- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
#41133696 #6197 üzenetére
Nekem matt fólia van rajta, darabja 800 Ft volt és a tok is ilyen, ebayről 1600-ért. Eléggé túlárazottak ezek a dolgok. Egyébként ezen a tokon keresztül is tölti a QI töltőm a tabletet. Az is volt vagy 1200 Ft :-)
-
törölt tag
-
Keem1
veterán
Oké... Addig nem tudod még jobban tönkre vágni, míg fastboot van, mert akkor ha parancssorban is, de tudsz flashelni rá bármit.
Ha elakadsz valahol, írj, segítünk (amennyire tudunk). De hoztam már én is vissza a gépemet félhalott állapotból, csak újraflasheltem rajta kb. mindent, meg egy korábbi boot image-t is vissza kellett tennem rá (igaz, az a root miatt volt fontos), tehát akár darabonként össze lehet legózni a romot rá, csak fastboot legyen. -
törölt tag
válasz
assemble #6191 üzenetére
A dokkolót nagyon megbántam. Speciel nálam ma óta nem tölt, vagyis megjelenik a töltés, de merül rajta a tab... A 2012-es POGO-s dokkolóval is sok gondom volt, de arra rátettem 4x-5x és töltött
Ha tudtam volna tuti nem veszem meg a dokkolót, most éppen a cserét intézem, mert jelenleg annyit ér, hogy fordítva van benne a tablet, hogy az ellenkező oldalon elférjen az USB-s töltő, és mégis megtámassza... remélem nem az lesz a válaszuk, hogy küldjem vissza, aztán ülnek rajta hetekig...
-
assemble
addikt
válasz
#41133696 #6169 üzenetére
Sajnos a slimport adapteres kepkikotes (legalabbis ezzel a tablettel) kicsit necces ilyen szempontbol. Nagyon sok 3rd party adapterrol hallottam, hogy nem mukodik, de meg a hivatalosrol is sok esetben hallottam ilyet. Ami mondjuk fugghet a konkret hdmi kabeltol, es a konkret tv-tol is. Nalam peldaul egy regebbi modellel az egyik tv-vel hibatlanul mukodott, egy masikkal mar nem, vagy alig. Az ujabb hivatalos modellek elvileg joval jobbak kompatibilitas szempontjabol, es joval kevesbe valoszinu veluk ilyen hibakba futni, ezert javasoltam volna, hogy hivatalos, SP1004-es adaptert vegyel, mert az a legujabb most (illetve ott a 4k-s is ha kompatibilis), szoval azzal a legvaloszinubb, hogy mukodik..
A dokkoloban az a gyanum, hogy nem a legfrissebb fajta adapter van beepitve.. -
Keem1
veterán
Mielőtt használatba veszed, nyitni kell a bootloadert az "unlock" gombbal. De ez nullázza a tárhely tartalmát!
Utána Flash stock+unroot gombnál kell feltenned a gyári romot. A legjobb, ha letöltöd innen és ott betallózod. Azt tapasztaltam, ha az NRT tölti le, az sokkal lassabb. -
törölt tag
válasz
TaylorPro #6180 üzenetére
Két darab különböző kábellel, és adapterrel próbálkoztam. Mármint az adapter az egyik a korábbi hozzászólásomban látható N7 2012-től való, a másik pedig a 2013-hoz adott. Mind a kettővel közvetlenül gyönyörűen tölt. Ha a dokkolóba vannak dugva, akkor pedig nem
Tegnapig jó volt. Ma akartam rátenni a microHDMI- HDMI kábellel a monitorra illetve a TV-re... lenne összefüggés? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős nexusat kellene rendbehoznom, de sajnos a Google feliratnal nem jutok tovább bekapcsolasnal, illetve recovery módba valtasnal is. Van valami tipp, hogy mit próbáljak ki?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6169 üzenetére
Egyébként most néztem, hogy amit kaptam a 2013-as N7-hez adaptert 1 az 1-ben ugyanaz amiből kettő is van, a 2012-höz nekem, mert anno volt egy amit adtak hozzá, és volt egy amit a dokkolóhoz vettem. Az egyik a 2012-höz lett odaadva a családtagomnak de a másik még megvan, tartaléknak
Nexus 7 (2012/2013) adapter.
-
TaylorPro
addikt
Most írt az extreme digital hogy 2000Ft-ot visszautalnak a nexus 7 árából amiért megszivattak a 16 helyett 8 GB Asus fonepaddal.
-
wardemi
senior tag
válasz
laskr99 #6162 üzenetére
hm hát én itt ilyet még nem hallottam, vagy nem tapasztaltam eddig. Nem volt számottevő lassulás pl app installnál, 1-2 torrentet is toltam és akkor se láttam nagyon semmit. Olyan hogy meghal vagy kifagy letöltésnél még nem történt velem.
Amennyiért már mostanában osztogatják szerintem simán az egyik legjobb tab. Meg a nexus még is ott van, erre még mindig tolják a kernelt, romot sok fejlesztő is még tesztel vele stb. Szerintem nagyon nem járhatsz pórul vele, de ha tudod próbáld ki valahol. De azért garisan vegyél, sosem lehet tudni
-
TaylorPro
addikt
válasz
AllTheBest #6160 üzenetére
Szia!
Folyamatosan nézegetni kell mert időnként feltűnik.
-
wardemi
senior tag
Játszani nem játszok rajta de a többit simán vinni fogja majd
. Alap rendszer is fürge szerintem, bár nem vagyok tisztában a legújabb tablet típusokkal de én nem éreztem azt, hogy bármi miatt is le kéne cserlénem mert lassú lenne vagy bármi. A nexus mindig nexus marad ^^
(1-2-el toltam anno de nem érzékeltem olyat, hogy akadna bármi, de tényleg nem játszom rajta
)
A régebbi sztorimra reflektálva végül az MM megcsinálta a kicsikémet. Elvben aksit cseréltek illetve valamit az usb és aksi cucnál.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, nem tudjátok, hogy esetleg belehet-e szerezni ezt a tabot edigital refurb áron?
Tegnap még volt az edigitalban 32-es wifi only, de ma már nem találtam... -
TaylorPro
addikt
Ma végre érte tudtam menni az extrémbe. 32GB fekete Wifi Onli refurbished. Tökéletes. Még a gombok is fóliásak. Jó vétel volt. Soha többé más tablet csak nexus mint telóban.!
-
törölt tag
válasz
ittakary #6145 üzenetére
Mind a két esetben?
(#6146) TaylorPro: közvetlenül az ASUS-tól. UPS hozza ki, 13K a futárdíjjal együtt.
-
Gyerekek ez az ElementalX kernel egy isteni áldás!
Duplakopp, remek üzemidő... szinte kötelező!
Van hozzá Manager app is
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Régi tabletemet szeretném lecserélni és ezt a tabletet néztem ki magamnak.Sokat olvasgattam de szeretnék tudni személyes tapasztalatokat.
A tabletet játékra,internetezésre,Word-re,filmezésre használnám.
Azt szeretném tudni hogy a tablet elviszi-e a mai Modern combat 5 grafikájú játékokat,milyen a rendszer sebesség,és ha vannak kijavítatlan típus hibák akkor azokat. -
törölt tag
válasz
#70516736 #6141 üzenetére
Hétfőn a 5.1-ig jutottam, kedd reggelre ajánlotta fel OTA-n a 6.0.1-et.
Csináltam videókat, hogy kb mennyi ideig tart a frissítés:
Nexus 7 2013 JB OTA - KitKat - Lollipop - Youtube
Nexus 7 2013 Android 6.0.1 OTA - Youtube
Egyébként gondoltam beregisztrálom a többi ASUS cuccom alá a tabot, hát nem lehet, mert a gyári számmal már be lett. Ha visszaviszik, azért leszedhetnék a gyári számot az előző tulaj fiókjáról.
-
törölt tag
Nekem ma adta fel otan a frissitèst gond nélkül lefutott
Mitől függ hogy mikor jön meg eggyes készülékekre a frissités?
-
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Valaki segítene?
Lányom tabletje (wifi) 6.0-ról 6.1re frissülés közben meghalt. Nem megy végig.
Egy flash kellene neki szerintem.
Win10-em van(eredeti).
Valaki linkekkel lépésről lépésre leírná nekem? Telefonnal anno csináltam már ilyet, de nekem egy ilyen kb 3 nap utána járást előz meg.Had legyek megint hős a lányom szemében, köszönöm
-
net91
senior tag
Este visszaadtam azt a Nexus 7-et (2013 32 GB) az eDig.-nek, amelyről korábban írtam.
Elvileg ennek a típusnak befejezték a forgalmazását.
Kíváncsi vagyok, ennek ellenére feltűnik-e a fenti típus ismét a forgalmazásban, mert akkor van egy tippem, honnét van...... -
hjanos1
senior tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mi ez a secure boot a bootloader menüben.
Most vettem egy N7 2013 refurbished tabot és ott disabled van írva, minden más Nexusomon meg enabled.
Hogyan lehet visszarakni enabled-re?Köszi!
-
Valami bibi miatt nem tudok filmeket másolni a win10-es asztali gépemről a nexusra. Mindig lefagy. Kisebb PDF-eket,mp3-akat engedte,illetve USB-ről OTG-vel is játszotta a filmeket. Miért van ez?
-
net91
senior tag
válasz
TaylorPro #6115 üzenetére
Sokszor 5-6X kellett rábökni valamire, hogy elfogadja. (máskor meg jó volt)
Nem mindig lehetett kicsinyíteni- nagyítani (széthúzni-összetolni) a szöveget.
Ha működött is csak vízszintesen és függőlegesen, átlósan nem.A fiamnak vettem egy 16 GB típust, azzal összehasonlítottam, az nem csinálta.
Ugyanazon Internetes oldalon teszteltem a két gépet, a másikkal ilyen jellegű probléma nem volt.
Egy barna dobozba kaptam, amelyet expert NB Quality Check szalaggal volt lezárva.
Szerintem javításra leadott darab volt. Gondolom, megnézték, megállapították, hogy működik és kész.
A tabletet így is lehet használni, csak kényelmetlen és macerás.
Még jó, hogy volt egy másik, amellyel összetudtam hasonlítani a működést. -
net91
senior tag
Ma, vagy holnap visszaadok egy Nexus 7 2013 32 GB-t, úgy hogy előbb utóbb valószínűleg kiteszik megint eladni.
-
Cyrin
addikt
Az utóbbi egy napban elszórakoztam a tablet tiszta telepítésével (6.0.1 factory img), és root-olásával linuxon. Minden simán ment, a root lehetőségeit jártam körül, (mivel még új rendszer a 6-os régebbi módszerek nem működnek, újakkal meg különbözőképpen próbálkoznak), több módszert kipróbáltam, a legegyszerűbbet kerestem, ami végül a SuperSU 2.62-3 BETA lett, mint kísérleti automatizált rootolási mód.
Ha valakit érdekel a leírás elküldöm.
PistiSan:
Custom recovery és amit írtam fent SuperSU telepítése, így lesz root, és fel tudod rakni pl az adaway-t.
-
PistiSan
addikt
6.0.1-en gyári stock rommal mi a módja a reklám blokkolásnak?
Most raktam fel NRT-el. -
TaylorPro
addikt
Az LTE verzióban van telefon funkció? Lehet vele telefonálni, vagy csak netre alkalmas?
-
Magnat
veterán
Aki már feltette a legújabb update-et: a Google Driveban bal felül a Saját megható mellett tapizva ha elő akarom hozni azt a menüt balról ahol a megosztásokat meg az accountot lehet váltani, csak egy nagy fehérség jön be, másnál műxik ez rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged