- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Na, rendszergizdai tanulmányait idén kezdő magzatom nagy napra ébredt tegnap: megkapta a kezdőcsomagot.
Öcsém levedlett gépe (valami G645), egy monitor/tv, két 120GB SSD, egy 24 portos tplink, és egy régi G6 proliant szerver. Plusz egy 30 méteres utp (jó fej voltam, szerelve kapta).
Feladat: a hétvégén netezésre képes rendszer összeaplikálása, a szerver és a switch beszerelése a pincében lévő rackbe, a szerver állandó jelleggel maxon pörgő ventillátorainak elkussoltatása.
Könnyítés: ha megakad szólhat. Egyébként Google. Ha valamit le kell tölteni, használhatja a családi PC-t.
Nehezítés : jelenleg működő rendszer csak a szerveren van, pendrive pedig nincs itthon, és nem is vehet.
Pislogott is a gyerek rendesen (persze a kütyüknek örült), most éppen a családi gépbe szereli az egyik SSD-t, hogy arra letölti a winfost, majd telepíti a saját gépében... Szerintem nem nézett utána, hogy működni fog-e? Bár tegnap súgtam neki, hogy PXE, de mivel nem hallgat rám, végignézem ahogy fordítva kezdi megoldani a problémát :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest