- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
viger
tag
válasz thomasa #7482 üzenetére
Szia!
Szerintem nálad is ez a gond!
Ezt próbáld meg!Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
pidzse4
aktív tag
válasz thomasa #2181 üzenetére
van benne igazság amit mondasz csak ugy lehet megtudni az igazat ha megveszed és leteszteled máshogy nem de ehez meg kell venni Ez a 22 csapdája Viszont 8 napon belül vissza lehet küldeni
Lehet megveszem aztán letesztelem és felrakok egy videot a youtubra ugy mások is láthatják mire képes a FlexCom Tablet 3G .
-
darkpower
aktív tag
válasz thomasa #2165 üzenetére
Szerencsére nem láttam
Az ubuntu és a többi linux disztribúció továbbra is réteg os, tehát ha nem szereted az MS-t akkor fikázd csak egyszerűen, de az emberek 90+% Win-t használ asztalin
Azzal is lehet szenvedni,h asztalit csinálj egy tabletből végülis az eladásuk helyett, ez már egyéni -
Kyller
senior tag
válasz thomasa #1926 üzenetére
Csinálsz egy backupot. Egyébként nekem miután felraktam a factory-t, leszedte az összes programot, ami fennt volt az előtt, szóval csak a főképernyőn lévő dolgokat kellett ugyanúgy visszaállítani, de az megvolt 2 perc alatt.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
TomPack
őstag
válasz thomasa #1682 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy szàmít a kàbel hossza, meg talàn a vastagsàga is. Volt olyan telefonom, ami csak a sajàt rövidke vastag usb-kàbelével volt hajlandó gyorsan feltölteni, amit a töltőfejbe kellett dugni. Ha màsik kàbelt dugtam bele, mert kényelmetlen volt a rövidke kàbel az àgyban való nyomkodàshoz, akkor képes volt akàr töltőn is merülni... :-) Xperia Ion
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
szponzor
senior tag
válasz thomasa #1666 üzenetére
Sima root-ot én személy szerint max Titanium Backup-ra és reklámok eltávolítására tudnám használni, de mivel a tabon nem tárolok fontos adatot és az app-okat általában megveszem, ezért nekem pl. teljesen lényegtelen lenne. 2GB RAM-nál nem hiszem, hogy fagyasztani kellene app-okat, szóval Greenify sem játszik nálam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz thomasa #1520 üzenetére
Főzött slim bean rom, elementalx kernel, stickmount, magyar nyelvre állítva 0.99$-os otg kábellel tökéletesen megy még a 64gb-s ntfs usb 3.0-ás pendrive is.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
PistiSan
addikt
válasz thomasa #1518 üzenetére
Miért? Jobb lenne ha meg kérdezné, és nem adna neki senki választ?
Ha már a keresőt nem tudja használni, gondoltam segítek neki.
Ugyanakkor nem tudom azt egyértelműen kijelenteni hogy működik, vagy sem!
A válaszokból látszik, hogy sok mindenen múlik a dolog.Nekem még az OTG nem is fordult meg a fejemben, anno féltem a 16G modelltől, hogy kevés lesz.
De nem az, nyilván felhasználás függő a dolog, de mivel nem nézek filmeket fullhd-ban 7colon, így még az alap tárhely bőségesen elegendő számomra.
Majd egyszer lehet el jutok én is az OTG-hez, de addigra már jól ki lesz tesztelve az új "Csokival" is úgy gondolom. -
assemble
addikt
Vasban nagyon ott van. Ugyanakkor az uj n7 is elegge ott van, lenyegeben, csak a cpu/gpu van benne nemileg felturbozva az uj n7-hez kepest, de azokbol is nagyon hasonlo van benne, csak eggyel ujabb fajta.
Ezen kivul viszont ahol nagyjabol ki is esik nalam:
-hivatalosan nem lehet bootloader-t unlockolni, nem lehet rom-olni, nem lehet rootolni, gyakorlatilag be vagy zarva vele az amazon rendszerebe, ami usa-ban amugy meg egesz jo, de nalunk a szolgaltatasaik toredeke erheto csak el
-ha nem hivatalosan meg is hack-elik, es csinalnak is ra rom-okat, sokkal gyerebb tamogatas lesz ra, mint barmelyik nexus-ra
-nemhogy nem vanila android, de szinte alig lehet megmondani, hogy android fut alatta. Hivatalos frissites is a vanilla-hoz kepest vagy jelentos kesessel, vagy soha nem jon ra, ami nexus-okra mindig azonnal jon
-meg google appok sincsenek rajta egyaltalan es hivatalosan fel sem lehet rakni oket(meg google play sem)
-nagyobb keret a kijelzo korul, vastagabb, nincs hatso kamera, gondolom nincs wireless toltes sem pl -
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest