Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nyomtató topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egyszerűen nem értem azokat akik össze vissza romolgatják a készüléküket, mindenféle kerneleket próbálgatnak, a frissítéseket félig-meddig módszerekkel végzik el és utána meg megy a sírás hogy milyen sz*r a nyalóka.
Nekem mióta megvan (2014 február) azóta minden frissítést a hivatalos Google Nexus oldalon leírtak szerint végeztem el ADB-n keresztül Linux alól. Soha semmilyen problémám nem volt, minden flottul felment és minden egyes alkalommal csak javult a rendszer. Gyorsabb lett, fittebb lett, az aksiidő is javulgat. Ja és atomstabil a rendszer, de ez midig is így volt akármelyik stock rom is volt fenn.
Tegnap este raktam fel az 5.1-et. Minden alkalmazást újra telepítettem és állítottam be. Jelenleg 22 órája van bekapcsolva. A memória kép:
Rendszer 364 MB
Alkalmazások 321 MB
Szabad 1,1 GBImádom a Nexus5-öt és a Lollipopot!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest