- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Most jött meg OTA-n a frissítés, de nem merem feltenni
Elég sokat használom, és ahogy olvasom "szűz" rendszerre kellene feltenni, akkor nagyobb az esélye, hogy nem lesz semmi gond.Akkor érdemes először csinálni egy factory resetet, vagy mit kell tennem, hogy "szűz" legyen a rendszer?
Nem gond, hogy újra kell telepítgetni a dolgokat, az belefér az időmbe...Teljesen gyári amúgy a tablet, semmi root vagy ilyesmi, és nem is szándékozok ilyet csinálni. Van esetleg erre valami step by step leírás?
Köszi
-
Beri78
őstag
válasz
architect26 #2523 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen van, es tokeletesen mukodik. Nem tudom mi lehet a gond. Szerintem kerj egy cseret... -
Beri78
őstag
Sziasztok!
Par napja en is szereztem egy ilyen ketyeret:-) USA-bol jott...32GB-os verzio. En is nemzetkozi garilevelet kaptam hozza, de gondolom itthon ez nem lesz ervenyes, de remelem nem is lesz ra szukseg. Nagyon olcso volt, igy nem birtam ott hagyni...
Nagyon minosegi cucc.
Az uzemido nagyon jo.
A forumban leirt hibakbol semmit nem tapasztaltam eddig, es remelem nem is fogok! Ugy kezdtem, hogy a felajanlott frissiteseket telepitettem, igy en mar a kitkattel kezdtem hasznalni. Erintokepernyo tokeletes jatekokban is es gepelesnel is.
A gepet nem nyomkodtam, igy az elszinezodesrol nem tudok nyilatkozni, de nem is akarom nyomkodni.
A hangja tokeletes.
6$-os otg kabel tokeletesen mukodik root nelkul a 4.5.2-es nexus importerrel.
Egy poetic tokot vettem hozza, mert a gyari asus tokok nem voltak tokeletesek...valamelyik saroknal mindig volt valami bibi...
Mindenkinek csak ajanlani tudom...eddig tokeletes kis masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged