Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Naomi soha nem csinált titkot abból hogy az amúgy ugyancsak nem titkolt módon tuningolt testi adottságait erősen felhasználja a kontent népszerűsítésére... ahogy azt is olvastam már tőle fórumon hogy igazából hidegen hagyja hogy aki passzív tartalomfogyasztó az miért nézi, az arduino vagy a dekoltázs miatt. azt szokta néha sérelmezni hogy 13 éves hülyegyerekek magukat nagyon szellemesnek gondolva szétoffolják a fórumokat azzal hogy höhö biztos plasztik... igen, az, tudjuk, nem titok, lépjünk tovább
(nem én találom ki, csak fordítom magyarra) persze tisztában van vele hogy ez a dolgok velejárója.
én továbbra is tartom, számomra elsőre rendkívül meglepő volt (pozitív értelemben) hogy a csaj mennyire tudatosan rakta ezt össze és hogy a megkérdőjelezhetőség ellenére mennyire helyén kezeli a dolgokat.
(nekem amúgy nagyon nem az esetem, bár a humorát bírom. az angol asszem erre használja az "abrasive" és "caustic" jelzőket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Battlefield 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest