Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
sziasztok!
Sajnos pofára ejtettem tok nélkül a kis N4-emet, így a kijelző szépen be is hálósodott, jelenleg nem reagál semmire.
A telefon amúgy él, csak a kijelző ment tropára...
Nincs itt valaki véletlenül, aki ért az ilyen szervízekhez és viszonylag óccsón dolgozik?
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Par napja nem jatszik le egyetlen videot sem a telefonom,sem a youtube alkalmazasban,sem a facebook videolejatszojaval,sem a bongeszoben. A galeriabol lejatszik mindent a beepitett es az Mx playerrel is.
Mi lehet a baj?
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Eddig nem telepíttettem a 4.4.3-as frissítést, pedig OTA-n megjött és azóta az értesítési sávban van.Nem gyári recoverym van és rootolva is vagyok, ha jól tudom így OTA-n keresztül nem lehet frissíteni. (nekem az újraindítás után a zöld robotnál errort ír ki).
milyen lehetőségeim vannak a frissítésre OTA-n kívül?
Ha lehet, szájbarágósan írja le valaki, mert kissé laikus vagyok a témában.
Köszönöm!
-
Mr.Rain
senior tag
Helló!
A 4.4.3-at custom recovery-re nem lehet felrakni OTA-n, ha jól tudom?
A gyári recoveryt hogyan tudom visszarakni? (keresgéltem, de a fórumban nem találtam választ)
köszi.
-
Mr.Rain
senior tag
Sajnos az N4 kamerája az USERERRORT nem tudja javítani...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Scooter74 #47933 üzenetére
Okés, köszi.
Én nem várom amúgy annyira, nekem teljesen mindegy, hogy van-e frissítés vagy nem, mert tökéletesen működik a telóm és elégedett vagyok vele. Néha nem is értem, mi ez a "nagy frissítésvárómizéria" egyes embereknél. Persze lehet várni, na de annyira ráfüggeni a várásra, mint ahogy itt olvastam párszor.... Durva...
(mindenki más, tudom, nincs ezzel baj, csak leírtam mit gondolok)
-
Mr.Rain
senior tag
Mitől függ, hogy az OTA kinek mikor jön meg? (nekem még nincs egyelőre)
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
randras_83 #46342 üzenetére
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
pantomimes #45877 üzenetére
Szerintem is gyorsabb lett...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
adamfriday #45860 üzenetére
Értem.
Az Afterfocusban azt szeretem,hogy bármekkora területet kijelölhetek az újjammal,és választhatok az éles,kicsit homályos és nagyon homályos effekt közül,szóval még átmenetet is lehet vele csinálni.
Nem leszólni akarom az új funkciót,csak kicsit ilyen "adjunk nekik valami újat,mert kell" szaga van,de abszolút nem kiforrott a dolog...
-
Mr.Rain
senior tag
Alapjában véve nincs bajom az új CAM appal.
Ezt az új homályosítás funkciót nem értem,hogy miért ilyen lassú,illetve miért nem tudom saját magam változtatni,hogy mekkora terület legyen homályos / éles. Erre a célra az Afterfocus programot használom,szerintem verhetetlen. Mire az új funkció a CAM appon belül megcsinálja képet,már rég megcsináltam az Afterfocus-szal...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Noys187 #45356 üzenetére
"Persze aki bivalypusztán lakik, ahol az élet csak csepereg az fogjon egy ollót és hajrá, adjon neki...."
Errefelé nem divat az arrogancia,és mások degradálása,úgy látszik ezt mi,bivalypusztaiak jobban tudjuk.
"Ti felétek mi a helyzet, de felénk normálisak az emberek és nem kell s#gget nyalni azért, h segítő készek legyenek"
Seggnyalásról nem volt szó,csak kényelmetlen szituációról,amikor is tudod te is és az eladó is,hogy pénzbekerül a csere,de közben azzal is tisztában vagytok mindketten,hogy te ingyen akarod a cserét. Nekem kellemetlen lenne kicsit a szitu,bárhogyan is végződne.
Bántó sorokat nem fogsz kiszedni belőlem,mert itt bivalypusztán a csepergő életbe nem fér bele ilyen jelentéktelen emberkékkel foglalkozni. Most pedig megyek,húzok fel friss vizet a kútból,mert oda kell raknom a rezsóra,ugyanis eljött a heti fürdés ideje. Csak előbb arrébbjárok az BMW X5-el.
üdv.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Noys187 #45353 üzenetére
"Szvsz, érdemesebb lecseréltetni, mint szétszabdalni....."
Mondjuk nekem pont nem kellett emiatt befáradnom egy megfelelő üzletbe és közben kunyizni az eladótól,hogy ugyan ne x ezer forintért cseréljen egy pár centis műanyagot....
Nem mellesleg egyből használatba is tudtam venni a telefont,nem kellett pár napot várnom telefon nélkül. (a régi kaputt lett teljesen)Plusz megspóroltam az utazás idejét és költségét,mivel felénk 25 km-re van a legközelebbi ilyen üzlet. Szóval akinek van némi kreativitása és minimális kézügyessége,és a chip felület kicsi a kártyáján ,az simán megpróbálhatja,persze saját felelősségre.
Ha elrontja,még mindig kérhet egy másikat,mondván elveszett a régi,vagy tönkrement.
Csak,hogy tisztázzuk ezt a szabdalást...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
David3 #44812 üzenetére
Néztem már én is,durva.
Én tavaly decemberben vettem 77 ezerért. Gondolom olyan nagy volt a kereslet,hogy bátran árat is emeltek. Karácsony előtt,már december 10-én szinte készlethiány volt az egész országban,és idén év elejéig nem nagyon lehetett kapni,csak elvétve egy-egy példányt.
petipetya! kérlek! Nehogymár emiatt maradj le róla!
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
randras_83 #44795 üzenetére
Ezeket ragasztani kell?
-
Mr.Rain
senior tag
Esetleg ha valaki úgy gondolja,hogy túl sokat fogyaszt a Chrome (én nagyon szeretem,de tényleg sokat eszik),akkor itt egy lehetséges alternatíva. Hasít a Nexuson,álom használni és nem eszi az akksit....
Nekem nagyon bevállt!Next browser
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Diamond500 #40957 üzenetére
Vidéki vagyok,szóval maximum küldeni tudom.
Még nem tudom mi legyen.....
ha mégis küldeném nekik,előtte felhívom őket és megkérdezem,mi a menete ilyenkor a dolgoknak.
-
Mr.Rain
senior tag
Ntonee ès w333!
Sosem esett le, vagy ütődött oda, nagyon vigyázok rá. Tokban hordom, ami elöl hátul védi. Fólia hátul mèg a gyári, elől új van rajta, de nem amiatt van ez szerintem.
Most ùgy érzem magam, mint mikor valaki csalòdik a szerelmében. :-):-(
Igazából annyira nem zavaró, alig látni, más talán nem is venné észre, csak ha jól mereszti a szemét. De engem zavar kicsit még.
Nagy dilemmában vagyok:
1. Nem foglalkozom vele, mert a felhasználói élményből nem vesz el
2. Visszaküldöm a Partnerónak...Amúgy ez akár tovább is terjedhet? Mármint, hogy akár nagyobb is lehet a folt??
-
Mr.Rain
senior tag
Heló! Kb. 1 hónapja vagyok tulaj én is. Eddig semmi gondom nem volt, most viszont észrevettem egy halvány kék foltot a kijelzőn , amit fehér háttérnèl látni (szerk: nem csak fehér nel! ). Mindig ott van, újraindìtás után is, és másik háttérnèl is. Mi lehet ez? Hibás a kijelzőm? Esetleg beégett valami ennyi idő alatt?
Nagyjából 0, 5cm*0, 5cm vagy kisebb. Egy ilyen kis paca.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Kunsztler #38755 üzenetére
Nálam működik mindkettő. 4.2.2 ART.
Más: Kipróbáltam az AirDroid-ot. Hát egy álom így kezelni a dolgokat....
Bár ezen a telefonon minden álom,pár napja van meg,de nem bántam meg,hogy ezt vettem....Olvasom a kommenteket a Play áruházban a játékoknál. Így sz.r,úgy f.s,akad,szaggat,el sem indul írják sok játékhoz. Én meg csak letöltöm,elindítom és nem értem miért rinyálnak ennyit............
-
Mr.Rain
senior tag
Heló!
Nero toolkit 1.7.9-el próbálom rootolni a telót. Nem nagyon sikerül.
USB debugging bekapcsolva,rákötve a gépre de az írja ki,hogy "ADB device not found". Azt tudom,hogy előtte unlockolni kell,de annál ugyanezt írja ki....
Ugyan nézegettem itta fórumot meg a keresőt is használtam de nem tláltam szájbarágós leírást...
Valaki tudna segíteni?
köszönöm!
-
Mr.Rain
senior tag
A Play zenénél nekem valami online cucc jön be. Bár igaz,nem is nyomtam tovább onnan. Köszönöm!
Már 4.2.2 van fenn.
Keresgéltem,volt amit meg is találtam,de nem volt egyértelmű.
A led-et írtam,hogy tudom melyik progi kell hozzá csak furcsálom,hogy gyárilag nem megy nekem..... Nem értem!
Köszönöm a válaszokat!
Jah,azt lehagytam,hogy nem találtam fájl managert-sem,ez lehet? Vagy vak vagyok?
petipetya neked is köszi!
-
Mr.Rain
senior tag
Hi!
1 napja használom a telòt,előtte is androidom volt,szòval nem vagyok láma annyira.:-)De pár kèrdèsem lenne mèg:
Nincs alapbòl zenelejátszòm??? 20szor megnèztem,nem találtam...
Mi a különbség a dalvik illetve art használat között?
A led jelzéseket alapbòl nem lehet beállítani,hogy legyenek? Tudom,van progi rá külön,megtaláltam,ha kell letöltöm.
A quick office hibával leáll és kidob,vagy ha nem akkor szinte hasznàlhatatlanul laggol,ha excel fàjlt nyitok meg vele. Mitől lehet? Defym simán megbírkòzott ugyanezzel a fájllal.
4.2.2 van fenn,wifirol ment minden frissítés csupasz gyàri rendszerre. Kivéve az utolsòt,az is wifiről ment,de mivel előtte màr raktam fel 4-5 progit,visszagyalultam factory resettel mindent a gyàri àllapotba előtte. Így jòl csinàltam?
Hirtelen ennyi jutott eszembe,köszönöm annak,aki vàlaszol!
Amúgy 20 és fél órát bírt az első feltöltés után 5 óra 30 perc kijelzőidővel és aktív WIFI-vel. (mondjuk volt repcsimódban is közben,mert nem volt benne SIM)
-
Mr.Rain
senior tag
Ti első töltésnél mennyit hagytátok rajta a töltőn? Csak mert mindenki mast mond...
-
Mr.Rain
senior tag
Megjött a kicsike.
Tegnap este fél 5-kor rendeltem vidékre és ma megérkezett. Partnero GSM-től.
A kérdésem az lenne:
Megnéztem,4.3-as android van rajta,de wifin ugye talált frissítést. Viszont azt írja,hogy 4.3-re akar frissíteni.
Ilyenkor mi a teendő??
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Holnap belépek a klubba!A kérdésem az lenne,hogy egyből frissítsem számítógéppel a telót?
Mi az,azonnal át kell vizsgáljak esetleg?
Partnerotol rendeltem.
Köszi a segítséget!
-
Mr.Rain
senior tag
Heló!
Eredetileg Optimus P-t akartam venni,de sehol sincs normális áron....
Így lehet,hogy NExus 4-em lesz.
AMi fontos nekem: a videó és fotóminőség.
Milyen videókat csinál?
-
Mr.Rain
senior tag
Heló Nexus 4 tulajok!
Nagyon magával ragadott a teló és egyre jobban hajlok a megvásárlására.
Tudtok esetleg egy frankó boltot,ahonnan a legolcsóbban meg tudnám rendelni? Néztem párat,de talán ti tudtok jobbat is.
A 8Gb-s verzió már 73 000 HUF-tól kapható,de nem tudom,hogy 8gb hely elég-e egyáltalán.... Szeretek fényképezni meg zenét hallgatni,és videót is sokat veszek fel....
Szerintetek kevés ez a 8GB?
A 16 Gb-s verziót 77 000 HUFért láttam,az bőven elég lenne.
Bár hamar fel szoktam tenni a képeket,videókat a szgépre,így lehet elég lenne a 8gb is.... Bár abból gondolom max 6 gb a szabad tárhely.
Köszi előre is a segítséget!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest