- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortx55
csendes tag
Holnap fogok edzeni akkor össze vetem, azt hittem jelentősen gyorsabb lesz watch 2hoz képest, valamennyire igaz is de tud ez is gondolkodni, napijelentes részt még nem láttam, backup bol szépen vissza tett amúgy mindent (kivéve óra lapokat tizen vs watch os persze.) de amúgy tetszetős bár nekem a watch 2 formája jobban tetszett ez lapos üveg az kerekített. Kijelzo viszont nagyon szép.
-
HSanyi
tag
-
ArthurShelby
addikt
Én ennél rövidebb távokat futok általában, azt sem egyben (1km bemelegítő futás, utána nyújtás, majd 4km fő futás), lehet amiatt. Illetve szerintem középtávon átlag feletti futó adottságom lehet (csak soha nem használtam ki).
Most végignéztem, hogy milyen érteim voltak, és hogy változott időrendben visszafelé (ha túl rövid ideig futottam, illetve automatikusnál, ott nem mérte a VO2-max-ot):
48
48,1
47,8
47,9
47,5
47
47,5
48,5
48,3
49,4szerk: az óra április óta van meg, akkor azért nem volt ilyen meleg idő, és mikor utoljára futottam is épp hidegebb volt.
-
bbendre
őstag
Ha sportolsz es megy a GPS akkor masfel nap, 2 max.
Sima "Weight Machine" edzes eseten 2 ora alatt le tud menni 15%-ot is.
Ha alszol is benne es minden be van allitva, napi két edzessel (reggel suly, este valami szabadteri mozgas) 2 nap nagyon max. 2. nap este mar toltes.
Most szabin voltunk es alig volt a karomon, falmaszashoz vettem fel igy lett kb 3 nap. -
Dello79
aktív tag
jogos ! tényleg felcserélem néha... de csak Freudi elszólás.. mivel ( most figyelek ) a vérnyomásmérés nem külön szenzor.. ezért a sima pulzusmérős adatokból próbál ilyen-olyan algoritmusok alapján vérnyomásértéket becsülni... ezért szoktam, bevallom hibásan , vérnyomásmérés helyett pulzust írni !
de hogy, ne legyek félreérthető a pulzusméréssel semmi gond nincs.. az mindig hozza +-2 eltéréssel amit az OMRON M2 , maximálisan meg vagyok azzal a funkcióval elégedve..
De ma amúgy , ismét mondta az óra, hogy helló.. eltelt 1 hónap.. szóval ma újrakalibráltam, és jött is ki új HEALTH progi.. mindig várom, hogy javuljon ez a funkció
bár már lényegtelen.. az óra is és a funkciók is.. mert mindenki a 4-est várja és a WearOS-t .. én is arra koncentrálok már
remélem minél előbb kijön !
-
Dello79
aktív tag
Nem kötekedni járok ide, bocsánat. Csak a vérnyomásmérést fikázom folyamatosan, aminek van alapja és dühít , hogy imádom az órát és van egy hasznos funkciója ami használhatatlan. Szóval nem kötekedni járok ide, csak felvilágosítom azokat akik a vérnyomásmérés miatt veszik meg az órát. És igen, van Omron vérnyomásmérőm rendszeresen hasonlítom az értékeket és több vérnyomásmérőt is használtam már... aznap +2 nap még úgy ahogy jók a mért értékek és kuka.
De semmi gond, meg lehet győzni, videózza le valaki hitelesen, hogy az óra rendszeres hiteleített pulzusmérővel 2-3 héten át hozza ugyan azokat az értékeket.. és még azt is elegedem hogy koppra.. elég lenne nekem a +-5 érték eltérés..
-
Dello79
aktív tag
Nekem nem tetszik, az acél csillog mint a salamon t..ke
nem férfias. Amúgy, tok nélkül ez is meg az is össze fog karcolódni... ebben igazad van az alu gyorsabban... plusz jobban látszik rajta a karc... de ezek a dolgok engem nem érintenek, uh. hogy ki milyet vesz az sem
mindenkinek más szempontjai vannak, nekem soha nem kellene acél..
-
Dello79
aktív tag
Ha odavered olyan mindegy
nekem Cover van amúgy az ALU-n de az ACÉL -on is lehetne mert ezzel tetszik nekem az óra... legkevésbé szempont az ACÉL-nál az anyagminőség.. az acél azért jobb mert több benne a memória.. ennyi.. minden másért fölös + nekem nem is tetszett
igaz az ALU sem ezért lett rajta cover
-
Dello79
aktív tag
Igen igazad van .. jogos vérnyomásmérés .. dehogy 80-90% .. TIPP re megy .. annak akinek nem jó a vérnyomása és ingadozik nagyon O tudna letesztelni érdemben ..
Az Apple Watch ban benne van minden ami a jelenlegi technikai színvonalon elérhető .. gondolom ez azért nincs benne .. mert ők ezt a bohockodast nem vállalták be.. amit ők megcsinálnak az működik nem csak papíron ..
-
Schuler888
senior tag
"Vernyomasmero - Omron a kiraly"
Az jo, mert most korhazban vagyok es az otthoni vernyomasmerovel kalibralt oram altalaban sys-nel vagy ugyanazt vagy 1-2 ertek elterest mutat, dia-nal is altalaban max 3, de mas is rakott be ide omronnal osszehasonlitott merest es neki is egybevagott vele. Egyebkent meg mindig a jo oreg higanyos a "kiraly" -
Parallaxis
addikt
Ja, hogy csak a gyáriak vannak apple-nél...
Apró gubanc, hogy ez nem igazEdzés programokat tudsz használni vele, mert a samsung health-ban van és frissítik is őket... mellesleg ingyenesek. Almánál meg kell venni ezeket.
Van is különbség közöttük..Hang alapú diktálás 1000ft-os app is tudja és működik az egész android ökoszisztémában.
A Google diktálását használja, ami nagyjából a labdába sem rúg kategória az Apple-vel szemben. A Google pontossága 55-60%-os az Apple 95-98%-os és képes az írásjelek értelmezésére is, amire a Google egyáltalán nem.
Igaz nem órán, meg telefonon, de asztali gépen én használom az Apple diktálási lehetőségét és bizony 4-5 A4-es oldalt simán be lehet neki olvasni nagyjából 0 hiba mellett. Ezt a Google-vel soha nem csinálod meg.A Samsung óra és a watch 6 árába meg bele sem megyek.
Ja, van 20 eFt különbség... (Galaxy Watch 3 140 eFt, AW6 160 eFt) -
adamklark
senior tag
ez ezerszer le lett már írva, csak nekem fura ez a gari dolog, szóval az az érv hogy ez csak egy alkalmazás amit letoltesz és bármikor letörlöd, nincs gari vesztés. ha valamiért nem vissza állítható a telefon mert valamit nagyon elbasztak a programmal, akkor is jár még a gari? (ugyanaz a helyzet, saját döntésből mókolsz)
-
kmarci25
veterán
Igen, én is így gondolom. Az egyetlen gond, hogy a feleségem nem tud dönteni: a rózsaarany tetszik neki legjobban, de azt csak aluban találok. Acélból arany (ami szerintem szép), ezüst és fekete van. Fekete "nyilván"
nem, a többi meg nyehh... Na, így vagyunk most.
Dello79: köszi, ezt nem vettem észre! Nem hiányzik a több memória?
-
Yogibear974
senior tag
Igen, működik. Egészen pontosan, csak jól és érthetően kell diktálni.
Ért pár szlenget is. Viszont az utóbbi frissítés óta nem mindig érzékeli, ha van mobil internet. Csatlakozásra panaszkodik. Ilyenkor újra kell indítani pl. az sms alkalmazást, vagy amiben használatos a g-keyboard. -
Schuler888
senior tag
Olyan jo, hogy mindig megnyugtatsz es eloltod a vagyam, hogy 15re szoftverezzem az oram
VO2max erdekelt volna, meg hogy ha lehet meggyorsabb lenne, de utobbirol pont ellenkezojet irtad
De egyebkent aki nagyon ert hozza, ugye talan augusztusban volt linkelve egy csomag ami 4.0.0.8as tizennel health monitorral, es ahogy láttam OXA(ami elvileg vmi "multi CSC") errol sehogy nem lehet frissiteni ha mar tenyleg megerne? Tehat vmi csc modositas(ilyet meg nem csinaltam), vagy csak a totalis ujraROMolas segit?
-
Schuler888
senior tag
En meg hetek ota, amiota kijott a 15 agyalok, hogy felrakjam-e azt a romot, mivel ugye a 4.0.0.8. nem frissul, ellenben tokeletesen elegedett vagyok, mukodik minden, egyedul a vo2max lenne ujdonsag, meg azt gondoltam altalanos rendszergyorsulas is van, de igy lehet vegleg maradok ezen
-
S@c@
őstag
Kifuttam az időből, de az alábbiakat vették ki a 4.0.0.8-hoz képest:
- Felvétel : Támogatja a képernyőképek rögzítését görgetés közben, majd a rögzített képernyőképeket automatikusan átküldi a telefonra.
-KV fogyasztás
-Edzés widgetek
-Gyári számlapok számát csökkentették
-A VO2-t is kivették végül a legújabb 5.5.0.1 verzióban.
-Az óra ketyegő hangját átették és csak telefonról tudod megváltoztatni
-Alvás ciklusnál már nem tudsz változtatni, hogy pulzus vagy mozgás alapján méri. Az óra maga dönti el, mi alapján mér --- kevésbé energiatakarékos.
-A menü lassabb, mint 4.0.0.8-nál.Ezt nem nevezném előrehaladásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest