- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
elsőáldozó #3099 üzenetére
ja igen mert az egy widget gyors edzéshez
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
adamklark #3098 üzenetére
Megtaláltam!! Csak tényleg nem volt egyértelmű, mert nem az edzés/aktivitás összegzo képernyőn (ez gyárilag a jobb oldali utolsó előtti alkepernyo) kerestem az edzés gomb alatt, hanem a sport/edzés választó négy osztatú képernyőn. Mert ott nyomva a futást vagy futoedzor, az egyből indítja a futást és nincs lehetőség (nincs három pötty) beállításokat végezni.
-
adamklark
senior tag
válasz
elsőáldozó #3097 üzenetére
esetleg tudsz képet küldeni hogy melyik appba mész meg ilyenek?
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
adamklark #3079 üzenetére
Köszi a képeket! Ezek ellenére is olyan mintha nem ugyanaz az app lenne a telefonunkon. Nekünk a teljesen gyári van, semmi extra nincs telepítve. De ezeket a menüjét így én nem látom. Nem akarlak ezzel már fárasztani, de nálam nem találhatóak ezek a képernyők. Másnál esetleg?
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Blackjack #3081 üzenetére
Na ez vicces tegnapelott ejszaka tolton volt 95 szazaleknal hagytam ott. Reggel kikapcsolva talaltam. Semmire nem reagalt. 2 gomb hosszan fel percig es rebooting... ujra kikapcsolt. Raraktam ujra toltore es 0 szazalekon volt nem is ertettem. Felment 5 szazalekig azota jo. Fura 2 embernel is ugyanazon a napon.
-
verser233
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3093 üzenetére
Nekem ugyan nem Huawei telefonom van, hanem Xiaomi, és én is tartottam tőle, hogy nem fog jól működni vele, de azt kell mondjam, hogy hibátlan! Amúgy se szívesen vettem volna Samsung mobilt, csak az óra miatt. Szóval szerintem neked sem lesz problémád
-
Gubu0101
veterán
válasz
kakuk.tamas #3093 üzenetére
Az jó,bíztam benne,ha már az app nem bajlódik.Inkább a kapcsolattól tartottam,hogy mennyire stabil,de így ok ha neked hibátlan.
-
Gubu0101
veterán
Lassan én is csatlakozok egy 44mm-es R825-el,baráti áron jutok hozzá,így kihagyhatatlan
Hétvégén kipróbáljuk,hogy a Huawei hogyan szimpatizál a Samsung wear alkalmazással,appot már feltelepítettem,működik hibátlanul.
Kíváncsiságból feltettem az appot a iPadra is,de azzal hibaüzenetet dobál,lehet a béta szoftver miatt? -
válasz
kakuk.tamas #3086 üzenetére
Az enyémnél annyi, hogy vízbe mentem vele. Totál begajdult a kijelzője, összevissza kapcsolgatott mindent, lapozott, stb. Ez ment fél percig, utána reboot loop.
-
Blackjack
újonc
válasz
kakuk.tamas #3086 üzenetére
Szívesen segítenék, de nem tudok. Kb 3 hónapos, napi használatban volt edzés mellett. LTE verzió, nem nyúltam a szoftverhez, csak az óralapokat cserélgettem. Semmi külső alkalmazás. Az elmúlt 3-4 hétben többet állt a nyaralás alatt. Talán azt mondanám még, hogy folyamatos használat mellett is volt olyan érzésem néha, hogy lassan indul vagy többször kell nyomnom a bekapcsoló gombját mire indul.
-
Blackjack
újonc
válasz
kakuk.tamas #3082 üzenetére
Próbálom, köszi! Nem, nem nyúltam bele az órába.
-
Blackjack
újonc
Sziasztok!
Mára nem kapcsol be az órám (GWA2 44mm) vagy ha tízből egyszer hosszas játszadozás után mégis, akkor a bejelentkező képernyő alatt (fekete Samsung ikonos) alatt kék rebbot felirat jelenik meg, majd kikapcsol. Telekomos. Találkozott már valaki ezzel? Hova érdemes vinnem szervizbe? -
adamklark
senior tag
sima futás (egyszerű edzés) nél is van három pötty
-
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
adamklark #3076 üzenetére
Na jó, teljesen béna vagyok, de ezt a menüt (bemész adott edzésbe) hol találom? Ha a futásra megyek, már indítja is a futást. Ott nincs három pötty. Köszi előre is! Azért különben nem annyira nagyon egyértelmű a dolog, mert külföldi fórumon is néztem és eddig itt is csak te tudtad ezt megmondani..:)
-
adsnewads
csendes tag
válasz
Schuler888 #3068 üzenetére
Ki tudja? Lehet ők gyártják a samsungnak...
De ha nem, ügyesen lekoppintották és még csináltak egy változatot a kockáknak is.. -
adamklark
senior tag
válasz
elsőáldozó #3074 üzenetére
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
elsőáldozó #3074 üzenetére
Talán ez lehet a megoldás, az utolsó alkalmazás mutatasa, 1 órára állítva.
-
adamklark
senior tag
be lehet állítani hogy mindig edzési képernyőt mutassa, nyilván ez jobban meríti az aksit mert nem sötétül el egy idő után
-
Schuler888
senior tag
válasz
elsőáldozó #3071 üzenetére
Amikor AoD van, minden esetben a beallitott WF jon be, tapasztalataim szerint.
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
Yogibear974 #3070 üzenetére
Semmit nem nyom még a feleségem, elindul futni, ekkor elindul a futás oldal és látszanak az adatok. De pár másodperc múlva bejön az alap watchface és utána kezmozditas/fordítás után vált vissza a futás adataira, utána újabb pár másodperc után jön vissza az alap kezdokepernyo.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
elsőáldozó #3069 üzenetére
Amennyiben simán ránézel a beállított futás panelodat kellene látni, ha nyomkodod leteszi systray ikonba. Ott lehet nyomkodni, hogy visszatért.
-
elsőáldozó
csendes újonc
Tapasztalt már valaki olyat,hogy futásnal, futás közben nem a futás képernyője látszik állandóan, hanem visszavált a kezdő képernyőre? Ez nagyon idegesítő...vagy ez egy beállítási kérdés és béna vagyok? :)
-
adsnewads
csendes tag
Azért csak népszerű ez a megjelenés
[link] Huami Zepp E -
r0by
addikt
Hali!
Szerintetek megéri a felárat a 44mm-es a 40-eshez képest? Az akku szempontjából lenne érdekes a kérdés. Vagy nagyjából a kisebb méretű a kisebb akkuval ugyanaddig bírja, mint a nagyobb testvére?
Nem az LTE-s verzió a cél. Ráadásul nőnek lenne, ami miatt viszont a kisebb lenne a jobb.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Schuler888 #3060 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Fradipuma #3058 üzenetére
a kollégától rendeltem, nagyon gyors és korrekt eladó
-
Schuler888
senior tag
válasz
guifater #3057 üzenetére
Nalam ezt a telefon melle jaro headsettel akartak eljatszani, aminek az egyik fele mar gyarilag nem szolt, hogy akkor kellene a telefon is, nem vagyok egy eroszakos ember, de egy olyan durva TESSEK?!-et engedtem ki, hogy az uzletben megfagyott a levego, ala kellett irnom valami nyilatkozatot es lass csodat atvettek csak a headsetet javitasra..
-
Fradipuma
tag
válasz
Lacielvtárs #3037 üzenetére
Én is gondolkodom egy fém szíjon. Esetleg egy linket tudnál dobni honnan lehet megrendelni?
-
guifater
tag
válasz
Schuler888 #3048 üzenetére
A napokban én is így jártam Miskolcon. Szégyellje magát a Samsung, hogy a konkrétan a mágneses töltőpad hibás garanciális órámat, csak az órával együtt hajlandó átvenni javításra (cserére) . Hiába mondtam, hogy másik töltőpaddal tökéletesen működik, tölti az órát, a kis hölgy arra hivatkozott, hogy a garancia alapvetően az órára vonatkozik, a tartozékra nem és hogy ez nekik előírás.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3055 üzenetére
a peldaban nem egy lathatatlan hiba van, ahol talalgatni kell, hogy mivel van a hiba. Egy konkretan burkolatat elveszto kabelhibarol irt a kollega..
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Schuler888 #3053 üzenetére
Mert szerinted van a szervíznek többmilliós készülék raktára a kiegészítők tesztelésére? Ezt Te se gondolhatod komolyan...
És lehet, hogy műszer szerint jó lesz, és más eszközzel is, de pont az órával nem, mert valami lett azzal is. Aztán meg panaszkodsz, hogy hülyeszervíz, szarszamszung...
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
kakuk.tamas #3052 üzenetére
Köszi szépen! Ez tényleg sajnálatos, de már az előrelépés az előző okos készülékhez képest (fitbit charge 3), hogy a rezgés intenzitását lehet állítani. Na ott nem lehetett, ezért rezgett az óra mindig mint a bolondgomba, persze ez oda vezetett, hogy a feleségem lekapcsolta az értesítést, így viszont pont azt a célt nem töltötte be az óra, hogy lássa amikor hívják, ha nincs a telefon a közelben... :)
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3051 üzenetére
"Talán azért kell az óra is, mert a szervíznek nem áll rendelkezésre kompatibilis készülék, hogy kipróbálja használat közben."
Ilyen szervizbe en semmit nem adnek be, az nagyon meredek lennede valszeg kulon muszeruk is van pl a qi toltes mertekere is.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
elsőáldozó #3050 üzenetére
Pedig sajnos nincs mód jelenleg az értesítésekkel játszani...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Talán azért kell az óra is, mert a szervíznek nem áll rendelkezésre kompatibilis készülék, hogy kipróbálja használat közben.
Meg egyébként is, a legjobb azzal az eszközzel tesztelni, amivel használni fogják majd.
-
elsőáldozó
csendes újonc
Bocsi, nem értetlenkedni akarok, 1 választ már kaptam, csak hátha másnak más megoldása lenne. Nem akarom elhinni, hogy az értesítési módok között alkalmazasonkent, de legalább alkalmazás - telefonhívás megbontásban ne lehetne eltérést beállítani. Azaz mondjuk hívásnal rezegjen, alkalmazások értesítése pedig néma, csak felvillan, de se rezgés, se hang.
Azt gondolnám, hogy aki sok viber/messenger/email üzenetet kap, azt akár zavarhatja is a rezgés (hiába a legkevésbé intenzívet állítjuk be), de egy telefonhívás más tésztát, ott hasznos ha rezeg is vagy éppen hanggal csorogz a telefon.
Sajnos nem látok ilyen szetbonthatosagot, esetleg valakinek ötlet?
Köszi! -
Luser2000
addikt
válasz
Erre csak ezt a Samsung (SEStore?) szlogent tudom felidézni: "Smart és prémium megoldások".
-
modd3r
őstag
válasz
Schuler888 #3045 üzenetére
Köszi a választ!
-
Luser2000
addikt
A mágneses töltőpadnak a vezeték szigetelésének vége kicsúszott az USB csatlakozó végéből, így most egy 1-2mm-es részen kikandikálnak a vezetékszálak. Na - mondom - gyerünk a szervizbe.
Elmentem a Mamutba. Ott megszűnt a Samu márkabolt.
Elmentem a KÖKI-be. Ott azzal pattantam le, hogy kellett volna az órát is leadni a töltőpaddal együtt és mivel az óra nem az enyém és erre az igényre nem készültem, így nem tudtam leadni cserére a madzagot.
Ma teszek egy próbát a "központi szervizben" az Aradi utcában (állítólag az órákat ide kell vinni, nem Budaörsre). Kíváncsi vagyok, hogy ők is igényt tartanak-a magára az órára.Járt már valaki ebben a szervizben?
-
testify
csendes tag
Igen
-
modd3r
őstag
Vajon ez működik watch active 2-vel is?
[link] -
petrson
senior tag
Sziasztok, a töltés közbeni állapotkijelzést (akku szint) valahogy ki lehet kapcsolni? Vagy ez is úgy megy, mint az AOD, apránként mozog.
-
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
polonic #3034 üzenetére
Viszont ha leveszem a rezgést, mert a sok Viber üzenet miatt zavaró, akkor az a telefonhívásnal is kikapcsolja a rezgést. Tehát ennyire binaris lenne: vagy rezeg minden értesítésnel, vagy egynél sem (beleértve a telefonhívást is,ami azért nem egy messenger üzenetre figyelmeztető dolog szerintem?
-
polonic
félisten
válasz
elsőáldozó #3033 üzenetére
Hali,
1. Szerintem ezt nem lehet szabályozni.
2. Mondjuk én nem futok. De bicajozásnál és úszásnál az edzés részleteit látom, nem az alap watchface-t. Nem tudom, ez miért lehet így. Próbáljátok ki más sporttal is. -
elsőáldozó
csendes újonc
Sziasztok!
Most vettem a feleségemnek egy 40mm, acél, arany színű órát. Nagyon tetszik neki és sokat olvastam róla előtte, így nincs igazán fennakadás, két (lehet, hogy banális) kérdésem viszont lenne:
1: alkalmazás értesítéseknel alkalmazasonkent kulon-kulon állítható-e be az értesítés formája? Azaz azt szeretné, hogy a viber üzenetekről jöjjön értesítés, de ne rezegjen. Míg a többi értesítés (pl. email) rezeghet.
2: futaskor hogy állítható be, hogy az edzés időtartama alatt végig a futás (health?) részleteit mutató oralap legyen bekapcsolva, ne pedig az alap watchface-re térjen vissza az ora, így elveszítve a folyamatos kontroll lehetőséget a sport adatok felett?
Köszi szépen! Nagyon hasznos a fórum, sok érdekes infoval tudtan készülni mire megérkezett az óra. -
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3031 üzenetére
Igen en is ezert rendeltem olyat, amit feljebb beraktam, az szabadon hagyja a gomb elektrodajat
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Megvásároltam a samsung store-ból a Mobiteka G-keyboard Pro-t, hogy diktálással tudjak válaszolni az órával. Fel lett telepítve majd a beállításokban a bevitel menüpont alatt beállítottam a nyelveket ès alapèrtelmezett billentyűzetnek. De ezek után is a samsung keyboardot használja diktálásnál. Tud valaki nekem ebben segíteni hol tudom rendesen ezt beállítani.
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Ha valaki gondolkozik védőtokon, akkor a Ringke Air-t nagyon tudom ajánlani. Féltem kicsit berendelni, de kellemes csalódás! Minőségi, nagyon illeszkedik és még jól is néz ki benne az óra, bár ez nyilván szubjektív! :) -
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #3017 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
Schuler888 #3015 üzenetére
Jelenleg most Csepelen volt. És mellette feküdtem, igen.
-
polonic
félisten
válasz
Schuler888 #3013 üzenetére
Igen, a barométer app-ban be lehet állítani. Mindkettőnknek be van.
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #3009 üzenetére
Igen, az asszony is mondta ezt.
Érdekes, az enyém viszont nem jelzett semmit. -
Schuler888
senior tag
válasz
Sajat barometere van
amire nyilvan van egy rakas "if else" sor programozva
-
hito
nagyúr
válasz
Ezen annyira nem kell meglepődni, mivel van benne beépített barometer
Nem kell neki hozzá hálózat.
-
SpongyaBob
veterán
Ma az óra nagyon meglepett.
Arra ébredtem fel, hogy elkezdett szakadni az eső, csörgött-csattogott-villámlott odakint. Na mondom magamban ennek minjárt hatalmas üvöltés a vége, mert a 3 éves kisfiam nem nagyon van oda az ilyesmiért
Szóval a lényeg. Az óra gyakorlatilag teljesen alvóban volt, repülőgép és jó éjszakát üzemmóddal.(+ telefon is repülőben) Meg akartam nézni az időt, amihez ilyenkor meg kell nyomni egy gombot. Ekkor felül, narancssárga ikonban felkiáltójeles figyelmeztetés, alatta, Nyomásesés! (ha jól emlékszem) és a szöveg: "Hirtelen légnyomásesés következett be, vihar jöhet/vagy várható."Sajnos erre sem emlékszem pontosan. Az értesítés 01:14-kor jött az idő pedig 02 óra pár perc volt. Az óra nem kommunikált semmivel.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #3006 üzenetére
A BP meg ekg működik. Csak az kellene még :)
-
Smirty
tag
válasz
kakuk.tamas #3004 üzenetére
Küldesz linket kérlek? Nem adja be valamiért
-
Smirty
tag
A pay alkalmazásnak mi a neve??
-
baani59
aktív tag
válasz
expander #2976 üzenetére
A linkelt video az R820 (nem lte) óra régió váltásáról szól. Való igaz, hogy a módszer nagyon hasonló az R825-nél is, de nem XAR-re kell váltani, hanem LUO-ra.
A Samsung Pay pedig nem működik.
"Cons
No Samung pay - which i love the most on watch, anyways will use till I get the official update of 4.0.0.8 on my region."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged