTP kábellel kötnéd össze a tabletet ? Minden telefonban van már Bluetooth, azon keresztül a legegyszerűbb a mobilnet. Mondjuk a régebbi telók csak GPRS-t tudnak, az meg elég lassú. Vannak stickek is USB-n, de az meg kényelmetlen, mert kilóg a gépből, csatija hamar tönkremegy. Inkább vegyél valami lepusztult okostelót és azon oszd meg a netet wifin. Jobban jársz vele.
-
noorbertt
őstag
Már nem tudom szerkeszteni de ehhez mit szóltok? Gagyi?
[link]Mi az ajanlott tok téren itt? Akár bill nélkül
-
noorbertt
őstag
Root és komolyabb mokolás nélkül hogyan lehetne a navi gombokat fekvő módban jobb oldalra tenni?
Gondolok itt a home és a vissza gombra leginkább -
noorbertt
őstag
Meg vettem, anyósé lesz, de lehet nem adom
-
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5160 üzenetére
~10 óra alatt ~4%-ot merül éjjelente bekapcsolt wifivel, szinkron off, gps off. 1-2 alkalmazás nézelődik azért ilyenkor: pl Facebook lite.
Kétkattos bekapcsolás aktív, meg az elhúzós kikapcs. -
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #5179 üzenetére
Annál jobb, de én a 4.4-re mondom, h sztem azzal max egyforma.
-
DonDragonka
őstag
5.1.1-el biztosan jobb az aksi idő mint a korábbi 5.x.x-es verzióknál...
De nagyban függ attól, hogy mennyire van kihegyezve a ROM.
Szerintem minden szempontból ez a legjobb....
Dokdo-Project -
Magnat
veterán
válasz
assemble #5175 üzenetére
Nálam rosszabb a LP, gyakrabban tölti újra az appkat, az akksi idő is rosszabb, bár ezzel már nem biztos, de 5.0-val nagyon - de jobb semmiképp. Az utódlás dologban egyet értek, engem eléggé irritál, h az androidos eszközök életciklusa ennyire rövid, csak miért nem lehet kapni akkor...
-
assemble
addikt
Jo is lett. Nalam jobb az uzemido es a teljesitmeny is. Soha nem volt ilyen jo ez a tab, mint 5.1.1-el, es az 5.2-vel varhatoan tobb dologban jelentosen tovabb javul majd.
Igazabol pont azon gondolkoztam, hogy valoszinuleg nem veletlen, hogy meg nincs utodja ennek a tabnak annak ellenere, hogy tobb, mint 2 eves. A legtobb dologban egyszeruen szarra veri a manapsag megjeleno, 2-3-szor dragabb tabokat is. -
assemble
addikt
Ranezesre mindket linkelt tab kategoriakkal rosszabb ennel. Igazabol mar a 1280*800 kijelzonel mindketto alapbol kiesik, de az octacore a7-es cpu is peldaul hulladek kategoria.
Ha pedig csak az asztalon hever a tab hasznalat nelkul, szerintem ez is boven elmegy 2 hetet egy toltessel, wifin, szinkronizalva. Az Android M pedig az eddigi jelek szerint sok esetben kozel megduplazza majd a keszenleti idot
Raadasul mindketto teljesen noname, feltehetoleg minimalis supporttal/garival, durvan lemaradt, joesellyel instabil szoftverrel, stb. -
Magnat
veterán
válasz
Angel2014 #5170 üzenetére
Üzemidő: persze, alapvetően így van, de azért a tény, h szerényebb hardverből nagyobb akksival jó optimalizáltság mellett valszeg jobb üzemidőt lehet elérni. Használtam pl egy darabig teszt jelleggel LG Pad 7.0-et (Snapi 400, 1gB, 1280x800, 4000 mAh), az olyan üzemidőket hozott, amit a Nexusom új korában sem - a készenléti ideje szintén elég meggyőző, egyszer kimértem végig bekapcsolt wifivel és egy beállított Gugli accounttal, 324 óra után is volt még benne 7% [link]
Egyébként arról sem vagyok meggyőződve, h a fent linkelt 88 usd-s kínai csoda (ok, nem kapható itthon, de a Nexus sem és vámmal sem lesz több 35-38k-nál) az 5000-es akksival nem szorongatná meg üzemidőben is a Nexust.
-
Angel2014
addikt
Tudnál nekem pár példát mondani mi a gyorsabb kategória? 40-50 k árban?
Az üzemidő sokktól függ szerintem a felhasználótól is ki hogyan és mire használja ...gondolok a háttérben futó appok stb...
Most kicseréltettem az usb csatit kérték a szervizben ha lemerül tegyem fel töltőre ,én is édesanyámnak vettem szinte reggeltől estig nyomja a facebookot rajta 2.5 nap kellett mire le bírtam meríteni 12% ra
erre arra akarok kilyukadni sok függ az aksitól is , soha nem engedtem lemeríteni neki 0% ra 10% nál teszem fel a wireless vagy a kábeles töltőre. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Mit gondoltok, most érdemes venni 30-40 körül új N7(13) tabletet?
Mennyire megbízható?
(n4 és n5 tulaj)
-
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5160 üzenetére
felraktam, egy apk megcsinálta a frissítést magától
működik is, meglássuk milyen. köszi -
Angel2014
addikt
-
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5158 üzenetére
kár, hogy merítős
pedig ez a lumiás kétkattintós jól jönne, elég béna gombjai vannak, főleg így tokban.
-
donjohnson
addikt
válasz
El Gringo #5157 üzenetére
de létezik kétszer kattintós, elemental x kernellel.
amikor legutoljára próbáltam, nagyon merítette az akksit."Sweep2wake and doubletap2wake (optional)"
-
El Gringo
senior tag
hi megint
gomb nélküli felélesztés lehetséges? Kétszer kattintós gondolom nem, de fényérzékelős megoldás vagy mittudomén'?
-
El Gringo
senior tag
[soft gel tok] <-- ha valakit érdekelne. Rendeltem egy ilyet, teljesen jól passzol, és a lyukak is jó helyen vannak. A gombok mondjuk így még nehezebben nyomkodhatóak.
-
architect26
aktív tag
válasz
donjohnson #5154 üzenetére
végülis... köszi szépen.
nem baj, ha meglévő cm12 nightlyról rakom clean installal? -
donjohnson
addikt
válasz
architect26 #5153 üzenetére
LTE-re: 5.1.1 (LMY47V)
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Tudtok jó 5.1.1-es romot LTE-re?tudom, ott a kereső, de server error vagy mi van
-
El Gringo
senior tag
régi supersu-t raktam fel, és kiakadt miatta. csak forogtak a színes pöttyök. Utána nem jöttem rá, hogy kell felhúzni a rootolatlant
aztán valahogy sikerült normális driverrel eljutni a gyári rendszerig.
az exogear rohadt drága, annyiért vettem a tabletet
meg sajnos pont ott középen van egy felhajtható kis fiók a konzolon, oda amúgyse lenne frankó, mert azért biztos van egy kis holtjátéka. exogearnek is van cd-slotos tartój, annyira nem lehet hülye ötlet.
-
DonDragonka
őstag
válasz
El Gringo #5139 üzenetére
CD slot tartó szerintem felejtős. Azért ennek a kütyünek van súlya. Biztos nem kockáztatnám a fejegység tönkrevágását... Én a Samsung tablet tartóját vettem hozzá.
De ha mindenképpen az a pozi tetszik akkor van megoldás. Ez piszok drága de biztosan találsz olcsóbb hasonló megoldást... Így hirtelen ezt dobta a kereső nekem... -
DonDragonka
őstag
válasz
El Gringo #5147 üzenetére
Tök mind1.
De mi szösz tartott 6 óráig egy kb 20 perces műveletben. Ami akkor ennyi idő ha 0-ról újrahúzod a NEXUS-t és úgy root-olod... Ha egy kész rendszert szeretnél root-tal megáldani az kb 5 perc. Ne érts félre nem fikázásiból kérdem. Tényleg érdekel, mi történt... -
El Gringo
senior tag
hali.
valamelyik nap vagy 6 óra alatt sikerül rootolnom a legújabb 5.1.1-et. Érdemes visszazárni a bootloadert, vagy tök8? Esetleg van valami veszélye? -
pszabi87
tag
Köszi a válaszokat!
Nálam volt factory reset és így is 4 óra a maximum.
Lehet érdemes lenne lecserélni az akkut... -
Magnat
veterán
válasz
pszabi87 #5143 üzenetére
Nálam azért 5, néha 6 megvan, bár mostanában ritkábban, mióta rákattantam a Soccer Starsra
Egyébként ha vmelyik frissítés után drasztikusan leesett az akku idő, akkor nem biztos, h fizikai probléma - nekem Lollira váltás után esett be 4 óra alá, aztán a következő frissítés meggyógyította. Amúgy gondolom egy factory reset is segített volna. -
pszabi87
tag
Sziasztok!
Screen időben hogy álltok? Nálam 4 óra alatt van 100%-os töltöttség mellett.
Emlékszem, amikor megvettem simán hozta a 7-8 órát... -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Lenne egy nexus 7/ 2013 am és tönkrement az usb töltő csatlakozóm nem tudtok abban segíteni Budapesten hol tudom kicseréltetni? Mennyi idő és mennyibe kerül majd?
Esetleg valakinek volt hasonló problémája? -
El Gringo
senior tag
hali. na megvettem a kütyüt 30pénzért.
valaki rendelt már hozzá ebay-ről [stb] táska-tokot és autós tartót. Legfőképp autós tartós megoldás érdekelne, ami nem magasan lógna. Cd-slot megoldáson gondolkodom 2k körül -
teo77
őstag
Sziasztok! Mikor a feltöltés nyílra bökök YouTube-ban, egyből bezár az app. A legfrissebb. Tudjátok, mitől lehet? És, hogy mit kell ellene tenni. 4.4.4 alapú Cyanogenmod, root van. Köszönöm!
-
trance89
őstag
válasz
assemble #5132 üzenetére
és hozá egy kis infó: http://www.androidpolice.com/2015/06/29/nexus-7-2013-wi-fi-gets-a-new-android-5-1-1-factory-image-lmy48g-but-theres-not-much-inside/
szóval nem sok minden változott, kb csak a driverek frissültek, semmi N7 specifikus dolog -
El Gringo
senior tag
köszi a válaszokat. Akkor kereshettem volna...
-
assemble
addikt
-
El Gringo
senior tag
sziasztok. Egy használt másfél éves kütyünál mire érdemes figyelni. Sajnos visszaolvasva nem találtam a "filgyeni" "típushiba" kifejezésekre semmit. Vagy lehet, hogy szerencsére?
Remélem a GPS-e szuper, az kéne
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nálatok a Greenify felébreszti a push-okra a Vibert-t vagy a Facebook Messenger-t? Köszönöm! -
-
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5115 üzenetére
Erre gondoltam, nem is tudtam, hogy alapból a rendszerben van. Köszi ^^
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
wardemi #5108 üzenetére
Lehet nem erre gondolsz akkor elnézést az okoskodásért, de az nem elég jó a Killap-ra, hogy "Fejlesztői Lehetőségek->Alkalmazás bezárás(Alkalmazás bezárása nyomva tartott vissza gombbal)->ON"
A második jó lenne valóban de még én sem leltem rá megoldást, olyat mihez ne kéne kernel... A saját kernele meg van annyira jó, hogy inkább nem piszkálnám... De még kutakodom cseppet... -
DonDragonka
őstag
Ez elektromos zaj.
Hogy mié azt nem tudom, lehet zárlat, áthúzás.
Azt mondanám szerviz. Ha garis akkor megéri, ha nem akkor kijelzőhibásat kéne keresni és cserélgetni az alkatrészeket... -
netkoo
senior tag
válasz
DonDragonka #5106 üzenetére
Szia
Egyszer lelejtettem köre de csak szeléről pattant leegy kis darab.
A zajt mostanában tapasztaltam illetve a töltési hiba se régi.
Ma vettem észre a kijelző se forog pl mikor netezek.
Hang itt a videó az elején hallani a szerintem a zugást?
üdv netkoo -
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5107 üzenetére
Nekem is kb 2% ment le az éjszaka és egy százalék alatt volt a merítése óránként. Eddig meg vagyok elégedve, csupán két dolog hiányzik számomra a cucból. Az egyik, hogy a kilépés gomb hosszú lenyomását lehessen állítani (killapp, ezt most megoldottam a középső gombnál kijövő plusz gombokkal). A másik és nagyobb fájdalmam a dupla érintésre való ébresztés, még alternatívát nem találtam.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #5105 üzenetére
Itt egy kép is az éjszakai fogyasztásról... Pirossal jelöltem az időszakot amiről beszéltem...
Ami érdekes még a képen az a visszatöltési effektus, amit nem tudok mire vélni, mert töltőn nem volt...
De lehet, hogy ez csak azért van mert nem volt még egy teljes töltés-merülés-töltés ciklus ezen a ROM-on... -
DonDragonka
őstag
válasz
wardemi #5102 üzenetére
Sőt. Most éjszaka nem fogyasztott semmit. Leraktam ~23:30 körül 36%-on volt(06-án telepítettem, telepítéskor 87%-on volt azóta nem volt töltőn...), és ma reggel ~06:30-körül 35%-on volt a töltöttség...
Ilyet mióta 5.X.X-es ROM-ok vannak még nem láttam...És fel se tűnt volna ha nem kérdezel rá...
-
Tyca
senior tag
válasz
DonDragonka #5100 üzenetére
Bocs, összekevertem a topikokat, meg a kütyüimet... S3-ra van a 6.2.1
-
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5098 üzenetére
Aku mennyire szereti ?
Off módba jó lenne ha az 1%/órát legalább hozná vagy még lejjebb
Amúgy köszi az ajánlást,simán jöhetnek ilyenek.
Most a Optipop+Glitch van de eléggé crashel a cucc, van hogy böngészek és meghal az egész és visszaküld záróképernyőre :\ Nem nagyon stabil de lehet nálam a hiba
-
netkoo
senior tag
válasz
DonDragonka #5097 üzenetére
Igen Nexus 7 2013 a november vègi.
Oke nincs bene ventilátor èn nem vagyok szaki.
Probáltam videot kèszíteni de nem hallatszik😞
A kamera alatt lèvő rèsznèl hallani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged