- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz donjohnson #7194 üzenetére
Ha csak a kepatlo szamit es hogy nagyobban elvezd a tartalmat, azt neked kell tudnod.
Nekem tokeletes a 7col igy en nem valtanek, inkabb kivarok meg egy evet. En nexusom is elmult 3 eves es meg most se talalnak jobbat, pedig 3 eve nyuzom minden nap 1-2 orat, igaz elsosorban videozas (sorozatok, animek, twitch stream, youtube) es meg most is pattent tokeletes gyors allapotban van. Es meg szerintem 1-2 ev siman benne van minden fele kompromisszumok nelkul, (legalabbis nalam, mert en nem jatszok rajta)
Elmult evek legjobb vetele volt muszaki cuccok teren.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
PistiSan
addikt
Én is így vagyok vele, szeretem nagyon ezt a tabletet, a támogatás is jó volt hozzá mindig.
Ha egyszer meghal, régebben biztosra vettem hogy egy másik nexust fogok venni majd, de a most megjelenő új név alatt (nexus-->Pixel) már olyan áron adják, hogy ennyit nem biztos meg megér majd nekem a jövőben.
Egyelőre csak telefonokat láttam, de azok is elég drágák szerintem. -
Mezcal
addikt
Én egy ilyen utódot tudnék elképzelni 7-es tabletben. qHD felbontású ips kijelző, snapi 820, 4 Gb ram, 64 gb belső tárhely. Anno a 2013 is az akkori legerősebb hardver egyik varriánsát kapta meg. Nekem ez lenne a tökéletes 7-es tablet.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Watt25
veterán
válasz NoOne1976 #7180 üzenetére
Nekem volt 2012-es is. Az a baj, hogy mindenre várni kell rajta. Ha már elindult, akkor fut szépen, szinte minden, játékok is elég jól. Csak győzd kivárni, amíg elindul. De azt hozzá kell tennem, hogy az történt, hogy a fiamnak vettem a 2013-ast, mert gondoltam, legyen egy kicsit jobb neki... Amikor megláttam, hogy milyen a 2013-as a 2012-eshez képest, már tettem is fel a Vaterára a 2012-est...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
assemble
addikt
+1.
A 2012 sajnos kis ido utan belassult (valszeg a NAND teljesitmenye miatt) igy nagyon gyorsan lassu, alig hasznalhato, elavult lett. A 2013 a mai napig megallja a helyet, es az egyik legjobb tablet a kategoriajaban. Alap dolgokra teljesen jo, a legtobb dolog eleg fluidan megy rajta, foleg csak a legujabb, legdurvabb grafikaju jatekoknal erezni, hogy lehetne kicsit feljebb lepni, de amugy majd minden jatek eleg jol elfut rajta ma is.De lassan johetne mar folytatas neki, megis csak 3+ eve adtak ki. Pletykaltak egy 7"-os Nexus (Huawei) tabletrol idenre, de tegnap nem mutattak be meg ilyet..
-
NoOne1976
őstag
Aki össze tudta már hasonlítani a 12es és a 13as változatot, kérdezném hogy a 12es mennyire állja meg a helyét még manapság. Játékra egyáltalán nem kellene.
-
Magnat
veterán
válasz szaniszlo85 #7178 üzenetére
Szia,
Nem 5 villanás? Töltőre vele, random lemerült, fél óra múlva ok lesz.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
szaniszlo85
csendes tag
Sziaztok!
2013-as nexus 7 nem kapcsol be,powr gomb nyomásánál 4x led villanás és ennyi.
egyébként hibátlanul működött.Ötlet?
Köszönöm
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Elromlott a Nexus 7 2013-asom hangszórója.. recseg már közepes hangon. Tudtok esetleg szervizt ajánlani pesten?
-
Watt25
veterán
Egyelőre úgy tűnik, hogy ez (a fóliázós) megoldás javított a legtöbbet a helyzeten. Gyakorlatilag csak a Multitouch test használatával lehet látni hibákat, leginkább csak egynél több érintés esetén. Normál használat mellett most tökéletesnek tűnik végre a tabletem.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
laskr99
addikt
Elvileg a fórumon azt gondolják a 0.6 videója egyenlő a Mm romokéval. Ezt csak úgy lehetne tesztelni ha valamelyik BP-i N7 tulajjal találkozni és ugyan arról a tárgyról mindkét géppel fényképet lőni.
-
Watt25
veterán
Én még mindig küzdök a touch problémával.
Ezt próbálta már valaki? Én este megcsinálom.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
laskr99
addikt
válasz szilvaspet #7171 üzenetére
Olvasgatom a fórumot majd írok nekik.
-
laskr99
addikt
válasz szilvaspet #7169 üzenetére
Hmm fura. Úgy próbáltad, hogy 0.5-ről data wipe nélkül csak dalvik,cache és system wipeal majd recovery reboot és Micro gapps flash?
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz szilvaspet #7167 üzenetére
Hogy csinálod?
Töröl mindent majd rom felrak--->RECOVERY reboot majd gapps flash és kész. Ne a romba boootolj.[ Szerkesztve ]
-
szilvaspet
tag
válasz laskr99 #7166 üzenetére
Kipróbáltam a microval is.
Ilyen hibaablakokat dob:
Setup wizard has stopped
Calendar has stopped
Setup wizard keeps stopping
És nem lehet bezárni ezt kis ablakot.
Nem is tudok továbblépni..
Wipe meg factory reset persze megvan minden alkalommal..
Mindegy, hátha majd a v0.7 megy.. -
laskr99
addikt
válasz szilvaspet #7165 üzenetére
Szia!
Mivel előtte micro volt benne ezért microt kér a fejlesztő. Én így raktam fel 0.5-ről wipe system+cache+dalvik azaz data és belsőn kívül minden. Majd flash rom recovery reboot majd flash micro és system reboot. Lehet mivel gapps nélkül is indítottad az a hiba forrása.[ Szerkesztve ]
-
-
-
medvegy
aktív tag
Üdv! Nexus 7 II tulajok. Belebújtatós tokot keresek a Nexus-omhoz. Már rendeltem eBay-ről kétfajtát is pár száz forintnyi dollárét, de egyik se igazán jó (pedig elvileg Nexus 7-hez valóak), vagy lötyög benne a tablet, vagy kicsi neki. Tudnátok ajánlani valami belebújtatós tokot, ami biztos passzol a Nexus-ra méretben. Köszönöm előre is
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
laskr99
addikt
Megjelent a V0.6 mindjárt flashelem.
v0.6
- wifi location fixed thx to @nbehary
- deleted gapps
- update to NRD90U (September security patch level)
- Night mode and nav bar settings enabled (you can find it in System UI Tuner)
- playback improvements
- proper device name (I hope so ) -
laskr99
addikt
Valami nem kóser ezzel a rummal. Reggel lehúzás töltőről most merült le egész napi használat után. De most feprakokb töltőre és nem tölt. Kipróbáltam 3 töltőt 3 fajta kábellel. Ahogy látom kikapcsolás tölt elvileg.
-
laskr99
addikt
válasz Ezekiel Ston #7146 üzenetére
Akkor nem tudom. Mert csak 2012 nél olvastam.
-
laskr99
addikt
válasz Ezekiel Ston #7144 üzenetére
Azt olvasom apx mod az=rossz romot flasheltél és hardbrick. Azaz menthetetlen papírnehezék. Ha 2012 verzióról van szó.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én még mindig ezzel az APX móddal szívok...nincs semmi normális infó róla neten...Valaki nem tudja véletlen hogy hogy lehetne kihozni belőle?
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
2012-es Nexus 7-emre szeretném visszarakni a KitKat-et, tudom, hogy ez a 2013-as topic, csak a 12-esé elég kihalt és amúgy is tudtok nekem segíteni. Adb-vel kéne visszarakni. Így kell?
-
laskr99
addikt
válasz laskr99 #7138 üzenetére
Akkumulátor idő:
4 óra perc SoT után 16% de végig N.O.V.A 3 és into the dead wifin bluetooth végig bekapcsolva néha zenehallgatással.
Buggal nem találkoztam, minden v0.4-ben lévő hibás app 0.5-ben el lett távolítva. Rendszer gyors,stabil, összeomlásokkal és újraindulásokkal nem találkoztam. Eddig 1 nap után minden ok. -
laskr99
addikt
válasz laskr99 #7136 üzenetére
A tab elmegy alukálni ha kell most már normálisan. Youtube videó fél óra alatt hibátlan volt ugyan úgy mint 6.0.1-en. A force closeok eltűntek. A betűméret mindenhol ugyan olyan. Egy hibát találtam eddig: a google azt írta új eszköz Nexus 7 (2012) de ez legyen a legkisebb baj. Talán kamera ugyan olyan mint eddig 1080p elvileg rossz minőségű. Google apps benne van a romba ezért azt nem kell flashelni max a hiányzó appokat utólag telepíteni. Eddig nálam atom stabil.
Telepítés menete változott:
Szedd le ezt:
http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/orig-development/p-aosp-n-7-0-google-shame-t3448008
Aki 0.4-es romról vagy 6.0.1-ről jön full wipe(internalt kivéve) után rom flashelése és restart. (2 sor command errort hagyd figyelmen kívül.)
Twrp azt fogja hinni nincs fent android de nyugi ,van fent rom.
Akinek root kell flashelje ezt fel:
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zipLTE azaz DEB-re is megcsinálták a romot arról nem tudok nyilatkozni:
http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development-lte/p-aosp-7-0-0r1-nougat-google-shame-t3450510[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
V0.5 megjelent most flashelem.
Changelog:v0.5
- settings fc fixed
- enabled Doze!
- 1080p 60fps option hidden in yt (our SoC doesn't support it)
- proper device name
- pico gapps included
- gapps permissions fixed
- audio improvements
- video playback improvements
- little clean
- enforcing selinux mode -
törölt tag
Szerintem kamu, de ha váltok, akkor szerintem platformot is. Valami Windows féle cuccra, olyan táblagépre, amilyen az ASUS TF810C amin teljes értékű Windows futott. Az ok? Hogy az 10+ évig kap biztonsági frissítéseket.
-
Mezcal
addikt
Így már érthető lenne a támogatás hiánya. Ha az is ilyen komoly lesz, akkor lehet cserélek.
-
assemble
addikt
Hm, lehet h megis lesz hamarosan utodja?
[link] -
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lehet a hiba.
A kijelző nem kapcsol be. Recovery nem hozható elő.
Ha gépre dugom akkor a gép felismeri a tabletet unkwonk device-ként. Majd mikor drivert megadom neki APX device-ként ismeri fel, és usb-s eszközök között található.
Illetve android device Asus TRANSFORMER prime apx interface -ként...
Alaplapos lehet?[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Az akksi idő ezen a romon nem nagyon jó. Hiba forrása megvan már próbálják javítani. A tabot valami folyamat 24/7 ébren tartja. Videó lejátszást is kódolják mert HD 60 fps eldob néha képkockákat így akad a videó.
-
őstag
S4 fekvő QI töltővel rendesen tölti,S7-es gyorstöltő lehet nem jó a Nexus úgysem tudja a gyorsat.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
laskr99
addikt
Kamera tesztképek+videó:
https://drive.google.com/folderview?id=0B3yLM5nzITkib0tCWHRWX21RZ3c -
törölt tag
Az általam linkelt cikkben is benne van.
"A CDD szerint ugyanakkor a hardvernek támogatnia kell a rendszertitkosítást, és annak aktívnak kell lennie alapvetően. A CDD szerint a titkosítási teljesítménynek 50MiB/s-nál gyorsabbnak kell lennie. A Nougat egyébként már fájlszintű titkosítást alkalmaz, amelyhez beveti az ARMv8 extra utasításkészleteit, írja a publikáció."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz assemble #7117 üzenetére
Nem tudom, de mintha valaki fejtegette volna, hogy a nugát megszab egy minimális AES sebességet a hivatalos engedélyhez.
Ezt nem hozza - a fejtegetések szerint - a 600/800/801 snapdragon.
Hogy ez miért kötelező, azt nem vágom.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz #41133696 #7112 üzenetére
Ez sem támogatja a hardveres titkosítást. Sok cikkben már kivesézték, hogy 99%, hogy ez az oka.
Kikapcsolt titkosítással majd lesz rá főzött ROM, ahogy a Oneplus One-ra is már van bugos, de működő nugát.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
Miért nem lesz Android 7.0 a Snapdragon 800/801-es mobilokra?
Az N7 2013-ban pedig: SoC típusa Qualcomm Snapdragon 600 van
-
laskr99
addikt
-
Mezcal
addikt
Ha majd olyan stabil lesz, mint a 6-os, akkor felteszem.
-
laskr99
addikt
2 óra teszt után szerintem nagyon gyors a rendszer. 20 mp alatt feláll a rendszer.
Hibák amiket találtam:
-néha füles kihúzásakor kidob egy "zene alkalmazás leállt" hibaüzenetet ami elnémítható.
-rendszerindításnál a beállítások leáll.
-youtube minőség kidobja az 1080p60fps opciót ami nem működik mert 1 képkocka után leáll a videó. 720p60fps néha beszaggat.
-van mikor az elindult videó csak egy fekete kép. Youtube videó bezárása majd újraindítása megoldja.
-Osztott képernyőben ha megy a youtube videó mikor váltunk osztott képernyőre beshaggat a hang majd tölteni kezd a videó. De bezárás majd újraindítás után működik az osztott képben is.
-első indítás kicsit bájos mert mindent minél gyorsabban át kell ugrani mert a varázsló gapps 7.0 bétánál újraindul. A google play szolgáltatások force closeol de ha megadta engedélyeket már nem.
-elvileg rossz minőségű a kamera videófelvételek. Nem tudtam tesztelni.Jóságok amiket észrevettem:
-rendszersebesség kiváló,youtube microlagg görgetésnél a múlté.
-alkalmazások megnyitása gyorsabb mint 6.0.1-en.
-ez az új felület tetszik gyors szép animációk.
-wifi azonnal csatlakozik az ip cím lekérése szöveg nem is látszik.
-talán picivel erősebben érzékel a wifi.
-telepítési idő szinte semmi. Volt aminél 1-2 mp volt pl:chrome.
-Micro gapps ajánlott hozzá 7.0 beta.Ez a rom csak a FLO-val kompatibilis! A DEB az az xda fórum lte android development szekcióban található!
-Telepítési menete:
-Rom zip letöltés+gapps <micro felmásol belső tárhelyre.
-recoverybe boot és mindent wipeol kivéve belső tárhely.
-rom feltelepít ki fog 2 command errort írni pirossal az nem baj fent van a rom majd reboot RECOVERY és gapps feltelepítése. Most már nyugodtan reboot system.
Mikor bebootolt mindent wifi kihagy időt is. Kapni fogsz egy rakás összeomlás üzenetet ne foglalkozz velük. Ha főképernyőn vagy beállítások a menj be alkalmazások(apps) google play szolgáltatásokra bökj rá és engedélyekkel mindent adj meg. Így működött nekem.Első tesztem, bénázásért elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest