-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egyszerűen nem értem azokat akik össze vissza romolgatják a készüléküket, mindenféle kerneleket próbálgatnak, a frissítéseket félig-meddig módszerekkel végzik el és utána meg megy a sírás hogy milyen sz*r a nyalóka.
Nekem mióta megvan (2014 február) azóta minden frissítést a hivatalos Google Nexus oldalon leírtak szerint végeztem el ADB-n keresztül Linux alól. Soha semmilyen problémám nem volt, minden flottul felment és minden egyes alkalommal csak javult a rendszer. Gyorsabb lett, fittebb lett, az aksiidő is javulgat. Ja és atomstabil a rendszer, de ez midig is így volt akármelyik stock rom is volt fenn.
Tegnap este raktam fel az 5.1-et. Minden alkalmazást újra telepítettem és állítottam be. Jelenleg 22 órája van bekapcsolva. A memória kép:
Rendszer 364 MB
Alkalmazások 321 MB
Szabad 1,1 GBImádom a Nexus5-öt és a Lollipopot!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged