Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz Diabolis #5855 üzenetére

:DD
    Az első DVI-A és jó pár DVI-I-s csatolós monitor képe egy pusztulat volt anno, közepes minőségű CRT monitor képminőségét se ütötte meg.
    (megnéztem a havernál, mutogatta büszkén, hogy neki lapos "LCD" monitorja van ám, nézzem má' meg, de jól néz ki rajta a COD 1... ez 2004-ben volt... mondom neki, hogy te még nem láttad, milyen a szép kép, megmutattam neki a 17"-os síkképcsöves Samsung SyncMaster 765MB CRT monitoromon a COD1-et, 1024*768-ban.... azt mondta: "ne mondj semmit!" Én csak magamban vigyorogtam, de azért még odaböktem, hogy ez csak az alapfelbontás, 1600*1200 is megy 75HZ-en, ha van rá értelmes progi)
    :D ;]
    A DVI-D csatolóval ellátott példányok jó része már normális képpel rendelkezik, mint az a kettő Samsung SnyMaster 2043BW is a fentebbi képeimen. :K

(#5856) hcl: :K
    A DSUB annyira kihalóban van, hogy a mai napig is látom új belépőszintű monitorokon. :))
    Amúgy meg durván 1,5 FHD a vége felbontásban, egy trinitron képcsőnek meg a mai napig is győnyőrű képe van, egyedül a fogyasztása nem túl szép - mai szemmel nézve.
    Volt USB 1.0 a PII-es lapomon, de csapnivalóan lassúnak számított, horror idő volt róla feltölteni a Nokia teló 64 MB-os tárhelyét MP3-al, ráadásul WIN ME SE volt az első WIN amivel megbízhatóan és stabilan müködött is.

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

Új hozzászólás Aktív témák