Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Megvásároltam a samsung store-ból a Mobiteka G-keyboard Pro-t, hogy diktálással tudjak válaszolni az órával. Fel lett telepítve majd a beállításokban a bevitel menüpont alatt beállítottam a nyelveket ès alapèrtelmezett billentyűzetnek. De ezek után is a samsung keyboardot használja diktálásnál. Tud valaki nekem ebben segíteni hol tudom rendesen ezt beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged