Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diabolis #5855 üzenetére
Az első DVI-A és jó pár DVI-I-s csatolós monitor képe egy pusztulat volt anno, közepes minőségű CRT monitor képminőségét se ütötte meg.
(megnéztem a havernál, mutogatta büszkén, hogy neki lapos "LCD" monitorja van ám, nézzem má' meg, de jól néz ki rajta a COD 1... ez 2004-ben volt... mondom neki, hogy te még nem láttad, milyen a szép kép, megmutattam neki a 17"-os síkképcsöves Samsung SyncMaster 765MB CRT monitoromon a COD1-et, 1024*768-ban.... azt mondta: "ne mondj semmit!" Én csak magamban vigyorogtam, de azért még odaböktem, hogy ez csak az alapfelbontás, 1600*1200 is megy 75HZ-en, ha van rá értelmes progi)
A DVI-D csatolóval ellátott példányok jó része már normális képpel rendelkezik, mint az a kettő Samsung SnyMaster 2043BW is a fentebbi képeimen.(#5856) hcl:
A DSUB annyira kihalóban van, hogy a mai napig is látom új belépőszintű monitorokon.
Amúgy meg durván 1,5 FHD a vége felbontásban, egy trinitron képcsőnek meg a mai napig is győnyőrű képe van, egyedül a fogyasztása nem túl szép - mai szemmel nézve.
Volt USB 1.0 a PII-es lapomon, de csapnivalóan lassúnak számított, horror idő volt róla feltölteni a Nokia teló 64 MB-os tárhelyét MP3-al, ráadásul WIN ME SE volt az első WIN amivel megbízhatóan és stabilan müködött is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest